• 29 jul 2019

  Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et anmelderrost 3* hotel til kun 913 kr. inkl. fly

  For mange begynder sommerferien at lakke mod enden, mens efteråret så småt nærmer sig. Og efteråret er da en dejlig tid, men vejret her i Danmark kan godt føles som lidt af et lotteri (som man tit taber). Til gengæld er vejret i det østlige Spanien – ved Valencia og Costa Blanca – som regel altid superlækkert langt ind i efteråret! Typisk ligner september og oktober vejrmæssigt noget, vi herhjemme i højere grad forbinder med sommer. Her ligger temperaturerne typisk et godt stykke over de 20 grader! Valencia er desuden Spaniens tredjestørste by – og jeg kan garantere dig for, at den sagtens kan konkurrere med Barcelona og Madrid!

  Sol, strand og storby
  april - oktober
  913 kr.
  København
  Valencia
  Billige fly til Valencia
  Hotel i Valencia
  f.eks. det 3* Hotel Olympia Universidades
  612 kr.
  Hotel
  612 kr.
  Fly
  301 kr.
  Total (pr.person)
  913 kr.

  Billige fly til Valencia

  Fly til Valencia er helt klart billigst fra København. Herfra kan du finde billetter fra april til oktober med Ryanair, hvor priserne i løbet af efteråret ligger mellem ca. 300 og 600 kr.

   

  Der er afgange hver lørdag og tirsdag. Derfor kan du både arrangere en uge lang rejse (eller længere) eller tage en forlænget weekend fra lørdag til tirsdag. Jeg har f.eks. fundet en forlænget weekend fra lørdag den 28. september til tirsdag den 1. oktober til kun 301 kr.

   

  Fordi du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Der er desværre ingen tilsvarende billige direkte fly fra Jylland. Foretrækker du alligevel at flyve fra Jylland, vil det billigste alternativ være at finde billetter fra Billund til Alicante, der ligger ca. 150 km syd for Valencia.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 28.09. – 01.10. Husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen. Herunder får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.09. – 17.09. – WE
  • 21.09. – 24.09. – WE
  • 24.09. – 01.10.
  • 28.09. – 01.10. – WE
  • 05.10. – 08.10. – WE
  • 08.10. – 15.10.
  • 19.10. – 22.10. – WE
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i Valencia

  En tur til Valencia må gerne involvere et hotel, hvor du både har stranden og centrum inden for rækkevidde. Og det har du på det 3* Hotel Olympia Universidades. Hotellet ligger nemlig i den nordøstlige del af det centrale Valencia – lige ved siden af metrostationen Benimaclet. Med en metrostation lige uden for døren bliver transport rundt i byen altså intet problem. I øvrigt åbnede Hotel Olympia Universidades så sent som i 2015, så værelser og hotelfaciliteter er forholdvis nye og moderne.

   

  Jeg har som sagt fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 28. september til tirsdag den 1. oktober, hvilket koster 1.1224 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 612 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger i skrivende stund mellem ca. 400 og 700 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan man så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

   

  Strandene i Valencia

  Denne her giver vist sig selv! Valencia har adskillige strande i topklasse! Enough said.

   

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler.

   

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City of Arts and Sciences) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer blandt andet et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

   

  Hvis du kunne tænke dig at booke billeter til forskellige ture – eller hvis du gerne vil vide, hvad du ellers kan opleve i Valencia – så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Transport til fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et anmelderrost 3* hotel til kun 913 kr. inkl. fly

  1. Finn Buhrkal says:

   Sønderjyderne kan tage Ryanair fra Hamborg. Er dog lidt dyere, 635kr for de samme datoer.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Finn 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er en rigtig fin pointe, at sønderjyderne selvfølgelig kan flyve fra Hamborg 😉

  2. Dirch Wass Holm says:

   Hej.
   Kan anbefale Valencia på det kraftigste. Det er den fedeste by.
   Der er alt til en god ferie,Byliv,strand,og 2 fodboldklubber i LaLiga

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dirch 🙂

    Tak for din kommentar!

    Jeg kan kun sige, at jeg er fuldstændig enig – Valencia har det hele 😉

  3. Susanne says:

   Hvis du falder over et godt tilbud fra jylland til Tenerife eller Gran Canaria i uge 12 kunne det være rigtigt rart. Det er så sjældent at du kommer med noget fra Jylland..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne! Og jeg synes faktisk, at jeg har fundet ret mange rejser fra Jylland på det sidste – i går skrev jeg fx om rejser til Toscana og Thailand fra Billund. Herudover har jeg også i denne måned bl.a. skrevet om Kenya, rundrejse i Europa og Mallorca, som alle havde fly fra Jylland 🙂

    Men jeg skal nok fortsat holde skarpt øje med fly fra Jylland til de kanariske Øer 😉 Og hvis jeg finder noget, kan du tro, at det kommer på bloggen 😉

    Du kan i øvrigt overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  se fly se hotel