• 19 jul 2016

  Forlænget weekend i Budapest på et fremragende 4* hotel midt i byen til kun 721 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_278607368

  Budapest er en ualmindelig smuk og interessant hovedstad, der byder på både hæsblæsende udeliv, wellness og læssevis af spændende kulturoplevelser – alt sammen i flotte arkitektoniske omgivelser, det perfekte sted til et par dages storby-ophold. Storbyen er en lille overset perle, da du får alt det smukkeste ved en europæisk storby og samtidig rigtig fornuftige priser. Tag en tur på den smukke Donau-flod, som deler byen i Buda og Pest, der hver især byder på helt unikke oplevelser.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det fremragende Starlight Suiten Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) til kun 864 kr. (432 kr. pr. person ved en rejse for to). Starlight Suiten Hotel Budapest ligger i hjertet af byens centrum 150 m fra Deák-pladsen, Budapests største metrostation og ikke langt fra de største attraktioner. Det berømte butiksstrøg Váci utca ligger blot 5 minutters gang fra hotellet.

  Starlight Suiten Budapest Hotel har også sauna og fitnessrum. Starlight Café serverer en overdådig morgenbuffet (mod tillægsgebyr). Samtlige gæster får dagligt en minicroissant og kaffe.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-07-19 20_11_18-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre lækre hoteller i Budapest til meget billige priser og med så lave flypriser er det næsten oplagt at booke et af de mange spa-hoteller i Budapest. F.eks. det lækre "Danibus Health and Spa Resort" til kun 581 kr. pr. person

  2016-07-19 20_16_06-CaptureHOTELLER I BUDAPEST

   

  Fly

  På Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly til Budapest. F.eks. fra København fra d. 10. til d. 12. september til kun 289 kr. For at få de billige billetter flyver du på vejen tilbage til Malmø. Derfra kan du bare tage bussen direkte til DGI-byen (se nedenfor).

  Der findes billetter til lignende priser fra august til oktober. Dog vil jeg anbefale at vente med at booke billetterne, hvis du vil rejse i oktober, fordi jeg forventer at priserne kommer til at falde om et par uger (undtaget efterårsferierne). Kommer du fra Billund er billetterne lidt dyrere, men du kan finde tur/retur-billetter til ca. 6-700 kr.

  2016-07-19 20_11_50-CaptureFLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND

  Obs! Priserne på WizzAir's hjemmeside er angivet i svenske kroner

   

  Hotel

  432 kr.

  Fly fra København

  289 kr.

  TOTAL (per person)

  721 kr.

   

  Transport fra København til Malmø

  Den letteste og klart billigste måde at komme tlbage fra Malmø lufthavn på, er med busselskabet Neptun som kører direkte fra lufthavenen til DGI-byen i København. Billetter koster 100 kr. og deres busser er planlagt, så de passer med flyet fra Budapest.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend i Budapest på et fremragende 4* hotel midt i byen til kun 721 kr. inkl. fly

  1. Frederik says:

   Hej! 
   Hvordan kommer min kæreste og jeg billigst til Budapest fra mandag d. 15 aug. til fredag d. 19, +- én dag? 
   Mvh. Frederik

  2. Lasse says:

   Tak for tippet – det har jeg ikke lagt mærke til før 🙂

  3. Lasse says:

   Hvad får dig til at tro at priserne vil falde? Og gælder det også fra Billund?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lasse,

    jeg siger det ud fra min erfaring med Ryanair billetter. Selvfølgelig vil jeg ikke love noget og jeg anbefaler at du holder øje med priserne løbende. Men Ryanair billetter plejer at være billigst ca. 4-6 uger før afgangen (undenfor højsæsonen).