• 30 aug 2015

  Ibiza: 1 uge på et fremragende 3* hotel inkl. fly og morgenmad til kun 2.933 kr.

  rsz_ibiza

  Ibiza frister med 50 strande, mandeltræer, charmerende småbyer og familievenlige hoteller. Samtidig kan de, der har lyst, tage for sig af både den nyeste mode og et spændende natteliv.

  Gennem de sidste år har Ibiza forvandlet sig til et af Middelhavets absolutte luksus-feriesteder. I 2011 besluttede den lokale regering, at alle nybyggede hoteller skulle være af 5* standard og turistskatten blev øget endnu en gang. Og alt det afspejler sig på priserne, rejser fra 5.000 kr. pr. uge og opefter er blevet ganske normalt, hvis man vil til Ibiza.

  Derfor er jeg meget glad for, at jeg i dag kan præsentere dig for et super godt tilbud på en rejse til Ibiza!

  På StarTours.dk har jeg fundet meget billige fly fra København direkte til Ibiza til kun 498 kr. Du flyver d. 04.09. og hjem igen d. 11.09.

  ibiza2

  BOOK FLYET HER

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det fremragende 3* Hotel Marfil (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) til kun 2.435 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2 (2.214 u. morgenmad). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, den gode beliggenhed og den meget lækre morgenmadsbuffet (derfor tænker jeg, at det er det værd at give 200 kr. ekstra for det). Hotel Marfil ligger i et roligt område, et stenkast fra byens centrum. Den gode beliggenhed ved stranden, blot få meter fra strandpromenaden og lystbådehavnen, gør, at man som gæst er tæt på adskillige fremragende restauranter, butikker, supermarkeder og fritidsaktiviteter.

  Når man er på ferie, kan man have brug for at sove længe, derfor serveres der varieret morgenbuffet helt frem til kl. 12.00. Derudover er der adgang til nabo-swimmingpoolen blot 50 m fra hotellet.

  Og hvis man vil have en helt luksuriøs ferie har hotellet lidt ekstra i ærmet – Hotel Marfil råder nemlig over egen yacht og der kan arrangeres ture til klipperne på den nordlige del af øen og til Es Vedrá.

  Marfil

  BOOK HOTELLET HER

  Fly med StarTours

  498 kr.

  Hotel Marfil inkl. morgenmad

  2.435 kr.

  TOTAL (per person)

  2.933 kr.

   

  • Rejsedatoer: 04.09. – 11.09.2015
  • Fra: København
  • Flyselskab: StarTours
  • Til: San Antonio, Ibiza, Spanien
  • Hotel: 3* Hotel Marfil
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 24⁰ C

   

  Transport til Hotellet

  Der køres lokale busser (linie 10) fra lufthavnen direkte til San Antonio. Turen koster 4 Euro (30 kr.) og du kan købe billetterne ved lufthavnen.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *