• 06 jan 2016

  Hamborg: 2 eller 3 dage på et lækkert 3* hotel midt i byen til kun 239 kr.

  rsz_harbour-city-388658_1920

  Hvad siger du til en lille tur til Hamborg? Tysklands andenstørste by er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter. Hamborg bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben.

  Tag en tur forbi Hamborgs vartegn St. Michaelis kirken (bare kaldt ”Michel” i Hamborg) og ”Speicherstadt” nede ved havnen. Jeg kan også anbefale at besøge Hamborgs fiskemarked tidligt om morgenen. Hvis du vil opleve Hamburgs natteliv, så er Reeperbahn og St. Pauli-området lige noget for dig!

  Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg i dag fundet et super tilbud. Der kan du lige nu få 2 dage på det lækre 3* Apartment Hotel Hamburg Mitte (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 239 kr. pr. person ved en rejse for 2. 3 dage (2 nætter) koster kun 457 kr. pr. person (også i weekendenderne).

  Du kan finde hotellet til denne pris (eller kun lidt dyere) fra slutningen af januar til begyndelsen af marts.

  2016-01-06 18_23_28-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *