• 20 jun 2016

  All-inclusive i Alanya: 1 uge på lækkert 3* hotel til kun 1.269 kr. med all-inclusive og fly (eller 4* all-inclusive til kun 1.797 kr.) ** OPDATERING **

  rsz_shutterstock_91623140

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Hotel

   trivago.dk kan du lige nu få et fremragende tilbud på det lækre 3* hotel ”Fun Point Apart Hotel” (4 ud af 5 på Tripadvisor) til kun 671 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets super service, den lækre forplejning og den gode beliggenhed.

  ”Fun Point Apart Hotel” ligger i feriebyen Alanya, blot 900 meter fra hotellets eget private strandområde (med gratis shuttleservice, hvis man ikke vil gå). Desuden findes der en swimmingpool og gratis WiFi overalt på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-20 13_29_29-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Er du til lidt mere luksus har jeg på trivago.dk fundet et fremragende tilbud på det lækre 4* hotel Club Titan (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.099 kr. pr. person ved en rejse for to. Dette feriekompleks er omgivet af en frodig have med palmer, og ligger ved stranden i Kargicak. Hotellet byder på et stort poolområde, spa med sauna, tyrkisk bad og et veludstyret fitnesscenter.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-20 13_32_33-Capture SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

   

  Vil du selv gå lidt på opdagelse i hotellerne i Alanya, kan du tage et kig på listen her.

  HOTELLER I ALANYA

   

   

  Fly

  StarTour.dk kan du lige nu finde rigtig billige billetter til Tyrkiet. For eksempel fra København eller Billund fra d. 25 juni til d. 2. juli til kun 598 kr. Alternativt kan du flyve fra Aalborg til kun 698 kr. Der findes også datoer i begyndelsen af juli til kun lidt flere penge.

  2016-06-20 13_39_27-Capture

  ** OPDATERING ** De billige fly fra d. 25 er desværre udsolgt, men du kan finde billetter til samme pris eller kun lidt flere penge på andre datoer (se nedenfor):

  Fra Billund

   

  Fra København

   

  Fra Aalborg

   

   

  3* hotel m. all-inclusive

  671 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.269 kr.

   

  4* hotel m. all-inclusive

  1.199 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.797 kr.

   

  • Rejsedatoer: 25.06. – 02.07.2016 (og andre)
  • Fra: Aalborg, København og Billund
  • Flyselskab: StarTour (inkl. håndbagage)
  • Til: Alanya, Tyrkiet
  • Hotel: 3* Fun Point Apart Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 27⁰ C
  • Vandtemperatur: 25⁰ C

   

   

  Transport til hotellet

   Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 160 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination. Jeg har desuden fundet en rabatkode "AB25", hvor du sparer 25% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All-inclusive i Alanya: 1 uge på lækkert 3* hotel til kun 1.269 kr. med all-inclusive og fly (eller 4* all-inclusive til kun 1.797 kr.) ** OPDATERING **

  1. Bettina says:

   Hej

   Kan du finde den billigste pakkerejse til 2 voksne og 2 børn på 6 og 8 år med all inclusive og gerne en vandrutchebane inden for de næste 2 uger kan rejse alle dage.

  2. Sarah-Emma says:

   Hej.

   kan du måske finde den billigste rejse i har, i uge 28 altså fra den 10-17 juli. Vi er 4 der skal afsted og det er lige meget hvor rejsen går hen (self et varmt sted)

    

  3. peter says:

   Det lyder godt nok utroligt. Findes der lignende tilbud i uge 31?

  4. michelle says:

   Hej. 

    

   Er det muligt at få dig til at finde en billig rejse med afrejse den 9. juli, stedet har ikke den store betydning. Bare det er lækkert 😀 

  5. Abeda says:

   Hej. 

   Er den 3 stjernede hotel med all inclusive? Det synes jeg ikke jeg kunne finde på tripadvisor?