• 29 okt 2019

  Idyllisk hotelophold i Skagen: 2 overnatninger på Brøndums Hotel med 3-retters middag og morgenmad fra kun 1.325 kr.

  Er du fan af Badehotellet? Så har jeg fundet et tilbud, du bliver helt vild med. Jeg har nemlig fundet et ophold på et rigtig klassisk badehotel. Det jeg taler om, er det idylliske Brøndums Hotel midt i dejlige Skagen. Her har du mulighed for at koble fuldstændig af i 3 dage og se frem til en 3-retters middag og skøn morgenmad. Det er den perfekte mulighed for at opleve Skagen! Her kan du nemlig både finde nogle af Danmarks bedste strande, byliv og en masse charme. Du har altså mulighed for at flygte fra hverdagen og nyde tilværelsen i en lille, idyllisk tidslomme.

  Oplev fantastiske Skagen
  oktober - marts 2020
  fra1.325 kr.
  3 dage på Brøndums Hotel
  med 3-retters middag og morgenmad

  Hotelophold på Brøndums Hotel

  Ønsker du at bo et par dage i ægte badehotel-stil, så er i dag en god dag! Jeg har nemlig fundet et hotelophold på Brøndums Hotel i Skagen. Hotellet ligger i en bygning helt tilbage fra 1874, og alt er indrettet i klassisk og historisk stil. Nærmere et traditionelt badehotel kommer du næsten ikke.

   

  Du får 3 skønne dage (dvs. 2 nætter) på hotellet, og du kan se frem til den dejligste 3-retters middag. Er du vin-elsker, er hotellet også lige noget for dig, for det har nemlig vundet “Best Award of Exellence 2019” af Wine Spectator, som er et livsstilsmagasin med fokus på vin og vinkultur. Dét er vildt! Tilbuddet inkluderer også morgenmadsbuffet begge dage, hvor du kan starte dagen med alt, hvad hjertet begærer med forskellige slags hjemmebagt brød og mange lækre specialiteter fra den lokale slagter. Så alt i alt kan du under dette ophold se frem til nogle dejlige madoplevelser.

   

  Hotellet er faktisk så traditionelt, at der derfor ikke er bad og toilet på alle værelser. Værelserne har til gengæld nogle rigtig fine håndvaske. Har du ikke bad og toilet på værelset, kan du finde disse fordelt på etagerne. Hvis du spørger mig, så er der noget vildt charmerende over, at hotellet har bevaret denne stil.

   

  Tager du turen til Brøndums Hotel, tager du også turen til et af Danmarks absolut smukkeste områder – nemlig Skagen. Her kan du f.eks. tage op til Grenen, besøge Skagen Museum, tage ind til Skagen centrum eller tage hen til en af Danmarks bedste strande, Skagen Sønderstrand. Og det bedste ved det hele – alt dette ligger et stenkast fra hotellet.

   

  Prisen for dette ophold på Brøndums Hotel starter fra kun 1.325 kr. pr. person inkl. 3-retters middag og morgenmad begge dage. Du kan benytte dig af tilbuddet alle ugens dage frem til den 29. marts 2020.

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager et værdibevis med en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

  Tilbuddet inkluderer

  Dag 1:

  • Ankomst fra kl. 15.00 på Brøndums Hotel i Skagen
  • 3-retters inspirations-middag valgt af køkkenchefen
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse (uden bad og toilet) i hovedbygningen

  Dag 2:

  • Pragtfuld morgenmad med alt, hvad hjertet begærer
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse (uden bad og toilet) i hovedbygningen

  Dag 3:

  • Pragtfuld morgenmad med alt, hvad hjertet begærer
  • Check ud senest kl. 11.00

  Generelt: 

  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 29. marts 2020.
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering

   

  OBS: Der skal betales et weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag på 150 kr. pr. værelse pr. nat.
  OBS: Ankomst er ikke muligt fra d. 21. december 2019 – 7. februar 2020.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Brøndums Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her