• 21 mar 2017

  Solferie i Grækenland: 1 uge på Kreta på dejligt 3* hotel til kun 1.447 kr. inkl. fly

  Grækenland kalder! Nu har jeg igen fundet et rigtig godt tilbud til den skønne ø Kreta. På Kreta mødes lange sandstrande med det turkisblå Middelhav. Her kan du holde en solrig ferie blandt pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og musaka.

  Kreta har masser af fantastiske seværdigheder, der bestemt er værd at besøge. Tag f.eks. en tur til Kretas hovedstad Heraklion, som har masser af græsk charme. Er du til græsk historie kan du også her besøge Knossos, som i bronzetiden var den største by på Kreta. I dag kan du få en guidet tur i ruinerne. Eller besøg Spinalonga, hvor turen byder på fortællinger om fortidens barske realiteter. Spinalonga går nemlig også under navnet "De Spedalskes Ø".

  Det er også nemt at komme med de lokale busser rundt på øen. Besøg f.eks. kretensernes egen favorit by, Chania, eller tag på vandretur i Samaria Kløften eller besøg den lyserøde strand Elafonissi. Der er masser af muligheder og noget for enhver smag!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel Anatoli Apartments (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"), som ligger direkte ved stranden. Hotellet byder på swimmingpool med solterrasse og en hyggelig restaurant, som serverer traditionelle græske retter. Lejlighederne har enten egen balkon eller terrasse og en fantastisk udsigt over Det Kretensiske Hav. Lige nu kan du få 7 overnatninger til kun 896 kr., altså kun 448 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig mange hoteller på Kreta, så tag et kig på listen, og find det helt rigtige hotel for dig.

  HOTELLER PÅ KRETA

   

  Fly

  Spies.dk har jeg har fundet billige fly til Heraklion i april og maj med afgang fra både København og Billund. Du kan rejse i enten 1 eller 2 uger. F.eks. har jeg fundet fly fra København fra den 27.04 – 04.05 til kun 999 kr. pr. person.

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos Spies er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni (for hele turen).

   

  Billige rejsedatoer fra København

   

  Billige rejsedatoer fra Billund

   

  Hotel

  448 kr.

  Fly

  999 kr.

  TOTAL (per person)

  1.447 kr.

   

  • Fra: København (Billund)
  • Rejsedatoer: april – maj
  • Rejselængde: 7 – 14 dage
  • Flyselskab: Spies
  • Til: Heraklion, Kreta, Grækenland
  • Hotel: 3* Anatoli Apartments
  • Gennemsnitstemperatur: 20⁰ C
  • Vandtemperatur: 17⁰ C

   

   

  Billeje

  Hvis du vil opleve øen på egen hånd, anbefaler jeg, at leje en bil. Dette kan du gøre på rentalcar.com.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Der kører en bus direkte fra Heraklion (Iraklio) til Cheronissos (Heronissos) turen tager 45 minutter og koster 3,80 Euro (ca. 28 kr.). Du kan bestille din billet her. Alternativt tilbyder hotellet også lufthaven-transport (jeg kender ikke til prisen – så du er nødt til at sende en mail til dem). I bilen tager turen ca. 20 minutter og en taxa til hotellet koster ca. 220 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *