23 mar 2018

Indien-rundrejse: 9 dage i Den Gyldne Trekant til kun 2.967 kr. inkl. fly, alle hoteller og transport

Her får du muligheden for at opleve Indien, et af verdens mest fascinerende lande, som er fyldt med kontraster og venlige smil! Her er altid en summende aktivitet. Fremmede dufte blandes med farver og lyde og skaber en helt speciel stemning, som er svær at beskrive. Og har man været i Indien én gang, vil man gerne tilbage!

Hvis du vil rejse rundt i dette kæmpestore land, findes der en lang række forskellige ruter. I dag har jeg sammensat en Indien-rundrejse-klassiker – Den Gyldne Trekant (Delhi, Jaipur og Agra)! Denne rundrejse byder på nogle af Indiens vigtigste seværdigheder og er den perfekte ”starter-tur”.

Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til at skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

9 dages rundrejse i Indien
april - juni og september - december
2.967 kr.
Billund og København
New Delhi
Billige fly til Indien
inkl. 23 kg bagage
2.497 kr.
Fra Billund
Fra København

Fly til Indien

Lige nu kan du få superbillige flybilletter fra Billund og København til New Delhi. Du flyver med Turkish Airlines fra Billund og med Air India fra København – begge flyselskaber inkluderer 23 kg bagage i deres billetter.

Fra Billund kan du finde flybilletter med Turkish Airlines via Istanbul helt ned til under 2.500 kr., men du fra København kan finde en masse direkte-fly med Air India til 2.900 kr.

Du kan finde de billige billetter fra april til juni og igen fra september til december. Jeg har f.eks. fundet billetter på skyscanner.dk med afgang fra Billund d. 01.10 – 10.10 til kun 2.497 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

 • 09.04. – 22.04.
 • 16.04. – 29.04.
 • 17.05. – 16.05.
 • 21.05. – 30.05.
 • 04.06. – 13.06.
 • 10.09. – 19.09.
 • 01.10. – 10.10.
 • 08.10. – 17.10.
 • 06.11. – 14.11.
 • 04.12. – 12.12.
 • og mange flere

 

Fra København

 • 10.04. – 21.04.
 • 01.05. – 12.05.
 • 05.06. – 16.06.
 • 28.08. – 08.09.
 • 11.09. – 22.09.
 • 02.10. – 13.10.
 • 06.11. – 17.11.
 • 01.12. – 11.12.
 • Og mange flere

 

RUNDREJSE

rsz_shutterstock_169737956

 

New Delhi (2 nætter)

Turen begynder i New Delhi, der er Indiens hovedstad og med 11 millioner indbyggere en af verdens største byer. Byen er stor og larmende, og der er mennesker overalt. Men bliv ikke afskrækket af det, for Delhi er helt klart et besøg værd. Tag f.eks. forbi den gamle del af byen, der med sine smalle gader og bazarer er fyldt med alverdens ting, der giver en typisk Indien-følelse. Et andet highlight er den smukke bypark Lodi Gardens, hvor man hurtigt glemmer, at man faktisk står i en af verdens mest tætbeboede byer. Andre seværdigheder du ikke bør gå glip af inkluderer Chandri Chowk Bazaren, Lahore Gate, Connought Palce i Dehlis centrum, Lal Quila, Qutab Minar og bydelen Paharganj. Som du kan se, er der masser at se og opleve i Indiens hovedstad!

Mad, drikke og shopping er, som overalt i Indien, meget billigt! Også hoteller er meget billige. F.eks. har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Golden Gate (4 ud af 5 på TripAdvisor) i byens centrum – kun 500 m fra New Delhi Railway Station og the New Delhi Metro Station. På Hotel Golden Gate kan du få et dobbeltværelse i 2 nætter til kun 180 kr. Ved en rejse for 2 svarer det til 90 kr. pr. person.

Hotel i New Delhi
f.eks. det 3* Hotel Golden Gate
90 kr.

 

rsz_shutterstock_149304008

 

Jaipur (3 nætter)

Fra New Delhi går turen til Jaipur. Den nemmeste og sikreste måde at komme dertil er med toget. Alt afhængig af hvilken type tog (hurtig-tog osv.) og hvilken klasse du vælger, koster turen mellem 15 og 116 kr. og tager mellem 4,5 og 6 timer. Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at undgå “sleeper class” og som minimum vælge en 3. klasse-billet (ved nogle tog findes der 9 forskellige klasser) med aircondition, som koster omkring 50 kr. Togbilletter i Indien kan du købe ved de forskellige togstationer, men det kan være en god idé at købe dem i forvejen på nettet. Det er lidt dyrere, men så slipper du for at stå i kø, og du er sikker på at have billetterne i hånden. Det kan man f.eks. gøre på hjemmesiden yatra.com.

Jaipur ligger ca. 260 km fra New Delhi og er en af Indiens mest besøgte byer. Byen bliver også kaldt ”Pink City” pga. farven på byens bygninger. Jaipurs største attraktion er Amber Fort, som ligger ca. 10 km uden for Jaipur og er kendt som Indiens smukkeste palads.

Der findes også mange andre ting at se i Jaipur. For at få et overblik kan du kigge forbi TripAdvisor.

I Jaipur har jeg i dette eksempel fundet det anmelderroste 4* All Seasons Homestay (5 ud af 5 på TripAdvisor og en Travellers' Choice Award) til 273 kr. for 3 nætter på et dobbeltværelse. Det svarer altså til 137 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Jaipur
f.eks. det 4* All Seasons Homestay
137 kr.

 

rsz_shutterstock_120633745

 

Agra (2 nætter)

Efter nogle spændende dage i Jaipur går turen videre til Agra. Du tager igen toget, der tager ca. 4,5 time og koster omkring 50 kr. – du kan igen finde billetter på yatra.com. Byen er hjemsted for et af verdens mest berømte steder og Indiens nok meste kendte vartegn – Taj Mahal! Denne imponerende bygning blev oprindeligt bygget af Shah Jahan til sin kone Mumtaz Mahal og er i dag et af verdens 7 vidundere.

Men selvfølgelig er Agra meget mere end Taj Mahal. Et overblik over alle attraktioner i byen finder du på TripAdvisor.

I Agra har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Safari (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Prisen for et dobbeltværelse for 2 nætter er 112 kr., hvilket svarer til 56 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Agra
f.eks. det fine Hotel Safari
56 kr.

New Delhi (1 nat)

Efter nogle oplevelsesrige dage i Agra går turen tilbage til New Delhi. Du har trods alt et returfly til Danmark, du nok gerne vil nå. Togturen tager ca. 3 timer og koster omkring 50 kr. Fordi du flyver hjem til Danmark tidligt om morgenen, tilbringer du din sidste nat i New Delhi.

Her har jeg fundet det 3* International Air Hotel, der meget belejligt ligger tæt på lufthavnen. Prisen for et dobbeltværelse i 1 nat er kun 74 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 37 kr. pr. person.

Hotel i New Delhi
f.eks. det 3* International Air Hotel
37 kr.

Pris

 • Fly T/R til New Delhi: 2.497 kr.
 • Hotel i New Delhi: 90 kr.
 • Tog til Jaipur: 50 kr.
 • Hotel i Jaipur: 137 kr.
 • Tog til Agra: 50 kr.
 • Hotel i Agra: 56 kr.
 • Tog til New Delhi: 50 kr.
 • Hotel i New Delhi: 37 kr.
 • I alt: 2.967 kr.

 

Pas og visum

Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet) og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 kommentarer til Indien-rundrejse: 9 dage i Den Gyldne Trekant til kun 2.967 kr. inkl. fly, alle hoteller og transport

 1. Marianne rasmussen says:

  Godt fundet. Men regntiden varer som regel til slut oktober.
  Fra april bliver der stjernevarmt. Så lidt for enhver smag.

 2. Trine says:

  Feeedt rejsetilbud! Hvis man vil forlænge lidt med nogle dage på stranden eller lidt yoga, har du så nogle forslag til hvor det skal være??
  Trine

  • Rejsespejder says:

   Hej Trine,
   tak :). Jeg tænker at du evt. skal hoppe på et fly fra Delhi til Goa. Der er i hvert fald masser af skønne strandområder og der findes og RIGTIG mange Yoga retreats der.

 3. Sofie says:

  Vi tager til indien om 2 uger og har planer om at tage denne tur, dog plus et par destinationer mere. Vi har et problem når vi opretter os på https://www.irctc.co.in/ for at kunne bestille togbilletter, så modtager vi ikke en sms fra dem med en kode man skal bruge, for at komme videre. Vi har skrevet til dem flere gange men de svarer ikke. Tænkte om det var et problem du har hørt om? og om du har nogen ide om hvad vi kan gøre?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Sofie 🙂

   Problemet med sms’en skyldes nok, at man skal have et indisk telefonnummer, før det virker :/

   Hvis ikke I hører fra dem, kan I også sagtens købe billetterne, når I er i Indien 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Herudover er den bedste side for at læse om togrejser verden over seat61.com. Her kan I læse om, hvordan man booker billetter i Indien. Og han nævner samme problem, som du nævner.

   Så derfor anbefaler han, at man booker sine billetter gennem https://www.cleartrip.com/.

   Jeg har selv brugt dem, da jeg var i Kina og det fungerede super godt. Måske en anelse dyrere (de skal jo også tjene lidt) men til gengæld super nemt at booke.

   Håber det kan bruges, ellers skriver du bare igen .

 4. Donna says:

  Hej
  Ved du om man få visum med det samme efter ansøgningen ala ligesom til Sri Lanka? Eller er det mere omfattende og tager lang tid inden man får det? Det er mere om vi skal vente med at købe flybilletter (med risiko for at billetprisen stiger) Ps. Tak for en fantastisk hjemmeside.
  Mvh. Donna

  • Rejsespejder says:

   Hej Donna,
   tak for din besked. Hvis du ansøger om et turist e-visum, så plejer det at tage 2-3 dage.

 5. Julie says:

  Ved du hvordan vejret er i perioderne?

  • Rejsespejder says:

   Hej Julie,
   det er bedst at rejse fra october til april, hvor temperaturerne er mellem 20-30 grader. Fra maj til juni er det bare alt for varmt med temperaturerne omkring 40 til 45 grader. Og så er det monsoon sæson fra juli til midt-september.
   Håber det kan bruges :).

 6. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

 7. Sabrine says:

  Hejsa. Min kæreste og jeg skal ud og rejse til oktober og overvejer at starte i Indien – Jeg har fået stor inspiration fra dit opslag, men har et par spørgsmål ift. at rejse i Indien.

  1. Hvad koster et e-visum og skal man have bestilt sine flybilletter og hoteller inden man søger det?

  2. Jeg er en kvinde af meget skandinavisk udseende – er det sikkert at rejse i Indien?

  3. Jeg har læst om e-visum og at man skal kunne dokumenterer at man har penge nok til at rejse i Indien – hvad menes med dette?

  Håber du kan svare på noget af det! På forhånd tak!

  • Rejsespejder says:

   Hej Sabrine,

   1. Et e-visum koster 50 Dollars (ca. 325 kr.) se priser her: https://indianvisaonline.gov.in/visa/eTV_revised_fee_final.pdf. Vigtig!: brug den officielle hjemmeside til det (https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html) – der findes en del agenturer, som også reklamerer for at de laver visum til Indien (til meget dyre penge) men så længe du ser en .gov.in side, så er det en officiel side og sikker.

   2. Min mening er, at du ikke skal være mere bekymret at rejse til Indien, som (skandinavisk) kvinde end de fleste andre i regionen. Så længe du følger nogle fornuftige forholdsregel (alrig bevæge sig alene – især om natten, undgå usikre områder og bydele, osv.) så ville jeg ikke være bekymret.

   3. Hvis du har et kreditkort udover dit Dankort så plejer det at være riglig dokumentation. Worst case kan du logge på din netbank, hvis en betjent er i tvivl. Men jeg har aldrig oplevet at man skulle dokumentere det 🙂 – jeg tror ikke at det er en regel, som bliver brugt på rejsende fra vestlige lande.

 8. Sabrine says:

  Mange tak for svar! Det er en stor hjælp! Så bare for at være sikker! Det eneste man skal uploade er et pasbillede, når man søger visum?