• 27 mar 2017

  All-inclusive i Alanya: 8 dage på et skønt 5* hotel til kun 1.999 kr. inkl. all-inclusive og fly

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strande, der strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, der nærmest giver garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Skynd dig at pakke tasken, for jeg har nemlig fundet en skøn all-inclusive lastminute rejse!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 5* White Gold Hotel & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i Alanya med 2 minutters gang til stranden. Der er både udendørspool, fitnesscenter, privat strand og spaområde med blandt andet tyrkisk bad, sauna og indendørspool. Et dobbeltværelse med all-inclusive i 7 nætter koster 2.002 kr., dvs. 1.001 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se mere her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange forskellige slags hoteller i Antalya og det nærliggende område – du kan se listen her, og danne dig et overblik, så du kan finde det hotel, der bedst passer til dig.

  HOTELLER I ANTALYA

   

  Fly

  bravotours.dk har jeg fundet et lastminute-fly til Antalya. Du rejser fra København d. 31.03. – 07.04. til kun 998 kr. inkl. bagage.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  OBS: Når du vil booke din flybillet viser bookingsiden, at det er fra Billund og at det er i maj – det laver du selv om til "København" og datoen til den 31. marts og evt. også ændre antal af rejsende afhængig af antallet af personer I vil rejse (som vist på billedet med de røde pile) – så dukker de rigtige billetter op.

   

  5* Hotel (all-inclusive)

  1.001 kr.

  Fly

  998 kr.

  TOTAL (per person)

  1.999 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det tager lidt under 2 timer at køre fra lufthavnen til hotellet. Du kan booke transport til hotellet på hoppa.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på All-inclusive i Alanya: 8 dage på et skønt 5* hotel til kun 1.999 kr. inkl. all-inclusive og fly

  1. Jytte Petersen says:

   Hvad med luxor Ægypten 

   der er 50 0/0 af verdens kultur arv

   jytte Petersen  Randers