• 03 jul 2015

  Rejser til Grækenland: Hvad skal man vide

  rsz_oia-416135_1280

  Der har været bekymringer hos rejsende pga. den økonomiske situation, også hos mig, og det er derfor, jeg ikke har postet rejser til Grækenland i noget tid.

  Men efter jeg har undersøgt situationen, er jeg kommet frem til, at det stadig er sikkert at rejse til Grækenland.

  Et par tips til dig:

  1. Tag lidt flere kontanter med. Selvom Grækenlands regering siger, at turister har mulighed for at hæve så mange penge, som de vil, og selvom der ikke har været nogle problemer med det endnu, er det nok alligevel en god ide.

   sea-418743_640

  2. Man skal ikke være bekymret over, at hoteller løber tør for mad og drikkevarer. Rejseselskaberne har forudbetalt hotellerne seks måneder frem, så de burde ikke mangle penge til at forpleje gæsterne.

  building-768623_1280

  3. Når man rejser gennem et rejseselskab eller rejsebureau (sunweb, Star Tours osv.), er rejsen forsikret igennem det og Den Danske Rejsegarantifond. Skulle rejsen blive annulleret eller hvis hotellet ikke kan tilbyde det, du har betalt for, bliver der kompenseret for det af dem.

  sea-690343_1280

  4. Der har ikke været alvorlige uroligheder i Grækenland. Der her været enkelte protestaktioner, men kun i hovedstaden Athen.

  Til sidst skal man vide, at ingen af de danske rejseselskaber slår alarm. Det betyder også, at de gennemfører alle rejser til Grækenland, som de plejer, og man kan ikke afbestille sin rejse gratis, som man f.eks. kan med rejser til Tunesien efter det sidste terrorangreb.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Rejser til Grækenland: Hvad skal man vide

  1. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog