• 13 aug 2018

  Oplev Indian Summer: billige fly tur/retur til Boston fra kun 1.887 kr.

  Sidder du og spekulerer på, hvad du skal få dit efterår til at gå med? Så kan jeg måske hjælpe dig et skridt videre. Jeg har i dag fundet billige billetter til Boston, USA. Når du rejser i efteråret, er du så heldig at opleve fænomenet Indian Summer – sommeren, der strækker sig ind i efteråret og giver naturen de smukkeste glødende farver og dejlig varme temperaturer. Boston er en grøn universitetsby, der holdes ung og relevant af de mange studerende byen tiltrækker – og stemningen er afslappet og hyggelig. Men hvis du har lyst til at opleve mere af denne del af Nordamerika, så kunne en rute til Toronto, hvor du slår et smut forbi Niagara Falls og derefter forbi Ottawa, Montreal og så til Acadia National Park for derefter at tage tilbage til Boston helt klart være et hit! Se nedenfor for rejseinspiration.

  Indian Summer i USA og Canada
  september - oktober
  1.887 kr.
  København
  Boston eller New York
  Billige fly til Boston (eller New York)
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.887 kr.
  Til Boston
  Til New York

  Billige fly til Boston og New York

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet billige billetter til Boston. Du flyver fra København, og de billigste billetter findes i september og oktober – som begge er perfekte måneder til at opleve Indian Summer.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang hos WOW air d. 31.08. – 12.09. til kun 1.887 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Men der findes rigtig mange andre datoer (se nedenfor). Alternativt kan du også finde fly til New York (hvor du også kan flyve fra Billund) fra 1.830 kr.

   

  Hos WOW air får du kun 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det billigst at bestille det på wowair.dk efterfølgende. Her kan du booke 20 kg indchecket bagage for 57,77 pund (ca. 482 kr.).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 31.08. – 12.09.
  • 06.09. – 18.09.
  • 07.09. – 16.09.
  • 12.09. – 24.09.
  • 18.09. – 30.09.
  • 03.10. – 15.10.
  • 07.10. – 16.10.
  • 08.10. – 18.10.
  • Og mange flere

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil opleve noget af det nordlige USA og det sydlige Canada på egen hånd, så vil jeg helt klart anbefale dig at leje en bil! Du kan se et stort udvalg af lejebiler på skyscanner.dk – du kan f.eks. leje en bil i 12 dage til kun 2.143 kr., hvilket svarer til 1.072 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen nedenfor får en 9,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, de fleste biludlejningsfirmaer i USA og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 12 dage
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  1.072 kr.

  OBS! Hvis du flyver til New York, vil jeg stadig anbefale dig at leje bilen i Boston – det er nemlig markant billigere. På greyhound.com kan du tit finde billige busbilletter fra New York til Boston.

   

   

  Hoteller

  Jeg vil anbefale dig at bruge skyscanner.dk, når du vil finde hoteller i denne del af USA og Canada. Herunder kan du f.eks. se udvalget af hoteller i Boston. Så kan du danne dig et overblik og finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker.

   

   

  Rejseinspiration til Indian Summer

  Nedenfor kommer jeg med et eksempel på en rute, du kan vælge at følge. Dette er som sagt bare et eksempel, der tager dig igennem nogle af områdets seværdigheder og highlights. Det står dig helt frit for selv at sammensætte din egen rute og rejse.

   

   

  Niagara Falls

  Niagara Falls består af 3 vandfald på grænsen mellem Canada og USA. Det er virkelig et syn, du ikke må snyde dig selv for! Du kan læse mere om området på www.niagarafallsstatepark.com, så du kan planlægge din tur til de smukke vandfald bedst muligt.

   

   

  Toronto

  Toronto er Nordamerikas fjerdestørste by, og den byder på masser af museer, et livligt natteliv og nogle af verdens bedste restauranter. Toronto ligger på den østlige del af Lake Ontario og er omgivet af pragtfuld natur.

   

   

  Ottawa

  Ottawa er Canadas hovedstad og noget for sig selv. Er du til museer, er du kommet til det helt rigtige sted – her er finder du hele 8 nationalmuseer!

   

   

  Montreal

  Denne storby en farverig og livlig by, hvor stemningen er mere europæisk end nordamerikansk. Nogle highlights du ikke bør snyde dig selv for tæller bl.a. Montreal Casino, Notre Dame Basilica og Ile-Sainte-Helene.

   

   

  Acadia National Park

  Acadia National Park ligger i Maine, USA – her bliver du mødt af både vilde udsigter, fjorde, klipper og smukke sandstrande. Helt klart et besøg værd!

   

   

  Visum

  Når du skal til USA, så du ansøge om ESTA – det kan du nemt gøre online her. Når du rejser til Canada via bil, så behøver du ikke ansøge efter eTA (dette gør sig kun gældende, hvis du rejser til landet via fly) – ved indrejse via bil, behøver du blot at fremvise din ESTA, som du allerede har i forvejen.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *