• 12 maj 2020

  Sommer i Skagen: med overnatning på Skagens nyeste hotel fra kun 775 kr. inkl. morgenmad, mm.

  Hvad siger du til en lille getaway, hvor du kommer til at bo på toppen af Danmark? Det er et af Danmarks smukkeste områder, jeg taler om – og det er selvfølgelig Skagen. Det er byen, der har alt. Der er populære restauranter, fantastisk natur, museer, strande – og generelt er der bare en den mest hyggelige stemning. Der er i den grad lagt op til, at du kan gå nogle friske ture langs kysten og få dejlige røde kinder. Med det tilbud jeg har fundet til dig i dag, kommer du til at overnatte på Skagens nyeste 4-stjernede hotel, som ligger lige i centrum af Skagen. Så trænger du til en pause fra hverdagen? Så bør du forkæle dig selv med dette tilbud.

  Oplev fantastiske Skagen
  fra775 kr.
  Overnatning i Skagen
  inkl. 4* Skagen Hotel, 3-retters middag og morgenbuffet

  Getaway til 4* Skagen Hotel

  Hvis du trænger til at forkæle dig selv og rive et par dage ud af kalenderen, så bør du læse med her. For så har jeg nemlig fundet et perfekt tilbud til dig! Med dette ophold kommer du til at bo lige midt i Skagen på det skønne Skagen Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet, med den helt fantastiske facade, ligger så centralt, at du rundt om hjørnet finder nogle af Skagens største seværdigheder som blandt andet Skagen Museum, Sønderstrand, den tilsandede kirke og Grenen. Det er altså en perfekt beliggenhed, hvis du spørger mig.

   

  Tidligere besøgende roser særligt hotellet for de rene, store og lyse værelser, det imødekommende og venlige personale, restauranten og de skønne omgivelser. Du kan altså se frem til et ophold, du sent vil glemme. Det er i hvert fald tilladt at trække stikket og bare nyde, at du kan læne dig tilbage og slappe 100% af!

   

  Hotellet åbner op igen d. 18. maj og følger selvfølgelig alle forholdsregler anbefalet af myndighederne.

   

  Der findes to forskellige tilbud på Takeoffers hjemmeside. I det ene er der både overnatning, morgenmad, 1 flaske mousserende vin ved ankomst og gratis parkering inkluderet. Prisen for dette ophold er 775 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Det andet tilbud har udover ovennævnte også en 3-retters Skagen-inspireret menu inkluderet. Og pakken koster 975 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet kan bruges fra nu helt frem til d. 20. december. Der findes et par udsolgte perioder i både juli og august, som du kan finde inde på Takeoffers hjemmeside – dog er det altid muligt at at ankomme på en søndag uanset datoen.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel Skagen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her