• 29 dec 2016

  Fly-rundrejse: 11 dage til New York og Cancún til kun 3.262 kr.

  rsz_shutterstock_466435739

  Shopping i en af verdens bedste storbyer og en dukkert i det krystalklare vand i det Caribiske Hav – det er lige det du kan få med denne rejse. I dag har jeg sammensat en rundrejse til New York og Cancún i Mexico. Begge byer har så meget at byde på! I New York får du blandt andet madoplevelser på tværs af kulturer, shopping på hvert gadehjørne, ikoniske seværdigheder og så den der helt særlige New Yorker-stemning. Under dit besøg på Cancún kan du både opleve historie, da der findes mange Maya seværdigheder i nærheden af byen og der findes også gode museer. En anden ting du helt klart skal opleve er de super gode snorkel og dykkemuligheder der findes – her er det både muligt at svømme med delfiner og skildpadder.

  Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel og man kan opbygge rejsen helt efter sine egne behov. Der findes billige billetter fra januar til marts (og i maj).

  Turen starter i København, hvor jeg har fundet billige direkte billetter til New York på momondo.dk. Du rejser med Norwegian og flyver f.eks. d. 20.01 – 30.01 til kun 1.848 kr. Der findes billige billetter på mange datoer fra januar – marts og lidt i april.

  fly-kbh-nySE FLY-TILBUD HER

   

  I New York har du så brug for en overnatning inden turen går videre til Cancun – men no worries du får nok tid til at udforske denne fede by på vejen tilbage! For din første nat vil jeg næsten anbefale at du tager et sted tæt på lufthavnen istedet for Manhattan især fordi du flyver ret tidligt videre til Cancun. F.eks. det Ramada Jersey City til kun 495 kr. pr. nat. Dvs. hver enkelt betaler kun 247 kr. pr. nat.

  HOTELLER I NEW YORK

   

  Efter en overnatning i New York flyver du direkte til Cancún i Mexico, f.eks. d. 21.01 – 27.01. Her flyver du med United Airlines til kun 1.414 kr.

  fly-ny-canSE FLY-TILBUD HER

   

  Efter en overnatning i New York går turen videre til Mexicos caribiske kyst. Du lander i Cancun, hvor du så har mulighed at vælge om du vil blive der eller tage til en af de andre ferieområder i nærheden, Playa del Carmen eller øen Cozumel, som begge ligger ca. 1 times kørsel fra Cancun. F.eks. kan du vælge det meget dejlige Hotel Antilliano i Cancun til kun 811 kr. pr. person ved en rejse for 2 inkl. morgenmad (7 dage).

  zz2016-12-29-12-05-08

  Men måske er det oplagt at selve kigge lidt efter hoteller i området. Du kan få et overblik her

  HOTELLER I CANCUN

  HOTELLER I PLAYA DEL CARMEN

  HOTELLER PÅ COZUMEL

   

  Efter en uge i ferieparadis går turen tilbage til New York, hvor du har 3 hele dage til at opleve ”The Big Apple” inden turen går mod København igen.I New York findes der et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Du kan danne dig et overblik på trivago.dk og finde det hotel, der passer dig bedst. Du kan f.eks. bo på det lækre 4* Row NYC til kun 1.571 kr. for 3 nætter. Dvs. hver enkelt betaler kun 785 kr. ved en rejse for to.

  zz2016-12-29-12-15-39HOTELLER I NEW YORK

   

  Fly (KBH-NY)

  1.848 kr.

  Fly (NY-CAN)

  1.414 kr.

  TOTAL (per person)

  3.262 kr.

   

  Hvis du vælger de hoteller, som jeg har skrevet om koster hele turen med hoteller 5.105 kr. pr. person. Men det kan sagtens lade sig gøre billigere. Hvis man f.eks. vælger et 2* hotel i New York kan du rejse til ca. 4.500 kr. inkl. hoteller.

  Husk at hos Norwegian er der kun håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni (hver vej)

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *