Fjernbus til og fra Berlin

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Berlin

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Berlin er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Berlin. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Det er nemt at komme til Berlin via FlixBus med forbindelser fra 403 forskellige byer. På din busrejse til Berlin får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Berlin har 18 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Berlin med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
For at bruge din busbillet til Berlin skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraBerlin.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Berlin. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Berlin.
Det er let at købe en busbillet til Berlin. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Berlin under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Berlin, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.

Things to do in Berlin

Generelle oplysninger om Berlin

Berlin er med dens over tre mio. indbyggere den næststørste by i Den Europæiske Union. Berlin er centralt beliggende i midten af ​​Tyskland og en verdensby fyldt af kultur, medier, politik og videnskab. Den byder på en bred vifte af musikbegivenheder for besøgende i Berlin samt en lang række seværdigheder. Ved ​​floden Spree, mellem Rigsdagen og Prenzlauer Berg, har millionbyen et pulserende liv og som rejsende med langtursbus kan man få indblik i Berlins omfattende historie. Landets vigtigste politiske og parlamentariske aktiviteter hører hjemme i byen, men også erhvervslivet og kulturen udvikles her. Landets hovedstad har en særlig tiltrækning og alle besøgende, der rejser med bus til Berlin, får nok at vælge mellem. Flixbus tilbyder allerede adskillige langtursbusruter til Berlin, så du nu kan rejse komfortabelt fra mange byer til Berlin uden at skulle skifte undervejs. Når din bus ankommer til busstationen i Berlin, kan du tage på direkte på sightseeingtur. Gå ikke glip af Brandenburger Tor, Alexanderplatz og Checkpoint Charlie. Kommer du til Berlin for at shoppe, har du valgt rigtigt. Potsdamer Platz-arkaderne, stormagasinet KaDeWe og Kurfürstendamm er de populære adresser.

Seværdigheder i Berlin

Der er en lang stribe attraktioner, herunder Rigsdagen, Museumsøen og Brandenburger Tor, som byder på kultur og variation. Oplev de smukke fotos i East Side Gallery, nyd en hyggelig picnic den zoologiske have eller det spændende natteliv - med langtursbussen til Berlin er der noget for enhver smag. Det ægte Berlin oplever man som regel først, når man tager sig tid til at udforske hovedstadens atmosfære.Skråt overfor Forbundskansleriet ligger Rigsdagen. Den er især kendt for sin abstrakte glasarkitektur (den imponerende glaskuppel), hvorfra man kan nyde et pragtfuldt panorama over Berlin. Hvis du rejser med bus til Berlin, bør du ubetinget besøge det. I mellemtiden har mere end 15 mio. mennesker besøgt Rigsdagen, som anses for den mest besøgte attraktion i Berlin. Kun få minutter væk ligger Brandenburger Tor, som selv blandt de internationale turister var anset for en seværdighed, men med murens fald og Tysklands genforening er det også et symbol for den tyske frihed. En lang række begivenheder såsom nytårsfester, gadefester, koncerter og mange andre arrangementer, afholdes regelmæssigt ved Brandenburger Tor. Den blev bygget i perioden 1788 til 1791. Turen går videre mod syd til Potsdamer Platz. Undervejs vil du som rejsende med langtursbussen kunne se den amerikanske ambassade og Holocaust-mindemærket. På den modsatte side ligger den zoologiske have, hvor man kan slappe af på et af ​​de store grønne områder eller på café bagefter. En gåtur til Potsdamer Platz anbefales og her afholdes flere gange om året forskellige arrangementer i Berlin, som f.eks Berlinale-filmfestivalen værd.

Berlin : Kultur & historie

Berlin er med 3,3 mio. indbyggere den største by i Tyskland og også hovedstaden og hjemsted for regeringen. Byen nævnes første gang i år 1237. I historiens løb har den ofte været brugt som hovedstad, som hovedstad for Brandenburg, Preussen, i perioden 1949-1989 i Østtyskland og i dag som hovedstad i Forbundsrepublikken Tyskland. Byen har mange rekreative aktiviteter at byde på og gennemløbes af adskillige søer og to floder, der danner et netværk af vandveje, og som giver mulighed for at svømme udendørs. Berlin er en kosmopolitisk by og et vigtigt trafikknudepunkt i Europa, så det er endnu en god grund til at besøge den med langtursbussen. Kulturelt er byen unik og på det videnskabelige plan har den også meget at byde på med sit universitet og det verdensberømte hospital Charité.

Natteliv i Berlin

Berlin har ikke kun currywurst eller frikadeller på menuen. Her finder du også sund mad på højt niveau og finere gastronomiske oplevelser. Udvalget af ​​restauranter i Berlin er overvældende. Hovedstaden og dens multikulturelle indbyggere byder på et varieret udbud af spisesteder, som man kan opleve som rejsende med langtursbussen. For eksempel spisestedet "Marooush", som er en som orientalsk drøm med shows, Shisha-lounge og cocktailbar. Der er grillretter på gourmet-niveau, som vil pirre dine sanser, samtidig med at du kan nyde importeret vin fra Marokko og Libanon. Fra kl. 23 omdannes restauranten ofte til et palads i klubstil med dans og orientalsk musik. Leder du efter natteliv, finder du her en lang række interessante steder. Her er både hyggelige steder tæt på Savigny Platz og trendy klubber i Kreuzberg eller Friedrichshain, og dermed noget for enhver smag. Går du og drømmer om at møde de kendte, så gå ikke glip af Bocca di Bacco-restauranten. Her har Demi Moore og Matt Damon spist. På Grill Royal har Penelope Cruz nydt en bøf på Spree, mens Barack Obama og Tom Cruise har været på restauranten Borchert. Tager du med langtursbussen til Berlin, kan du måske være så heldig at møde en international stjerne. Et absolut must er selvfølgelig "Puro Sky Lounge", hvor du har 360-graders udsigt over Berlin. På adressen Tauentzienstrasse 11 ved Ku'damm findes en lounge-klub på 20. etage, hvor der primært spilles electro og house. Andre klubber i "penthousestil" er "40-Seconds" og "Solar", som begge afholder mange arrangementer. Der holdes også fester i Lichtpark, ofte med et yngre publikum. Turister over 30 anbefaler ofte "Goya" og "UE31-Club" på. Endvidere tilbyder den tyske hovedstad løbende arrangementer i form af musicals og shows, kabaret og komedier, opera, teater og klassiske koncerter.

Busser fra og til Berlin

Find de billigste busbilletter fra og til Berlin

På udkig efter billige billetter fra eller til Berlin? Vi tilbyder busforbindelser Berlin fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 10 stop i Berlin, og du kan komme til dem fra 403 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Berlin med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Berlin med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Berlin

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Berlin online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed