• 13 dec 2016

  Jul på Fuerteventura: 8 dage på et skønt 4* hotel til kun 2.572 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_shutterstock_211219657

  Har du altid drømt om at fejre jul i varmen og væk fra stress og jag? Nu har du muligheden! Jeg har i dag fundet et rigtig godt tilbud på en tur til den dejlige kanariske ø, Fuerteventura. Øen er den næststørste af De Kanariske Øer og er verdenskendt for sine fantastiske strande. Øen har hele 152 forskellige fint sandede strande. Derudover findes der en skøn og afslappet stemning på Fuerteventura, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år. I december er der gennemsnitlig 20 grader og 8 soltimer, så der er rig mulighed for at slappe af, lade op og nyde livet i den ellers så travle juletid. 

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et super tilbud på det dejlige 4* Hotel Geranios Suites & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) til kun 2.074 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hotellet ligger kun få minutters gang fra stranden. Der er et lækkert poolområde og spa på hotellet og du kan også kaste dig ud i et spil tennis på hotellets baner eller afprøve fitnesscenteret. Der er også mulighed for at bestille all-inclusive til kun 3.124 kr. pr. person ved en rejse for 2 (du finder all-inclusive prisen ved at scrolle længere ned på selve booking-siden).

  hotel-fuert

  SE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Andre hoteller på Fuerteventura

  Vil du selv gå lidt på opdagelse i hoteller på denne skønne ø, kan du få et overblik på trivago.dk

  HOTELLER PÅ FUERTEVENTURA

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Fuerteventura. F.eks. fra d. 18.12 – 25.12 fra Billund til kun 498 kr. Der findes også andre afgange til lidt flere penge fra både København og Aalborg (19.12. – 26.12.).

  flySE FLY-TILBUD HER

   

  FLY FRA AALBORG

  Når du bestiller fly fra Aalborg til Fuerteventura er du nødt til selv at ændre afrejselufthavn fra København til Aalborg inde på bookingsiden. 

  FLY FRA KØBENHAVN

   

   

  Hotel

  2.074 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL

  2.572 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil leje en bil kan du sammenligne priserne fra alle store udlejningsfirmaer på rentalcars.com.

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode *AB25" for at spare 25% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *