• 10 okt 2016

  Gran Canaria: 8 dage under varme himmelstrøg inkl. 4* hotel, fly og transport til/fra lufthavnen for kun 1.614 kr.

  rsz_shutterstock_82168171Vintermånederne nærmere sig og hvis du alligevel ikke vil gå glip af sol og varmen så synes jeg du skal kigge med her. Hvis du er hurtig kan du nemlig få et mega godt tilbud på en vinterrejse til Gran Canaria! Øen er med rette velbesøgt af mange mennesker året rundt. Her er du så godt som sikker på solskin og varme, og de indbydende strande er altid et hit. Øerne har en smuk natur og spænder så vidt som frodige palmedale til en miniørken opstået fra de varme vinde fra Sahara. Skynd dig at pak tasken for Gran Canaria er en oplevelse for alle!

  Sunweb har de lige nu et super godt tilbud om at du kan komme på lækkert 4* hotel BlueBay Beach Club (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en smuk beliggenhed helt ud til Gran Canarias betagende sydkyst. Hotellet ligger lige ved stranden og der ca. fem minutters gang til centrum af den hyggelige feriebyen Bahia Feliz. BlueBay Beach Club har et skønt poolområde med swimmingpool, børnepool og en poolbar, hvor du kan hente forfriskninger i løbet af dagen. Bluebay Beach Club byder på foreskellige størrelser lejligheder. Det er billigst at booke en lejlighed til 3 personer, hvor prisen kommer ned på de 1.614 kr. pr. person. Hvis man er 2 personer koster turen 2.029 kr. pr. person. I prisen er der inkluderet både hotel, fly og transport fra/til lufthavnen. Jeg har fundet rejsen til denne pris med afgang fra København fra d. 01.12. – 08.12. 2016. Men der findes rigtig mange datoer til denne pris (eller kun lidt flere penge) i december. 

  skaermbillede-2016-10-10-kl-09-48-12

  SE TILBUD HER

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: december
  • Rejselængde: 8 dage
  • Flyselskab: Norwegian
  • Til: Gran Canaria, Spanien
  • Hotel: 4* Hotel BlueBay Beach Club
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *