• 17 mar 2021

  Billige fly til Sydeuropa i juli og august: Tur/retur til Mallorca, Barcelona eller Malta fra kun 266 kr.

  Forestil dig, at du daser på en strand under den stegende sommersol, mens du kigger ud over det endeløse, azurblå Middelhav og hører lyden af bølgernes brusen – du har vel ikke helt glemt, hvordan det føles? Og chancen at det vi kan nyde varmen sydpå er faktisk ret godt – flere lande er ved at åbne op for turister som er vaccineret eller har haft corona og EU (og Danmark) er ved at indføre et coronapas, som skal give mulighed til at rejse igen til dem som er vaccineret eller testede negativ.

   

  Så det er ved at være tid til at kigge på flypriserne sydpå. Og lige nu kan du faktisk booke megabillige fly i juli og august til nogle af Sydeuropas lækreste soldestinationer! Der er spændende muligheder fra både Billund og København. F.eks. kan du booke flybilletter til middelhavsøen Malta og de spanske klassikere Barcelona og Mallorca!

  Billige billetter til sommerferien sydpå
  juli og august
  fra266 kr.
  Billund og København
  Malta, Mallorca og Barcelona
  Billige fly til Barcelona
  Fra Billund
  Fra København
  Billige fly til Mallorca
  Fra Billund
  Fra København
  Billige fly til Malta
  Fra Billund

  Billige fly i juli og august

  Både Malta og Spanien er forrygende steder at tilbringe sin sommerferie, og prisniveauet plejer også at være derefter. Men lige nu kan du altså finde superbillige tur/retur-billetter!

   

  Som du kan se i boksene ovenfor, har jeg fundet fly til Barcelona, Mallorca og Malta. Fra Billund kan du flyve til alle tre destinationer, mens du fra København kan flyve til Mallorca og Barcelona.

   

  I alle tilfælde flyver du med Ryanair – bortset fra ruten København-Barcelona, hvor du flyver med SAS.

   

   

  Barcelona/Costa Brava

  Billetterne til Barcelona er de billigste. Fra Billund til Barcelona kan du finde superbillige tur/retur-billetter på alle torsdage og søndage i juli og august (og senere) til mellem ca. 300 og 900 kr. Faktisk har jeg fundet tur/retur-billetter helt ned til 266 kr. fra torsdag den 5. til torsdag den 12. august!

   

  Fra København kan du alle ugens dage flyve med SAS til priser mellem ca. 600 og 800 kr.

   

   

  Mallorca

  Vil du hellere til Mallorca, kan du også finde billige fly i juli og august. Fra Billund kan du finde tur/retur-billetter til omkring 900-1.100 kr. i juli – men helt ned til 434 kr. i august (mandag den 9. august til mandag den 16. august).

   

  Fra København er priserne lidt mere stabile. Her ligger priserne for tur/retur-billetter mellem ca. 600 og 850 kr. i det meste af både juli og august.

   

   

  Malta

  Billetterne til Malta finder du kun med afgang fra Billund på alle mandage og fredage. 

   

  I juli kan du finde billetter til mellem 600 og 900 kr., mens du i august kan du finde priser helt ned fra under 400 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige fly i juli og august

  København til Barcelona

  • alle ugens dage

   

   

  Billund til Barcelona

  • alle torsdage og søndage

   

   

  København til Mallorca

  afgange tirsdage og lørdage

  • 03.07. – 10.07.
  • 06.07. – 13.07.
  • 13.07. – 20.07.
  • 20.07. – 27.07.
  • 27.07. – 03.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • 07.08. – 14.08.
  • Flere

   

   

  Billund til Mallorca

  afgange mandage, onsdage, fredage og søndage

  • 05.07. – 12.07.
  • 12.07. – 21.07.
  • 19.07. – 26.07.
  • 26.07. – 02.08.
  • 02.08. – 09.08.
  • 09.08. – 16.08.
  • Flere

   

   

  Billund til Malta

  • alle mandage og fredage

   

   

  Hoteller

  Med flybilletter på plads mangler du sådan set kun et hotel. Og herunder kan du finde lige præcis dét hotel, du synes allerbedst om 😉

   

  Hoteller

   

   

  Transport

  Malta har et ganske velfungerende offentligt transportnetværk. Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro. Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til! Vil du have endnu mere frihed, kan du også leje en bil.

   

  Storbyen Barcelona har også et velfungerende transportnetværk, og siden 2016 har El Prat-lufthavnen (BCN) haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører fra begge lufthavnsterminaler. Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen, der nok er den hurtigste løsning, da busserne kører direkte ind til Pl. Catalunya ca. hvert 5. til 10. minut. Turen tager ca. 25 minutter, og en enkeltbillet koster 5,90 euro (ca. 44 kr.). Du kan købe billet i lufthavnen eller på aerobusbcn.com.

   

  Hvad angår Mallorca, afhænger transporten meget af, hvor du vil tilbringe din ferie. Offentlig transport på Mallorca er generelt ganske velfungerende. Vil du i stedet gerne rejse lidt rundt på øen, kommer du ikke uden om en lejebil. På Momondo kan du sammenligne tilbud fra flere forskellige udlejningsfirmaer og finde den bil, du foretrækker.

   

  Lejebil

   

   

  Billeder fra Malta, Mallorca og Barcelona/Costa Brava

  Ikke de værste steder at holde sommerferie 😎

   

  Marsaxlokk, Malta

  Fly i juli og august

   

  Golden Bay Beach, Malta

  Fly i juli og august

   

  Calo des Moro, Mallorca

   

  Alcudia, Mallorca

   

  Lloret de Mar, Costa Brava

   

  Barcelona

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *