• 13 jan 2018

  Forårstur til Paris: 3 dage på et 3* hotel i centrum til kun 1.021 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvad siger du til en forårsgetaway til en af de absolut smukkeste og mest romantiske byer i verden? Turen går nemlig til Paris, hvor du finder udsøgt gastronomi, verdenskendt kunst og historisk arkitektur. Du kan blandt andet opleve ikoniske seværdigheder som Notre Dame, Triumfbuen, Eiffeltårnet og også mere moderne bygninger, såsom La Défense-distriktet. Du kan også tilbringe noget af dagen med at tage på Louvre og se det berømte Mona Lisa-maleri af Leonardo da Vinci, nyde byen fra vandet på en kanalrundfart eller bare spadsere rundt i byens charmerende gader!

  Paris til foråret
  februar - april
  1.021 kr.
  København
  Paris
  Hotel i Paris
  f.eks. det 3* Ibis Styles Paris Montmartre Nord
  581 kr.
  Hos booking.com får du morgenmad med i prisen!
  Billige fly til Paris
  inkl. 56 x 45 x 25 cm håndbagage
  440 kr.
  Her får du gode flytider, så du har 3 hele dage i Paris 😉
  Hotel
  581 kr.
  Fly
  440 kr.
  Total (pr.person)
  1.021 kr.

  Hotel

  I Paris kan du naturligvis finde et hav af hoteller. På skyscanner har jeg her fundet et, der rammer et rigtig godt kompromis mellem beliggenhed, pris og kvalitet. Jeg har nemlig fundet det 3* Ibis Styles Paris Montmatre Nord (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

  Det er ikke noget stort luksushotel, men det ligger i Paris’ berømte Montmartre-kvarter – kun 400 m fra nærmeste metrostation. Du kan tilmed gå til Sacré Coeur-basilikaen på 15 minutter. Så beliggenheden er helt i orden!

  Værelserne er ikke store men ganske moderne, og du har eget badeværelse og gratis wifi. Herudover er morgenmad inkluderet, og det er jo altid en bonus. Alt i alt tilbyder Ibis Styles-hotellet således alt, hvad du har brug for på en kort smuttur som denne – og til en rigtig fornuftig pris.

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 1.162 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 581 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Paris, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her og enkeltværelser her.

   

  Fly

  På skyscanner har jeg fundet billige flybilletter fra København til Paris fra februar til april. Jeg har i eksemplet her fundet en rejse med easyJet fra den 12.03. – 14.03. til kun 440 kr. inkl. håndbagage (56 x 45 x 25 cm). Priserne for billetterne ligger generelt mellem 440 og 600 kr.

  Du kan finde billige billetter på flere forskellige dage, så du kan selv tilpasse rejselængden, som du vil. Når du søger efter flybilletterne, må du endelig ikke kun stirre dig blind på prisen. Nogle gange kan du nemlig finde billetter med væsentligt bedre flytider, som kun er en anelse dyrere.

  Der findes desværre ingen billige direkte afgange fra Jylland.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 12.03. – 14.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.02. – 07.02.
  • 26.02. – 28.02.
  • 05.03. – 07.03.
  • 12.03. – 14.03.
  • 14.03. – 16.04.
  • 19.03. – 21.03.
  • 21.03. – 23.03.
  • 09.04. – 11.04.
  • 23.04. – 25.04.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Charles de Gaulle Airport kan du nemt tage toget til Paris centrum. F.eks. kører RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 11,40 euro (ca. 85 kr.).

  Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Forårstur til Paris: 3 dage på et 3* hotel i centrum til kun 1.021 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Pia says:

   Der er også ture fra Billund!

  2. Finn says:

   Jeres annoncer er desværre ikke relevante for ca halvdelen af den danske befolkning, vi er mange i Jylland og Fyn der ville ønske i kunne tilbyde noget fra Billund

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Finn 🙂

    Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne! Da jeg selv er fra Aalborg, ville jeg også ønske, at der var flere afgange herfra. Men jeg synes faktisk, at jeg har fundet ret mange rejser fra Billund/Aalborg/Aarhus på det sidste (London, Mallorca, Berlin, Cuba m. all inclusive og Malaga). 🙂

  se fly se hotel