07 apr 2017

Påsketur til Hamborg med lækkert 4* hotel midt i byen til kun 448 kr. inkl. metro-pas

rsz_harbour-city-388658_1920

Hvad siger du til en lille tur til Hamborg? Tysklands andenstørste by er lige noget for dig, hvis du elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter . Hamborg bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben.

En af Hamborgs hyggeligste traditioner i foråret er de såkaldte Osterfeuer (Påskebål). Traditionen stammer fra hedningetiden, hvor hedningerne lavede bål for at skræmme vinteren væk og give en god høst. I dag ses traditionen i form af massevis af påskebål langs med Elben, hvor folk nyder kolde øl og god musik i forårssolen. Shopping er der ikke meget af i løbet af helligdagene da de fleste butikker har lukket, men alle restauranter og cafeér har stadig åbne – så der er stadig en masse at komme efter!

Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

 

Hotellet

På trivago.dk har jeg i dag fundet et super tilbud. – du kan lige nu få en overnatning i weekenden i påsken (d. 14.04. – 15.04.) på det lækre 4* Hotel Baseler Hof (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 448 kr. pr. person ved en rejse for 2. Baseler Hof ligger i hjertet af Hamborg mellem Alstersøen og Planten un Blomen Park. Der er fitnesscenter og gratis WiFi på hotellet. Ved ankomst modtager du en 3-dags billet, så du gratis kan benytte alle offentlige transportmidler. Tidligere gæster roser især den fremragende beliggenhed og den gode service. Du kan finde datoer til denne pris (eller lidt flere penge) i april.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

 

Et par Hamborg-tips:

Ved "Landungsbrücken" kan du tage en af de mange offentlige færger. Jeg anbefaler at tage færgen til "Finkenwerder", der tager dig forbi mange af Hamborgs hyggeligste steder – og du kan bruge din metro-billet på færgerne. Så det er et billigt alternativ til en havnerundfart.

Parken "Planten un' Bloomen" er super hyggelig og i sommermånederne kan du se et stort lys- og vandshow helt gratis hver aften kl. 21.

 

Hvordan kommer jeg til Hamborg?

Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time indtil du står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Påsketur til Hamborg med lækkert 4* hotel midt i byen til kun 448 kr. inkl. metro-pas

  1. Fra Mig says:

    Har lige boet på Baseler. Det er bare tiptop og ligger lige i smørklatten.