• 07 feb 2019

  Forlænget forårs-weekend i Valencia: 3 nætter på et dejligt 3* hotel til kun 893 kr. inkl. fly

  Foråret er en dejlig tid, men vejret her i Danmark kan godt være lidt af en blandet fornøjelse. Til gengæld er vejret i det sydlige Spanien – ved Valencia og Costa Blanca – altid superlækkert henover foråret! Typisk ligner april og særligt maj vejrmæssigt noget, vi herhjemme forbinder med sommer. Her ligger temperaturerne som regel et godt stykke over de 20 grader! Valencia er desuden Spaniens tredjestørste by – og jeg kan garantere dig for, at den sagtens kan konkurrere med Barcelona og Madrid!

  Her får du altså en rejse til storby, strand og sommervejr! Kan det blive bedre?

  Sol, strand og storby
  april - oktober
  893 kr.
  København
  Valencia
  Hotel i Valencia
  f.eks. det 3* Hotel Olympia Universidades
  604 kr.
  Billige fly til Valencia
  289 kr.
  Hotel
  604 kr.
  Fly
  289 kr.
  Total (pr.person)
  893 kr.

  Hotel

  En forårstur til Valencia må gerne involvere et hotel, hvor du nemt og hurtigt kan komme til stranden. Jeg har derfor fundet det anmelderroste 3* Hotel Olympia Universidades (4 ud af 5 på TripAdvisor). 10 meter fra hotellet finder du nemlig en sporvognsstation, der på under 15 minutter fører dig direkte til den skønne La Malvarrosa-strand! Metrostationen Benimaclet ligger desuden også lige rundt om hjørnet. Så transport bliver ikke noget problem!

   

  Olympia Universidades tilbyder moderne værelser med gratis wifi. Alle værelser er lydisolerede og har rigtig fine badeværelser. I nabolaget finder du The Royal Gardens (også kaldet Jardines del Real på spansk) og et utal af barer og restauranter.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter ligger på 1.207 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 604 kr. pr. person. Valencia (og Costa Blanca-området generelt) er fyldt med hoteller, og vil du gerne selv findet det rette hotel for dig, skal du være velkommen til det.

   

  Fly

  Jeg har i dag fundet billige flybilletter fra København til Valencia. Du kan finde billetter fra april til august med Ryanair, hvor priserne ligger mellem ca. 300 og 1.000 kr. I sommerferien er priserne faktisk stadig ret lave. I juli kan du finde fly til lidt over 1.000 kr., og i august for ca. 650 kr. Så har du endnu ikke lagt sommerferieplaner, bør du kraftigt overveje Valencia!

   

  Der er afgange hver lørdag og tirsdag. Derfor kan du både arrangere en uge lang rejse (eller længere) eller tage en forlænget weekend fra lørdag til tirsdag. Jeg har f.eks. fundet en forlænget weekend i april fra den 06.04. – 09.04. til 289 kr. Fordi du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 06.04. – 09.04. Husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen. Herunder får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.04. – 13.04.
  • 27.04. – 30.04.
  • 04.05. – 07.05.
  • 07.05. – 11.05.
  • 11.05. – 14.05.
  • 14.05. – 18.05.
  • 18.05. – 21.05.
  • 21.05. – 25.05.
  • 25.05. – 28.05.
  • 11.06. – 15.06.
  • Og mange flere

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan man så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

  Strandene i Valencia

  Denne her giver vist sig selv! Valencia har adskillige strande i topklasse! Enough said.

   

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler.

   

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City of Arts and Sciences) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer blandt andet et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

   

  Transport til fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. Skal du til hotellet, vil jeg anbefale dig at tage metro 3. Den går direkte fra lufthavnen til Benimaclet. Herfra har du kun 47 meter til hotellet! Turen tager ca. 30 minutter og koster omkring 30 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget forårs-weekend i Valencia: 3 nætter på et dejligt 3* hotel til kun 893 kr. inkl. fly

  1. Dirch Wass Holm says:

   Hej.
   Kan anbefale Valencia på det kraftigste. Det er den fedeste by.
   Der er alt til en god ferie,Byliv,strand,og 2 fodboldklubber i LaLiga

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dirch 🙂

    Tak for din kommentar!

    Jeg kan kun sige, at jeg er fuldstændig enig – Valencia har det hele 😉

  2. Susanne says:

   Hvis du falder over et godt tilbud fra jylland til Tenerife eller Gran Canaria i uge 12 kunne det være rigtigt rart. Det er så sjældent at du kommer med noget fra Jylland..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne! Og jeg synes faktisk, at jeg har fundet ret mange rejser fra Jylland på det sidste – i går skrev jeg fx om rejser til Toscana og Thailand fra Billund. Herudover har jeg også i denne måned bl.a. skrevet om Kenya, rundrejse i Europa og Mallorca, som alle havde fly fra Jylland 🙂

    Men jeg skal nok fortsat holde skarpt øje med fly fra Jylland til de kanariske Øer 😉 Og hvis jeg finder noget, kan du tro, at det kommer på bloggen 😉

    Du kan i øvrigt overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  se fly se hotel