• 12 maj 2016

  Jamaica: Drømmerejse i 8 dage til fantastisk hotel ved stranden til kun 3.992 kr. inkl. fly og bagage (eller 11 dage til 4.520 kr.)

  rsz_sun-of-jamaica-910070_1280

  Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien og ligger syd for Cuba. Naturen i sig selv er grund nok til at besøge dette fortryllende land, her venter kridhvide sandstrande, brusende vandfald, himmelsk blåt og lunt badevand, men også en rig og mangesidet historie og kulturarv. Her kan du ligge på de smukke strande og nyde tilværelsen med regga-musikken i baggrunden. Men Jamaica behøver ikke kun at være ren afslapning. 4-hjulstrækker safari, river rafting, ridetur på øen, 12 golfbaner, dykning og meget mere.

   

  Idag har jeg fundet et helt kanon godt tilbud på et lækkert hotel til stranden på denne dejlige reggae-ø!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et super godt tilbud på det dejlige 3* Travellers Beach Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016") til kun 1.312 kr. pr. person, hvis i rejser 2 i en uge. Vil du rejse lidt flere dage er det ikke så dyrt at få flere dage. Fx. fra d. 2 – 12 juni til kun 1841 kr. pr. person, ved 2 rejsende.

  Resortet ligger lige ud til den lækre Coral Beach strand i det dejlige ferieområde Negril. Resortet har sing egen restaurant, fitnesscenter, udendørs pool og alt udstyr til at få den fedeste snorkle- eller dykkertur ved stranden. Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig også en poolbar hvor du kan nyde en drink i de perfekte omgivelser. Hotellet får meget gode anmeldelser og tidligere gæster roser især stedet for sin gode beliggenhed ned til den fantastiske strand og med kort gåafstand til centrum, samt det venlige personale og den gode atmosfære.

  Læs mere om hotellet her og tjek billederne ud – det er nærmest paradis!

  rsz_1hoteljam

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Vil du selv udforske hoteller på Jamaica, kan du får et overblik her:

  HOTELLER PÅ JAMAICA

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Jamaica. Turen starter i Bruxelles, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. I dette eksempel flyver du fra d. 2 – 9. juni og prisen er kun 2.679 kr. inkl. 20 kg. bagage. Du flyver med Jetair som er den belgiske del af TUI (Startour i Danmark) og har en meget lille omstigning på Den Dominikanske Republik på vejen hjem.

  flyjam

  SE FLY-TILBUD HER

  Bare til sammenligning, fly fra Denmark til Jamaica koster over 6.000 kr. i samme periode!

  Andre datoer

  Der findes også andre datoer til samme pris eller lidt højere, faktisk i resten af maj og hele juni. Generelt er de billige rejsedage torsdag og søndag, så du kan faktisk kombinere turen med den længde der passer dig. Jeg har lavet nogle eksempler herunder:

  • 15.05. – 22.05.
  • 19.05. – 26.05.
  • 26.05. – 05.06.
  • 26.05. – 09.06.
  • 29.05. – 09.06.
  • 02.06. – 12.06.
  • 05.06. – 12.06.
  • 09.06. – 19.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • og andre datoer

  Tag et kig i lavpriskalenderen og find de datoer som passer dig bedst.

   

  Hotel

  1.312 kr.

  Fly

  2.679 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.992 kr.

   

  Eller hvis du fx. vil rejse fra d. 2 – 12. juni (11 dage), kan turen gøres for kun 4.520 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

   Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 130 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Montego airport" som lufthavnen og "Negril" som destination. Husk at bruge rabatkoden "Rejse18", hvor du sparer 18% oveni.

   

  Hvordan kommer man til Bruxelles?

  Som lovet, vil jeg lige forklare omkring hvordan man kan komme til Bruxelles. Med bil tager det ca. 7 timer fra grænsen. Hvis du vil flyve (min anbefaling) kan du få en tur/retur billet til Bruxelles fra København til kun 524 kr. Du er nødt til at flyve dagen før, da flyet til Jamaica allerede har afgang kl. 8 om morgen. Hvis du ikke vil sove i lufthavnen kan du finde billige overnatningsstder på trivago.dk fra 149 kr. pr. person.

  bruxfly

  SE FLY-TILBUD HER

  Vil du flyve fra Jylland (eller Hamborg) har jeg lavet priseksemplerne herunder:

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *