• 26 maj 2017

  Thailand i høj-sæsonen: 10 nætter i Hua Hin på et skønt 4* hotel til kun 3.988 kr. inkl. fly og bagage

  Besøg Hua Hin i Thailand – den ældste badeby fyldt med thailandsk charme og atmosfære. Du kan gå langs den kilometerlange strand eller dase ved poolen og nyde den bagende sol med en kold drink i hånden. Om aftenen kan du besøge natmarkedet, hvor du kan kaste dig ud i at prutte om prisen på bl.a. souvenirs. Hvis du er til smuk natur, så skal du helt klart besøge ”Khao Sam Roi Yot National Park” og hvis du er til lidt mere action, så kan et besøg i ”Vana Nava Hua Hin Water Jungle” – et kæmpe vandland – også anbefales!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det lækre 4* Ayrest Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i fredelige omgivelser med kun 5 minutters kørsel til Hua Hins centrum og kun 500 meter fra stranden. Der er et lækkert udendørspool-område og gratis WiFi. Et superior-værelse med balkon i 10 nætter koster 2.619 kr., dvs. 1.310 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du se hoteller med enkeltværelser, så se her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange skønne hoteller i Hua Hin området, så det er bare med at kigge listen igennem og finde det hotel, der passer bedst til dig.

  HOTELLER I HUA HIN

   

  Fly

  Du kan finde super billige fly til Bangkok lige nu på momondo.dk – billetter er en del af Qatar Airways udsalg, der officielt slutter d. 20.06. eller til der er udsolgt. Der findes billetter fra august og helt frem til marts, men jeg har fokuseret på Thailands højsæson, januar til marts. Du kan f.eks. rejse d. 22.01. – 02.02. til kun 2.678 kr. inkl. 30 kg. bagage. Jeg har også fundet en enkelt afgang hen over julen d. 12.12 – 25.12. til kun 3.074 kr. Vær opmærksom på, at der findes forskellige afgange i løbet af dagen og også med forskellige rejselængder, så du kan finde den rejse, der passer dig bedst.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.01. – 02.02. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.01. – 19.01.
  • 15.01. – 27.01.
  • 22.01. – 02.02.
  • 29.01. – 07.02.
  • 05.02. – 16.02.
  • 24.02. – 10.03.
  • 06.03. – 17.03.
  • 15.03. – 29.03.
  • Og mange flere

   

  Hotel

  1.310 kr.

  Fly

  2.678 kr.

  TOTAL (per person)

  3.988 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen – du finder bookingdisken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Turen koster ca. 60 kr. pr. person, tager 3-4 timer og bussen er med aircondition og gode sæder – vær opmærksom på, at du ikke bliver sat af direkte på hotellet. Der er også muligt at tage tog eller taxa – læs mere om de muligheder her. Du kan også booke transport igennem skyscanner.dk – turen tager lidt over 1,5 time og koster ca. 766 kr. tur/retur.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Thailand i høj-sæsonen: 10 nætter i Hua Hin på et skønt 4* hotel til kun 3.988 kr. inkl. fly og bagage

  1. Mikkel Christiansen says:

   Hejsa ..

    

   Hvad har du af erfaringer med at bestille billetter over alle disse forskellige udbyderer ..

   Har du nogle favoritter ?

   Jeg har det personligt bedst med at bestille gennem selskabet selv, og i dette tilfæde er Qatar Airways ca 300 dyrere .. Er det bare noget jeg bilder mig ind eller er det andre lige så gode at bestille igennem ?

    

   Kh Mikkel

   • Rejsespejder says:

    Hej Mikkel,

    jeg bestiller også helst fra selve flyselskabet. Men der er bare tit mange penge at spare ved at bestille gennem et af de rejsebureauer, som sider som momondo forslår. Jeg har en personlig regel, som siger, hvis flyprisen er over 300 kr. billigere, så bestiller jeg gennem et rejsebureau. Det man skal huske er, at de lever af, at man tilkøber alt muligt (forsikringer, lejebil, osv.). Så lad være med at tilkøbe det og så skal det nok gå.

  2. Max Christian Skou says:

   Jeg har købt en direkte cph-bkk til 3100kr. i november:-)

  3. martin Ørndrup Rask says:

   Hej 🙂 

   Hvis vi er 5 voksne, der gerne vil af sted i efterårsferien, hvad vil så være den billigste løsning? Kan man flyve fra Billund, eller skal vi over broen? Vi er fleksible mht ugerne 41, 42 og 43 🙂 

   Mvh 

   Martin Rask

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Martin,

    Den billigste løsning vil være fra København – måske du kan være heldig at finde billige billetter fra Hamborg 🙂 Men umiddelbart så er en tur over broen det bedste løsning jeg kan finde lige nu 🙂