• 23 jul 2015

  Super billige fly til Hong Kong: tur/retur til kun 2.831 kr. inkl. bagage

  rsz_hong-kong-489902_1280

  Hong Kong er en af mine yndlingsbyer. Der er ikke mange andre steder, hvor man kan opleve et fantastisk miks af Østens farver og mystik sammen med hypermoderne vestlig arkitektur og livsstil.

  I dag har jeg fundet nogle super billige fly fra København til Hong Kong. Der findes fly fra begyndelsen af januar til slutningen af marts, som især er billige når du rejser på en lørdag, søndag, mandag eller tirsdag.

  Hong Kong er også et super sted, som man kan bruge som mellemstop, inden man rejser videre, da man kan rejse meget billigt herfra: jeg har f.eks. fundet fly fra Hong Kong til Filippinerne (228 kr.), Kina (237 kr.), Vietnam (315 kr.), Japan (421 kr.) og Australien (836 kr.).

  Med flyet, jeg har fundet, tager du af sted med SAS d. 17.01. og hjem igen d. 24.01 til kun 2.831 kr. Ellers findes der andre fly med SAS til denne pris, hvis du rejser fra søndag til lørdag/søndag og mandag til tirsdag. Og det er lige meget, hvor længe du rejser, så længe det er i perioden fra starten af januar til slutningen af marts. Leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på skyscanner.dk.

  Hos SAS kan du altid medbringe mindst ét stk. bagage (maks. 23 kg) samt et stk. håndbagage (maks. 8 kg) uden gebyr.

  BOOK FLYET HER

  Rejsedatoer: fra starten af januar til slutningen af marts

  hong

  Har du brug for et hotel i Hong Kong, anbefaler jeg, at du bruger Trivago.dk.

  Flyet til Perth, Australien

  perth

  Flyet til Osaka, Japan

  osaka

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *