• 16 jun 2015

  Fuerteventura: 1 uge på et 3,5* hotel med all-inclusive inkl. fly og transport til kun 3.392 kr. **UDLØBET**

  rsz_beach-676941_1280

  Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og er verdenskendt for sine fantastiske strande. Øen har hele 152 forskellige fintsandede strande. Derudover findes der en skøn og afslappet stemning på Fuerteventura, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år.

  **UDLØBET**

  I dag har jeg fundet et super tilbud, hvis du har tid i uge 28. På den tyske rejseside ab-in-den-urlaub.de har jeg fundet en rejse til det 3,5* ”Hotel Royal Suite” (80% på Holidaycheck.com) til kun 3392 kr. Tidligere gæster roser især den dejlige strand, som ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og den gode mad. Hotellet har to store swimmingpools, hvoraf en af dem er med saltvand.

  Rejsen, jeg har fundet, inkluderer også togbilletter inden for Tysklands grænser, så du skal bare købe nogle DSB-billetter til Padborg og så køre videre med de tyske billetter til Hamborg Lufthavn.

  Rejsen går fra Hamborg d. 04.07. og du rejser tilbage d. 11.07.

  Som altid med tilbud fra hjemmesider, som ikke er skrevet på dansk, anbefaler jeg at gøre følgende:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg booking-linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

  royal

   

  Hotel, All-inclusive, togbilletter, hoteltransfer

  3.392 kr.

  TOTAL (per person)

  3.392 kr.

  **REJSEN ER DESVÆRRE UDLØBET**

   

  BESTIL REJSEN HER

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Som skrevet inkluderer rejsen togbilletter inden for Tysklands grænser. Så uanset hvor du rejser fra, kan du bestille nogle DSB-billetter til Padborg og så køre videre med de tyske billetter til Hamborg Lufthavn.

  Ellers kan du også:

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bil: den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 410 kr. for de 8 dage.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *