• 17 feb 2020

  Harry Potter-rejse til London: 3-4 nætter på et 3* hotel fra kun 2.398 kr. inkl. fly, morgenmad og billet til Harry Potter Tour

  Wingardium leviosa! Hvis du udmærket er klar over, hvad denne trylleformular gør, så har jeg rejsen til dig! Du kan nemlig få en fortryllende tur til London med et besøg til Warner Bros. Studio, hvor du kan udforske Harry, Ron og Hermiones magiske univers. Har du læst alle bøgerne og set alle filmene (måske endda flere gange), så må du altså ikke gå glip af den ultimative Harry Potter-rejse til vidunderlige London, hvor du også får mulighed for at opleve, hvad London ellers har at byde på. Endda til en god pris!

  Oplev Harry Potters magiske verden
  marts - juni
  fra2.398 kr.
  København, Billund, Aalborg eller Aarhus
  London
  Oplev magiske London
  inkl. hotel, morgenmad, fly og billet til Harry Potter Tour
  fra2.398 kr.

  Pakkerejse til London

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud til alle jer, der elsker J.K. Rowlings eventyrlige fortællinger om Harry, Ron og Hermione! Du kan nemlig booke et pakketilbud med 3* hotel, morgenmad, entrébillet til Warner Bros. Studio og flybilletter. Turen til Warner Bros. Studio vil uden tvivl være en uforglemmelig oplevelse for enhver Harry Potter-fan. Her vil du nemlig kunne udforske en stor del af Harrys magiske univers – bl.a. Hagrids hytte, Diagonalstrædet, Den Forbudte Skov, Hogwarts enorme spisesal, Ollivanders tryllestavsbutik, perron 93/4 og meget mere!

   

  Under dit ophold i London bor du på det 3* Royal National Hotel. Hotellet ligger lige ved Russell Square med en metrostation lige rundt om hjørnet, så du nemt kan komme rundt i storbyen.

   

  Du kan vælge at flyve fra enten København, Billund, Aalborg eller Aarhus. Du kan finde afgange fra marts til juni, og priserne svinger mellem ca. 2.398 og 3.500 kr. pr. person alt efter afrejselufthavn og rejsedato (langt de fleste afgange ligger dog mellem ca 2.300 og 3.000 kr. pr. person).

   

   

  Opholdet indeholder (pr. person)

  • Direkte fly fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til London (Stansted) t/r
  • Et stk. håndbagage (lille taske i målene 40x20x25) pr. person
  • 4 – 5 dage (inkl. transporttid) i twin-værelse
  • Daglig morgenmad på hotellet
  • Ophold på det 3-stjernede The Royal National Hotel
  • Harry Potter-tur (Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter) inkl. transfer t/r (opsamling i London – info om transfer kommer med rejsedokumenterne)
  • London Sightseeing-tur (en guidet tur, der viser Londons mest interessante sider, så som historiske landemærker og nogle af de mest berømte filmlokationer i verden)
  • Gratis Wi-Fi

   

  OBS: Harry Potter-turen afholdes på en vilkårlig dato under jeres rejse, og det vil ikke være muligt at vælge denne dato selv.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Ofte vil du lande i Stansted. Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget. Dette tog bringer dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

   

  Harry Potter – Warner Bros. Studio Tour London

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Ashleigh-Jayne O’Connell (@smashleighjayne) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Ashleigh-Jayne O’Connell (@smashleighjayne) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Fah. ☁🐿 (@fahrandole) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  33 kommentarer til Harry Potter-rejse til London: 3-4 nætter på et 3* hotel fra kun 2.398 kr. inkl. fly, morgenmad og billet til Harry Potter Tour

  1. Jette Boldsen says:

   Da jeg var i London i maj, kunne jeg konstatere, at det ikke længere er nødvendigt med et Oyster Card. Man kan bruge sit kredit card på samme måde som Oyster. Der bliver trukket betaling en gang i døgnet. Det er faktisk ret smart .

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jette 🙂

    Tak for info! Det lyder da vildt smart. De fleste har jo alligevel et kontaktløs kreditkort. Så mange tak for tippet – jeg opdaterer lige artiklen 😉

  2. Annie says:

   Hej
   Jeg skal beige en sådan tur til juni/juli eller der omkring. Det er til en konfirmations gave.
   Tror der der kommer flere tilbud som denne? Disse går jo kun til marts.
   Mvh Annie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Annie 🙂

    Min erfaring er, at der regelmæssigt kommer lignende tilbud som dette. Og når de kommer, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem her på bloggen 😉 Så hvis I først skal afsted i juni/juli, kan du sagtens vente (og selv hvis pakketilbuddet af en eller anden grund ikke skulle komme igen, så kan man altid selv booke fly, hotel og billetter til Harry Potter Tour’en) 😉

  3. Ditte says:

   Er det mon muligt at få at vide, hvor man bliver samlet op mht. Harry Potter turen?

   • Rejsespejder says:

    Hej Ditte,
    inde på Takeoffer står der at “info om transfer kommer efter køb”.
    Men mon ikke de kan svare på det inden, hvis du lige skriver en mail til dem :).

  4. Henriette says:

   Det ser ikke ud til at man kan benytte sig af tilbuddet hvis man fx. Rejser 2 voksne og et barn ? Med mindre man vil betale for 2 dobbelt værelser. Kan det passe ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henriette 🙂

    Du kan godt rejse 2 voksne og 1 barn på samme værelse 😉 Det skal du blot vælge, når du booker tilbuddet. Børnepriserne kan dog varierer fra afgang til afgang. Du kan se et screenshot her, hvor du kan se, hvor du tilføjer et barn 🙂

  5. Linda says:

   Hej

   Det sker ikke noget når jeg trykker på “se tilbud her”. Har du et andet link der kan bruges eller hvor kan man ellers booke henne?

   Hilsen Linda

  6. Berit says:

   Hejsa,
   Ved I om lignende tilbud stadig kan findes? Travelbird findes jo ikke længere, og så vidt jeg kan se var det dem. Der kommer i hvert fald en fejl når man klikker på se tilbud.
   Håber I kan hjælpe 🙂
   Mvh. Berit

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Berit,
    Jeg beklager det meget sene svar – jeg har simpelthen ikke set din kommentar før nu, det er jeg ked af!
    Men jeg har lige opdateret artiklen så du nu kan komme afsted (med Take Offer) 🙂

  7. henrik says:

   når jeg logger ind på siden, eller forsøger skriver den something went wrong. er det fordi tilbudet ikke er tilgængeligt mere?

  8. Stine says:

   Okay, mere var jeg heller ikk nået frem til :/
   Vil dog lige benytte lejligheden til at rose dig for din fantastiske side og app, hvilken jeg har benyttet flere gange til fantastiske ture rundt omkring i Europa. Tak, du gør det virkelig godt og selvom dette kan ende ud med at blive en træls oplevelse, så er det ikke sidste gang jeg benytter rejsetips fra dig!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej igen Stine 🙂

    Tusind tak for din søde kommentar!

    Ja, dette er uden tvivl en træls situation (jeg er også selv rigtig træt af den). Men jeg er superglad for at høre, at du har brugt hjemmesiden og appen som inspiration til dine rejser i Europa 🙂

    Jeg krydser fingre for, at du ikke får problemer som følge af Travelbirds konkurs, og at du fremover kommer på flere fantastiske rejser 🙂

  9. Stine says:

   Hej.
   Jeg har booked dette tilbud for 5 dage siden og finder så desværre ud af til min store skuffelse at Travel bird er på vej til at gå konkurs Idag 2 Nov. Hvordan skal jeg forholde mig? Kan jeg annullere min booking eller skal jeg vente på at høre fra selskabet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Stine,

    Det er bare rigtig surt med Travelbird :/ Indtil videre skal du blot vente på, at SGR (den hollandske pendant til Rejsegarantifonden) kontakter dig.

  10. Søren says:

   Hej hvad hvis vi vil afsted som familie 2 voksne og 2 børn(13-15) og 3 overnatninger, findes der værelser til det? og hvad kan det koste?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Søren,
    Prisen kommer meget an på, hvornår I vil afsted og hvorfra – men inde på tilbuddet (via det link der er i artiklen) kan du læse, at der findes værelser til 2 voksne og 2 børn på op til 15 år og de overnatter gratis.
    Hvis du prøver at booke tilbuddet, kan du taste ind hvor mange I vil afsted og børnenes fødselsdato (se screenshot her) og derefter kan du vælge dato og se pris osv. 🙂 Jeg håber det giver mening, ellers skriver du selvfølgelig bare, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  11. Line says:

   Kan det være færge i stedet for fly?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Line,
    Lige dette tilbud er et pakketilbud, så der er fly inkluderet i prisen.
    Med hensyn til at tage færge fra Danmark til England, så er færgeruten fra Esbjerg desværre nedlagt, så det er ikke en mulighed 🙁

  12. Ida says:

   Hej rejsespejder!
   Jeg vil først nævne, at jeg er vild med jeres pakkerejser, og har rejst med jeres fundne rejser flere gange 🙂

   Jeg har et spørgsmål ang. turen her til London.. Når der står at rejsen inkluderer “En entrébillet til Harry Potter…..”, Så hvis man rejser to personer, er det så kun én billet? Eller er det én billet pr. rejsende?
   Jeg vil være lidt ked af at bestille og så finde ud af, at der desværre kun er en enkelt billet inkluderet..

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ida,
    Tusind tak for rosen og hvor er det fedt, at du har fundet rejser igennem Rejsespejder – det er jeg glad for at høre!
    Ifølge Travelbirds tilbud er der en entrébillet til Harry Potter i Warner Bros. Studio pr. person pr. ophold og turen finder sted på rejsens 2. dag – så når I rejser 2, er der 2 billetter inkluderet 🙂

  13. Jeanette says:

   Hej hvordan finder jeg tilbuddet med 3 overnatninger til 1539 pr. Person. Som jeg kan se det, er det kun 2 overnatninger til de billige priser?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jeanette,
    Det tilbud jeg har skrevet om, er med 2 overnatninger – dvs. 3 dage 🙂 Hvis du gerne vil have 3 nætter koster det fra 2.019 kr. 🙂

  14. Karina says:

   Nu har jeg prøvet sat booke men jeg kan ikke booke til en person.
   Skal jeg så ringe til dem eller hvordan?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karina 🙂

    Du kan godt booke til 1 person. Travelbird skriver, at:

    “Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.”

    Du skal derfor blot fortsætte til bookingen og her vælge 1 person. Når du så klikker “fortsæt”, kan du til venstre se, hvor meget enkeltpersontillægget er. 🙂

  15. Sabine says:

   Hvordan booker jeg?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sabine 🙂

    Du skal først klikke på “Se tilbud”. Så bliver du ført ind på travelbirds hjemmeside. Her kan du læse nærmere om tilbuddet. I bunden af siden finder du en kalender, hvor du kan vælge afgangsdato, lufthavn og antal overnatninger. Når du har valgt det, klikker du blot på den ønskede dato. 😉

  Se tilbud her