• 25 apr 2017

  Gran Canaria: 7 dage på dejligt 3* hotel til kun 1.784 kr. inkl. fly

  Er du træt af det danske forårsvejr, og trænger du til sol, strand og kolde drinks? Så går turen til solrige Gran Canaria! På den spanske ø kan du nemt få tiden til at gå – du kan nemlig kaste dig ud i aktiviteter som surfing, dykning, dybhavsfiskeri, kamelridning og vandreture, men det er selvfølgelig også oplagt, at slappe af ved poolen eller på stranden.

  Lyder det fristende? Jeg har i dag fundet et rigtig godt tilbud på fly og hotel!

   

  Sunweb.dk kan du lige nu få det dejlige 3* Mariposa Del Sol (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.784 kr. pr. person ved en rejse for 2 med afrejse fra København d. 13.05 – 20.05.

  Dette skønne hotel ligger på en skråning, ca. 900 meter fra centrum af Patalavaca, og kun 5 minutters kørsel med taxa fra centrum af den livlige ferieby Puerto Rico, som ligger på den solrige sydlige del af øen. Desuden ligger stranden kun få minutters gang fra hotellet. Hotellet tilbyder et lille, men hyggeligt poolområde og poolbar.  

  SE REJSETILBUD HER

   

  Rejsen inkluderer fly, 10 kg håndbagage, transport til og fra lufthavnen på Gran Canaria og hotel. Der findes også andre afrejsedatoer, dog stiger priserne hen over sommeren. De billigste rejser finder du i maj.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover 10 kg håndbagage), koster det 90 kr. for 20 kg indtjekket bagage (20 kg pr. styk bagage).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Gran Canaria: 7 dage på dejligt 3* hotel til kun 1.784 kr. inkl. fly

  1. Susie Sandberg says:

   Hvad er prisen hvis det bare er en person?

   • Rejsespejder says:

    Hej Susie. Det lader du til kan få prisen ned på 1.574 kr. Det er stadigvæk et dobbeltværelse. Du kan se linket her: http://bit.ly/2q4OwNZ

    Skriv endelig, hvis du har flere spørgsmål 🙂