• 01 jun 2017

  Italien: 1 uge i Abruzzo på et lækkert 4* hotel til kun 1.700 kr. inkl. fly

  Så er jeg faldet over et meget lækkert tilbud, hvis du vil nyde en lille ferie ved Adriaterhavet! Abruzzo regionen i Italien er helt sikkert er besøg værd, hvis du gerne vil have både afslapning og strandhygge samt smuk natur og masser af seværdigheder. I juni måned er du garanteret det mest fantastiske vejr (26 – 28 grader!), skønne strande med gode badeforhold, smukke udsigter udover Adriaterhavet og særligt for Italien er deres skønne lokale mad og vine. Til denne billige pris er det helt sikkert en ferie du ikke vil gå glip af!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super lækre 4* Serena Majestic Hotel Residence (4 ud af 5 på tripadvisor), der ligger helt ud til Adriaterhavet i kystbyen Montesilvano. Hotellet byder på 2 udendørspools, en privat strand med både strandbar og strandparasoller og tennisbaner til de aktive. Det er også et ideelt hotel, hvis du ønsker at tage børnene med på ferie, da hotellet både tilbyder gratis børneklub, børnepool, legeplads og en masse aktiviteter for de små. Derudover ligger hotellet tæt på naturreservatet Pineta D’Annunziana Provinsielle, outlet-byen Citta Sant’Angelo og byen Pescara, der er den største by i Abruzzo regionen. Du kan bo på dette skønne hotel for kun 1.346 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange skønne hoteller i Abruzzo regionen – du kan danne dig et overblik her, og hvis du er interesseret i enkeltværelser, så kan du se mere her.

  HOTELLER I ABRUZZO

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet super billige billetter til Pescara i både juni, juli, august og september – da juli er i skolernes sommerferie er billetterne lidt dyrere end i de andre måneder, men stadig billige. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 17.06. – 24.06. til kun 354 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Der er desværre ingen billige afgange fra Jylland, da billetterne desværre stiger meget i pris og har en mellemlanding, der øger rejsetiden markant.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.06. – 24.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 13.06. – 20.06.
  • 17.06. – 24.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • 27.06. – 04.07.
  • 04.07. – 11.07.
  • 18.07. – 25.07.
  • 15.08. – 22.08.
  • 05.09. – 12.09.
  • Og mange flere

   

  Hotel 1.346 kr.
  Fly 354 kr.
  TOTAL (per person) 1.700 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er et par billige muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet. Fra lufthavnen skal du gå til stoppestedet Via Tiburtina, der ligger ca. 500 m fra lufthavnen, herefter kan du tage bus 38 til Montesilvano FS, dette tager ca. 28 min. Herfra er der 1,2 km til hotellet. Bussen koster kun omkring 9 kr. pr. person. Den nemmere løsning er at finde en taxa fra lufthavnen til hotellet, der er ca. 13 km og dette burde koste mellem 170 – 210 kr.

   

  Lejebil

  Hvis du har tænkt dig at udforske noget af regionen på egen hånd, så vil jeg anbefale dig at leje en bil – du kan se et stort udvalg ved rentalcars.com. Her kan du f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 775 kr., dvs. kun 388 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *