En rolig strand med palmtræer og en person der går langs vandkanten under en klar himmel.

Rejser til Gambia

Kigger du på et kort, kan du se, at Gambia ikke fylder meget i Afrika. Ikke desto mindre byder det lille land i Vestafrika på store oplevelser, når du rejser til Gambia. Find dit fly og hotel i Gambia, og se frem til at nyde et af de mest solsikre rejsemål. Eller hvad med at tilbringe drømmeferien i en hyggelig bungalow?

Billige rejser til Gambia

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Gambia

Senegambia Beach
Senegambia Beach Dobbeltværelse
Gambia 30. jun fra København 7 nætter
11.695,- Vælg
Bedøm rejsemål (63 bedømmelser)
4.2

Rejs til skønne Gambia

Rejser til Gambia
Naturligvis frister de skønne strande, men med pakkerejser til Gambia har du også et væld af muligheder for at opleve natur, kultur, seværdigheder og historie. Derudover et unikt folkeliv og en atmosfære, som du ikke oplever andre steder, end på rejser til Gambia.

Aktiviteter i Gambia
På din rejse til Gambia har du mange muligheder for at dyrke aktiviteter som cykling, golf, tennis eller havfiskeri. Og uanset om du er på bryllupsrejse, eller om Gambia bare altid har været din drømmedestination, så bør du unde dig selv lidt luksus. Hvad med lidt forkælelse som en afstressende og skøn spabehandling?

Gambias strande
Der er rige muligheder for udflugter til havet, hvor de gyldne strande også kaldes for “Gambias guld”. Sanyang er måske den fineste strand, og ellers er der mange andre fine og populære at vælge imellem som Cape Point, Kotu Beach og Palma Rima Beach. Snyd ikke dig selv for – sammen med andre turister og lokale – at nyde den smukke og fantastiske solnedgang herfra.

Seværdigheder og ting du bør se
Banjul – Vil du opleve den gambiske kultur, bør du bruge tid i Banjul, som ligger på øen St. Mary’s Island på den sydlige side af Gambiafloden. Her kan du fx besøge Nationalmuseet midt i byen, som giver dig indblik i Gambias jordbrug, musikinstrumenter og gamle traditioner. Når du rejser til Gambia, er det næsten et must at sætte tid af til et sådant besøg.

Du kan også lægge vejen forbi et af de mange markeder i Banjul. Enten for at købe stof, træfigurer eller lædervarer, eller også for at opleve det myldrende folkeliv og stemningen. Du må ikke tage på charterrejser til Gambia uden at have oplevet et sådant marked. Husk, at uanset prisniveau, så prøv at prut om prisen.

Kunta Kinthe Island – Når du rejser til Gambia, er det et must at tage en tur til Kunta Kinthe Island, som er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Øen spillede en stor rolle under slavetiden, da den fungerede som opsamlingplads for slaverne.

Abuko Naturreservat – Er du til spændende naturoplevelser, kan det anbefales at besøge Abuko Naturreservat. I parken kan du fx se fugle, antiloper, aber, hyæner og krokodiller.

Klima i Gambia
På en Gambia rejse kan du se frem til et skønt tropisk klima. Landet kan besøges året rundt med en gennemsnitlig temperatur på 30 grader. Dog er der er to årstider at have med i overvejelserne: Regnperioden fra juli til oktober og den tørrere periode fra december til april, som er højsæson. På dette tidspunkt er vandet omkring 21-25 grader varmt.
Regntid betyder ikke, at det regner uafbrudt. Solen skinner mellem nedbøren, som falder i form af kraftige men korte byger. Så vil du have sol og varme, kunne forskellige rejsemål i Gambia være et godt valg!

Mad på rejser til Gambia
Når du holder ferie i Gambia vil du kunne finde spisesteder af mange forskellige slags. Man kan næsten fristes til at sige, at du ikke kan være turist i Gambia uden at smage Gambias to nationalretter, Domoda og Chicken Yassa.

Flyvetid til Gambia og rejsetid til Gambia
På rejser til Gambia, kan du regne med en flyvetid på omkring fra 11-13 timer med et eller flere stop. Så tid er der rigelig af til at sidde i flyveren og glæde dig til din drømmerejse og læse om den afrikanske kultur. Det gælder om at bruge tiden til transport til noget nyttigt.

Med hensyn til tidsforskel, er den dansk tid minus 1 timer (sommertid minus 2 timer). Så det er ikke meget tidsforskel, du skal vænne dig til, når du køber Gambia rejser.
Få mere information på Gambias officielle turistråds hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Gambia

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Gambia?

Du kan rejse til Gambia fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg

Er det sikkert at rejse til Gambia?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Gambia, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Gambia.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Gambia | Charterresor till Gambia

Charterbureauer med charterrejser til Gambia

  • Billige charterrejser med Spies