• 30 mar 2018

  Kreta med all-inclusive: 1 uge på et lækkert 4* familie-hotel inkl. fly, transport og all incluisve fra kun 2.684 kr.

  I dag har jeg lækkert tilbud på en familieferie til Grækenland. Turen går til smukke og solrige Kreta, hvor jeg har fundet et lækkert all inclusive-resort, hvor der er plads til både børn og voksne! Tilbuddet inkluderer alt fra flybilletter og hotel til lufthavnstransport og al mad og drikke! Så pak børnenes badetøj, husk solcremen og tag såafsted på en bekymringsfri solferie til fantastiske Kreta!

  Familieferie på Kreta
  maj, juli til oktober
  fra2.684 kr.
  København og Billund
  Kreta
  All-inclusive på Kreta

  sunweb.dk har jeg i dag fundet en familievenlig all inclusive-pakkerejse til skønne Kreta. Rejsen inkluderer et 7-dagesophold på det familievenlige 4* Hotel Mediterraneo (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i udkanten af byen Hersonissos. Dermed ligger det ikke helt ud til stranden, men heller ikke længere væk end hvad man kan klare på gåben.

  Hotel Mediterraneos’ poolområde fejler til gengæld intet! Faktisk har hotellet hele to poolområder med swimmingpools og børnepools plus en separat børnepool med vandrutsjebaner til børnene. Og så er der selvfølgelig poolbar, hvilket altid er fedt, når man nu har fundet en rejse med all inclusive!

  Blandt hotellets tidligere gæster finder man en del danskere, som generelt har været meget tilfredse med deres ophold. Og ud fra anmeldelserne er det tydeligt, at rigtig mange familier har nydt deres all inclusive-ferie på hotellet.

  De billigste rejser finder du i maj, hvor du på hele 3 forskellige datoer kan få tilbuddet med en 4-personersuite for bare 2.684 kr. pr. person! Priserne for 3 og 2 personer er også ret billige i maj. Det er muligt at flyve fra både København og Billund.

  Juni er desværre fuldstændig udsolgt – men i juli er der stadig et par rigtig fine tilbud tilbage, hvis du er hurtig. Det er for hhv. 2 og 3 personer til lidt over 6.000 kr. pr. person. Som er et meget godt tilbud for et 4* hotel på Kreta med all-inclusive.

  I august kan du finde priser fra ca. 4.500 kr. pr. person, mens du i september og oktober kan finde tilbuddet fra ca. 3.700 kr. pr. person.

  Det gode ved Sunweb er i øvrigt, at alle deres rejser inkluderer hotel, flybilletter og transport til og fra lufthavnen. I dette tilfælde er der tilmed også all inclusive med i købet – så alt er klappet og klart til en fantastisk, bekymringsfri ferie uden den store planlægning!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Kreta med all-inclusive: 1 uge på et lækkert 4* familie-hotel inkl. fly, transport og all incluisve fra kun 2.684 kr.

  1. Christine says:

   C

  Se tilbud her