• 04 nov 2015

  Jamaica: 2 uger på et fremragende 3* hotel til kun 6.761 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_jamaica

  Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien og ligger syd for Cuba. Naturen i sig selv er grund nok til at besøge Jamaica, her venter kridt hvide sandstrande, brusende vandfald, himmelsk blåt og lunt badevand, men også en rig og mangesidet historie og kulturarv.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Jamaica!

   

  Hotellet

  trivago.dk findes der lige nu det fremragende 3* hotel ”Seastar Inn” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og 2015 Travellers Choice Award) til kun 3.763 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hotellet ligger i den smukke ferieby Negril på Jamaicas vestkyst. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den gode beliggenhed. Seastar Inn har en restaurant hvor der bliver serveret daglig morgenmad, en udendørs pool og et spabad. Der tilbydes ogs[gratis Wi-Fi på fællesarealer.

  Jamaica

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  Flyet

  StarTour.dk findes der lige nu meget billige fly til Jamaica. Du flyver direkte fra København med TUIfly d. 14. december med TUIfly til Montego Bay og hjem igen d. 28. december til kun 2.998 kr. pr. person.

  Jamaica2

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fly

  2.998 kr.

  Hotel inkl. morgenmad

  3.763 kr.

  TOTAL (per person)

  6.761 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 14.12. – 28.12.2015
  • Rejselængde: 15 dage (2 uger)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Negril, Jamaica
  • Hotel: 3* Seastar Inn
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 28⁰ C
  •  

  Transport fra lufthavnen

  På Hoppa.com kan du booke tranport fra lufthavnen til hotellet (fra Montego Bay til Negril). Tur/retur-biletter koster 120 kr.. Husk at bruge rabatkoden "HIPHOPPA15".

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Jamaica: 2 uger på et fremragende 3* hotel til kun 6.761 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Marc pedersen says:

   hej nu er det trede gang jeg bruger jer og jeg håber i kan hjælpe, jeg har lige fået fri og vil gerne til karibien eller syd Amerika og rejse inden den 20 december, alt har intresse, Cuba, Jamaica , dominikansk republik bare der er sol varme og vand da jeg gerne dykker svømmer og fisker bare jeg er tilbage inden den 30 så jo hurtigere jeg kommer afsted jo længere kan jeg rejse. Mvh Marc pedersen.

    

  2. Daniel Jensen says:

   Hej!

   Jeg undrer mig lidt… 3 dage efter dette opslag er lavet, så er prisen på det billigste hotelværelse i den nævnte periode oppe på 9.600 kr. 

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Daniel,

    tak for din kommentar! Det kan sagtens forekomme at priserne stiger, hvis hotellet er ved at være udsolgt og hvis de har set mange reservationer dagene før. Jeg har desværre ingen inflydelse på priserne og alle priser i artiklerne er de aktulle priser på det tidspunkt, jeg skriver den. Så oftest gælder det om at være hurtig!

  3. Heidi Mau says:

   Jeg kan ikke se de flybilletter…..