• 01 jul 2017

  All-inclusive på Korfu: 1 uge på et dejligt 3* strand-resort til kun 3.457 kr. med all-inclusive og fly

  Så er jeg faldet over et meget lækkert tilbud til dig, som leder efter den perfekte solferie med all-inclusive! Turen går til den græske solskinsø Korfu, hvor du bliver mødt af 30 grader, masser af sol og krystalklart badevand! Her har jeg nemlig fundet et dejligt all-inclusive-resort lige ud til stranden. Lyder det ikke, som det perfekte sted for at tanke sol og bare komme helt ned i gearet?

  ** OPDATERING ** Tilbuddet findes ikke længere til denne pris!

  All-inclusive på Korfu
  Juli
  3.457 kr.
  Hamborg
  Korfu
  Messonghi Beach Resort
  med all-inclusive
  2.341 kr.
  Fly
  inkl. håndbagage
  1.116 kr.
  Hotel
  2.341 kr.
  Fly
  1.116 kr.
  Total (pr.person)
  3.457 kr.

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet et virkelig godt tilbud på det dejlige 3* Mossonghi Beach Holiday Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her findes der et vandland med 3 pools inkl. rutsjebaner, strandbar, 2 restauranter, og en restaurant på stranden, hvor der serveres snacks, desuden har hotellet sit eget spa-center til dem, som trænger til lidt selvforkælelse. Lige nu kan du få 1 uge på dette hotel til kun 2.341 kr. pr. person ved en rejse for to. Men der findes også familieværelser til kun lidt flere penge!

   

  Fly

  I dag har jeg kigget efter fly lidt udenfor Danmark og jeg er faldet over et meget godt tilbud med afrejse fra Hamborg. Her kan du f.eks. flyve med Condor fra d. 8. til d. 15. juli til kun 1.116 kr.! Der er håndbagage inkluderet i prisen – vil man have mere med koster det lidt oveni. Og jeg har faktisk fundet fly til lignede priser på andre datoer i juli og august (se nedenfor).

  Jeg har også kigget om der evt. findes noget lignende med afrejse fra Danmark – men her ligger priserne omkring 2.500 – 3.000 kr.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.07. – 15.07.
  • 10.07. – 17.07.
  • 17.07. – 24.07.

   

  Transport til hotellet

  Skyscanner.dk kan du booke en shuttle-bus til hotellet til omkring 110 kr. pr. person (tur/retur). Er man flere end 2 personer kan det dog ikke betale sig – en taxa til hotellet (ca. 23 km fra lufthavnen) koster ca. 300 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All-inclusive på Korfu: 1 uge på et dejligt 3* strand-resort til kun 3.457 kr. med all-inclusive og fly

  1. Simon says:

   Hej Rejsespejder

   Vi nåede ikke og få taget os sammen til at bestillle denne tur.

   Vi vil rigtig gerne til Grækenland eller Spanien med all-inklusive og fly og rejse i uge 29, har du andet? Jeg har været hele din side igennem (tror jeg) men kan ikke finde andre.

   Mvh Simon

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Simon, Ja man skal være hurtig med at bestille hvis man er interesseret i rejsen 🙂 Jeg holder løbende øje med om der skulle komme nogle nye billige rejser 🙂

  2. Tanja says:

   Hej Rejsespejder

   Først og fremmest – Tusinde tak for dig og alle de fantastiske rejser du finder til os solhungrende danskere 🙂 Det er simpelthen ikke mindre end fantastisk, at du vil bruge din fritid på dette!

   Kan du fortælle, hvorfor jeg ikke kan se samme hotelpris som dig? min bliver på 1118 kr når jeg klikker på dit link.

   Med venlig hilsen En Stor fan

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja,
    mange tak for rosen! Desværre findes dette hotel ikke længere til den billige pris :/.

  3. Marianne says:

   Hej
   Er det trivago jeg skal kontakte for at få en pris for et familieværelse til 2 voksne og 2 børn?
   Hvad er prisen for bagage ud over håndbagage?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Marianne,
    Du får også lige et svar herinde (har også skrevet til dig på Facebook) – du kan sætte søgningen på trivago til et familieværelse i toppen af bookingsiden 🙂 Mht. prisen for bagage udover håndbagage, så kan du se den når du vil booke flybilletten 🙂

  se fly se hotel