• 29 mar 2017

  Heide Park: 2 dage med overnatning på 4* hotel, morgenmad, adgang til badeland og park-entré til kun 710 kr.

  Er du klar til at opleve en verden fyldt med sjov? Så skal du helt klart læse videre! Turen går til Heide Park, hvor du finder over 50 forskellige attraktioner midt i en skøn 850.000 kvadratmeter stort parklandskab. Afhængig af eventyrlyst, alder og mod på gys kan du vælge fra utallige forlystelser og shows – så du får noget for enhver smag! Tillbuddet her er inklusiv overnatning på det 4* tema-hotel, hvor der er badeland med wellness og temaværelser (f.eks. piratværelse) – så om du skal på familietur, afsted med vennerne eller trænger til en lille tur væk med kæresten, så skal du nok få det sjovt i Heide Park!

   

  Heide-Park.de kan kan du lige få en super deal på ophold i maj måned, hvor du får overnatning på deres 4* Abenteuerhotel tema-hotel inkl. morgenmadsbuffet, adgang til badeland med wellnessområde, gratis parkering og rabatkuponer til parken og det nærliggende outlet-center. Du kan booke opholdet i maj, så du har også mulighed for at tilbringe Store Bededag i parken.

  Rejsespejder har desuden fået en eksklusiv rabatkode, så hvis du benytter dig af koden ”Rejsespejder10” får du 10% på opholdets pris. Prisen for et ophold inkl. entrébilletter til parken for 2 personer er 191,10 Euro (1.421 kr.) efter brug af rabatkoden, dvs. 710 kr. pr. person. Der kan være op til 6 personer pr. værelse – så jo flere personer I rejser sammen, jo billigere bliver det. Ved 4 personer bliver prisen inkl. entrébillet 465 kr. pr. person (og 400 kr. ved 6 personer). Du kan selv ændre antal af personer og værelser (som vist ved den røde pil).

  SE TILBUDDET HER

  OBS: du skal selv til vælge entrébilletter under punkt 3 ”Heide Park Tickets & Co.” i selve bookingen. Under punkt 3 er det blandt andet også muligt at booke aftenbuffet.

   

  Opholdet indeholder

  • 1-dags billet til parken (skal vælges til under booking til 33 Euro pr. person – hvilket er indregnet i Rejsespejders pris)
  • Morgensmadsbuffet
  • Overnatning på det 4* Abenteuerhotel tema hotel
  • Adgang til badeland med wellnessområde
  • Overraskelser til børn
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rabatkupon til parken
  • Rabatkupon til Outlet Soltau
  • Adgang til parken fra kl. 09:30

   

   

   

  3 dages ophold med halvpension

  Hvis du er til flere dages sjov, så kan du også vælge et 3 dages ophold på det 4* tema hotel. Opholdet er inklusiv 2 overnatninger på hotellet, 2 x morgenmadsbuffet, 2 x aftenbuffet inkl. øl, vin og sodavand i 1,5 time, 3 dages adgang til parken, adgang til badeland med wellnessområde, gratis parking, rabatkuponer, overraskelser for børn og gratis WiFi. Et ophold for 4 personer koster 408,33 Euro (3.034 kr.), dvs. 759 kr. pr. person ved en rejse for 4.

  SE TILBUDDET HER

   

   

  Hvordan kommer man til Heide Park

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg og det er klart nemmest at køre selv. Alternativt kan du tage bus eller tog til Hamborg og så kører der en shuttle-bus 6 gange om dagen videre til Heide Park. Du kan læse mere om shuttle-bussen her. Busselskabet Flixbus plejer tit at have billetter fra København til Hamborg til under 100 kr. Fra Jylland kører der Abildskou og Rødbillet til Hamborg (kun om sommeren og foråret).

    

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Heide Park: 2 dage med overnatning på 4* hotel, morgenmad, adgang til badeland og park-entré til kun 710 kr.

  1. Leo says:

   Undskyld rabat med begrænset gyldighed….

  2. Leo says:

   Det er ikke muligt at opnå rabatten med Rejsespejder10 når jeg forsøger at booke, var det en rabarber med begrænset gyldighed….?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Leo,

    Ja, det var kun med begrænset gyldighed desværre – men jeg prøver lige at undersøge om jeg kan få rabatkoden igen. Jeg skal nok lige vende tilbage, hvis det bliver aktuelt 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Leo,

    Så har du mulighed for at booke et godt og billigt tilbud til Heide Park igen – du kan se tilbuddet her. Vær opmærksom på, at det udløber i aften (25.04.) kl. 18:00.

  3. Dina says:

   Hej,

   Børn under 2 år kan de være på et værelse ud over de maximale 6 personer? Eller skal babyer inkluderes i de 6 perseoner?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Dina,

    Umiddelbart ser det ikke ud til, at man kan booke til 6 personer og så et barn oveni. Men du kan prøve at sende dem en mail, hvor du spørger – det kan være de har en løsning 🙂