Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Velværeferie på Østersøens drømmestrande
Fördestraße 2-4, 24960 Glücksburg
Se på kort

Inklusive

  • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg

  • Daglig morgenbuffet

  • 2-retters middag

Det er vi vilde med

  • Panoramaudsigt over Flensborg Fjord

  • Kun 1,6 km til Glücksburg Slot

  • Direkte adgang til stranden

Inklusive

  • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg

  • Daglig morgenbuffet

  • 2-retters middag

94%
Anbefaling
20 Anmeldelser
Tripadvisor
30 Anmeldelser
Gratis afbestilling

Beskrivelse

Intermar - Hotel og lejligheder Glücksburg

Uendelige vidder, havets blide sus og ren afslapning - det er en garanti på din ferie i Nordtyskland, tæt på den smukke Østersø i Glücksburg! Hotellet ligger ved Flensborg Fjord, der er vandgrænse mellem Danmark og Tyskland, og her kan du se frem til den friske kystvind i en rolig atmosfære. Oplev det skønne udvalg af strande i og omkring Glücksburg, få panoramaudsigt ud over Østersøen og bo bekvemt på det elegante hotel..

Intermar - Hotel & Apartments Glücksburg stråler efter en omfattende renovering og imponerer med sin drømme-beliggenhed direkte ud til stranden. Her kan du nyde fleksibiliteten i en moderne ferielejlighed, men i lige så høj grad også hotellets komfort. Lad hverdagens bekymringer ligge og glæd dig til en luksusferie i særklasse, hvor du vil føle dig godt tilpas fra første øjeblik.

Gæsterne på det flot beliggende Intermar Glücksburg er begejstrede i deres anmeldelser på bl.a. Tripadvisor. Her roser de især det venlige personale og den smagfulde indretning af de smukke værelser. Østersø-hotellets fantastiske udsigt over havet og fjorden roses også af de glade gæster.

Kulinariske perler på Intermar

Intermar Glücksburg forstår virkelig at forkæle sine gæster med en lækker morgenmad, og du kan se frem til smagfulde retter ved alle dagens måltider. I Restaurant Gudlak - navnet er inspireret fra det engelske Good Luck - kan du forvente fine delikatesser fra regionen og overraskende twists, hvor kendte klassikere genfortolkes med regionale ingredienser. Ud over friskfanget fisk og wienerschnitzel kan du se frem til mange andre velsmagende menuer.

Og det bedste af det hele: Du sidder lige ud til stranden på Intermar Hotel Glücksburg! Nyd den vidunderlige havudsigt og den hyggelige atmosfære ud til Østersøen på den flotte udendørs terrasse.

Inkluderede services: Som gæst på hotellet får du daglig morgenmad, samt en aften med en flot 2-retters middag. Hvis du ønsker at spise din middag på en bestemt aften, bedes du på forhånd aftale dette med hotellet.

Sauna-wellness på Intermar - Hotel & Apartments Glücksburg

Den forfriskende havluft er kendt for at være sund - og du får de bedste muligheder for at få et lille wellnessophold på Intermar! Hotellet ved Flensborg Fjord har nemlig et flot saunaområde med to moderne saunaer samt et hyggeligt afslapningsområde

Book tid til sauna: Du skal bestille tid til saunaområdet på forhånd: Book din tid i receptionen på hotellet ved check-ind, eller skriv en email til hotellet inden ankomst.

Bar
Wifi
Kæledyr velkomne
Restaurant
Parkering
Morgenmad
Strand
Rengøring
Sauna
Storbyferie
Terrasse
Værdiboks
  • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
  • Inklusiv daglig morgenmad med stort udvalg
  • Inklusiv en 2-retters middag

Vigtig information om dit ophold og bookingen.

  • Hvis du gerne vil have din 2-retters middag på en bestemt aften, skal du informere hotellet på forhånd. Bemærk, at din foretrukne dag måske ikke altid er mulig.

  • Receptionen er åben fra 08:00 til 20:00. Kontakt venligst hotellet på forhånd, hvis du ankommer uden for disse åbningstider.

  • Brug af saunaerne skal arrangeres på forhånd. Informer venligst hotellets reception om dit foretrukne tidspunkt.

Yderligere oplysninger

  • Check-in: fra kl. 15:00
  • Check-ud: senest kl. 11:00
  • Hotellets adresse: Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg, Fördestraße 2-4, 24960 Glücksburg

Ekstraservices

  • By-/resortskat: betales på stedet
  • Hunde: ca. 10 €/nat og hund (hunde er ikke tilladt i restauranten ved morgenmaden)
  • WLAN: inkluderet
  • Parkeringsplads: ca. 6,50 €/dag

Yderligere personer

  • Maksimal belægning dobbeltværelse waterside & dobbeltværelse landside: 2 voksne + 1 barn op til 3 år
    • Børn fra 0 til 3 år: gratis i forældrenes seng
    • Barnesenge og barnesenge: 5 €/nat

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
  • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
  • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Glück in Sicht Ostseelodges GmbH & Co KG.
Glück in Sicht Ostseelodges GmbH & Co KG
Schwennaustraße 37 24960 Glücksburg

Rejser du med bil? Så skal du køre til følgende adresse:

Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg
Fördestraße 2-4
24960 Glücksburg
Tyskland

Hvis du tager toget, skal du først køre til Flensburg station. Derefter kører du til Flensborg busstation og tager herfra bussen til Glücksburg til Kurpark/Strand-busstoppestedet. Hotellet ligger kun et minuts gang derfra.

Ferie ved Østersøen

En ferie i Nordtyskland kan ikke være mere varieret! Uanset om du vil være aktiv, se Nordtysklands historiske seværdigheder eller bare slappe af på stranden - alt er muligt her! Glücksburg har ikke blot et fantastisk udvalg af fritidsaktiviteter i naturen, men også et bredt udvalg af historiske steder. Besøg Schloss Glücksburg og den storslåede slotspark, ligesom du kan vandre i Glücksburgs skove eller langs den flotte Fördersteig-kystvandresti. Sukker du bare efter rolig feriestemning med bølgebrus à la den man finder på de klassiske badehoteller i Nordtyskland? Havet er praktisk talt kun et stenkast fra din seng! Lej en strandstol og slap af med havets brusen, eller gå en tur langs den elegante promenade.

En tur til Flensborg, der kun ligger 9 km fra Intermar Glücksburg, kan varmt anbefales. Du kan bl.a. besøge følgende seværdigheder i Flensborg:

  • Museumshavnen
  • Søfartsmuseum
  • Flensborgs nordlige havn
  • Flensburg Pilsner-bryggeriet

FAQ

Hotellets adresse er:
Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg
Fördestraße 2-4
24960 Glücksburg

På afrejsedagen skal check-out fra Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg ske senest 11:00.

Ja, der er et busstoppested direkte på Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg. Du kan nemt komme til hotellet med bus fra Flensborg.

Ja, hunde er tilladt på Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg mod et gebyr på ca. 10 €/nat og hund.

Indtjekning er mulig på ankomstdagen på Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg fra 15:00.

Ja, Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg ligger direkte ud til Østersøens strand.

Den daglige rige morgenmad på Intermar – Hotel & Apartments Glücksburg er allerede inkluderet i prisen. Du kan også se frem til en lækker 2-retters middag, når du booker dette tilbud. Du kan informere hotellet om din foretrukne dag for den 2-retters middag.