• 10 dec 2015

  Hamborg: 3 dage på det meget lækre design-hotel prizotel Hamburg City til kun 478 kr.

  rsz_hambu

  Hvad siger du til en lille tur til Hamborg? Tysklands andenstørste by er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter. Hamborg bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben.

  Tag en tur forbi Hamborgs vartegn St. Michaelis kirken (bare kaldt ”Michel” i Hamborg) og ”Speicherstadt” nede ved havnen. Jeg kan også anbefale at besøge Hamborgs fiskemarked tidligt om morgenen. Hvis du vil opleve Hamburgs natteliv, så er Reeperbahn og St. Pauli-området lige noget for dig!

  Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

   

  trivago.dk har jeg fundet et super tilbud til det meget spændende og hyggelige design-hotel prizotel Hamburg City. Lige nu kan du få 3 dage til kun 478 kr. pr. person ved en rejse for to (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Hotellet ligger midt i byen og kun få minutter fra ”Speicherstadt”. Hotellet er en oplevelse i sig selv, da det er indrettet af en gruppe unge designere. Tidligere gæster roser isære hotellets beliggenhed, den gode service, og de flotte indrette værelser.

  Jeg har fundet turen fra d. 28. til d. 30. januar, men der findes masser af andre datoer til denne pris fra december til marts 2016.  Leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på trivago.dk.

  Hamb1

  HER KAN DU BOOKE HOTELLET

  Husk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  • Rejsedatoer: fra slutningen af december 2015 til marts 2016 (andre datoer er kun lidt dyrere)
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Hotel: prizotel Hamburg City (4,5 ud af 5 på Tripadvisor, Certificate of Excellence, Holidaycheck Award)
  • By: Hamborg
  • Forplejning: ingen, morgenmak kan tilkøbes til 75 kr.
  • Pris: 478 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer

  Hvordan kommer man til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen, fra Aarhus kan du få billetterne fra 300 kr. tur/retur og fra København kan du rejse med FlixBus til kun 328 kr. Der findes også billige flybilletter til Hamborg. F.eks. med EasyJet til 330 kr. tur/retur.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *