• 16 jan 2020

  Hotelophold i Aarhus: 1-3 nætter på et nyt hotel fra kun 248 kr. inkl. økologisk morgenmad

  En lille storby-getaway behøver ikke kun foregå i udlandet. Har du lige brug for et par dage hjemmefra, kan f.eks. Aarhus være et oplagt bud. Den østjyske by er stor nok til at tilbyde oplevelser for enhver smag, men samtidig lille nok til at du kan nå rundt til det meste til fods. Dokk1, ARoS, gågaden, dyrehaven, nattelivet og byens mange spisesteder er et par af de ting, du f.eks. kunne tage til Aarhus for at opleve.

  Weekendophold i Aarhus
  t.o.m. 30. april
  fra248 kr.
  1-3 nætter på det nye Zleep Hotel Aarhus Skejby
  inkl. økologisk morgenmad
  fra248 kr.

  Hotelophold i Aarhus

  Foretrækker du dit hotel så nyt som muligt, så vil Zleep Hotel Aarhus Skejby helt sikkert være lige noget for dig. Hotellet er nemlig det nyeste skud på stammen fra budgetkæden Zleep. Hotellet åbnede dørene for første gang den 4. juni 2019.

   

  Zleep har haft et stort fokus på bæredygtighed med deres nyeste hotel. Derfor lever hotelbygningen faktisk op til en guldkvalificering jævnfør bæredygtighedscertificeringen fra DGNB-standarden. Samtidig er værelserne både moderne og flotte (som man kan forvente det af et nyt hotel) og udstyret med bl.a. wi-fi.

   

  Selvom beliggenheden i det nordlige Aarhus kunne være mere central, så gør letbanestationen 200 meter fra hotellet, at du nemt og hurtigt kan nå ind til centrum. Sidst, men ikke mindst, er opholdet inklusive en økologisk morgenmad hver morgen. Og det er jo altid værd at tage med.

   

  Du kan benytte dig af tilbuddet helt frem til og med den 30. april. Opholdet kan benyttes med ankomst fra torsdag til søndag (perfekt til en weekendtur). En enkelt overnatning på et dobbeltværelse koster 495 kr. – altså 248 kr. pr. person ved et ophold for 2. Vil du gerne have 2 eller 3 nætter, koster opholdet 448 kr. pr. person (den 3. nat er gratis).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

  Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på Zleep Hotel Aarhus Skejby (letbanens nærmeste stop ligger kun 200 m. fra hotellet. Det tager 14 minutter fra stoppet til Aarhus centrum)
  • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbelt-/twinværelse (hvis du vælger 3 nætter, får du den 3. nat GRATIS)
  • Lækker, økologisk morgenmad hver morgen
  • Gratis Wi-Fi på hotellet under hele opholdet
  • Gratis parkering ved hotellet under hele opholdet
  • Opholdet kan benyttes med ankomst torsdag-søndag frem til d. 30. april 2020

   

   

  Billeder

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her