• 26 jul 2020

  Kreta med all-inclusive: 1 uge på et lækkert 4* familie-hotel inkl. fly all incluisve fra kun 2.899 kr.

  I dag har jeg lækkert tilbud på en familieferie til Grækenland. Turen går til smukke og solrige Kreta, hvor jeg har fundet et lækkert all inclusive-resort, hvor der er plads til både børn og voksne! Og så er det også et all-inclusive tilbud, så al mad, drikke osv. er med i prisen! Så pak børnenes badetøj, husk solcremen og tag såafsted på en bekymringsfri solferie til fantastiske Kreta!

  Familieferie på Kreta
  maj, juli til oktober
  fra2.899 kr.
  København og Billund
  Kreta
  All-inclusive på Kreta

  sunweb.dk har jeg i dag fundet en familievenlig all inclusive-pakkerejse til skønne Kreta. Rejsen inkluderer et 7-dagesophold på det familievenlige 4* Spark Hotel Vasia Village. Hotellet ligger med udsigt over havet i feriebyen Sissi ved Kretas smukke nordkyst.

  Hotellet har et skønt poolområde med både børnepool, 3 rutsjebaner og masser af plads! Og så er der ca 1,5 km til stranden, hvor der kører en gratis shuttlebus til, hvis ikke man vil gå.

  Blandt hotellets tidligere gæster finder man en del danskere, som generelt har været meget tilfredse med deres ophold. Og ud fra anmeldelserne er det tydeligt, at rigtig mange familier har nydt deres all inclusive-ferie på hotellet.

  Et kæmpe plus med dette hotel er, at de har familieværelser med 2 seperate soveværelser – som er efter min mening et super valg, hvis man rejser med børn. Rejser man som par har de også mulighed for et alm. dobbeltværelse.

  De billigste rejser finder du i oktober, hvor du kan komme afsted til kun 2.899 kr. pr. person ved en rejse for to – inkl. fly og all-inclusive!

  Og ellers kan du finde rigtig mange billige datoer i både august og september på mellem 3.000 og 4.000 kr.! Hotellet giver også børnerabat, så, hvis man rejser som børnefamilie bliver pr. personprisen endnu lavere.

   

  Prisniveau

  • August fra kun 3.359 kr.
  • September fra kun 3.369 kr.
  • Oktober fra kun 2.899 kr.

   

  Mundbind-tilbud

  I Grækenland skal der bæres mundbind i det offentlige rum (f.eks. i butikker, lufthavne, osv.) og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 279 kr.!

  Se tilbud her

   

  Transport til hotellet

  Sunweb tilbyder transport til kun 230 kr. for to personer (tur/retur). Jeg har prøvet og kigge på andre muligheder, men det er helt klart den nemmeste og billigste løsning.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Kreta med all-inclusive: 1 uge på et lækkert 4* familie-hotel inkl. fly all incluisve fra kun 2.899 kr.

  1. Christine says:

   C

  Se tilbud her