• 24 mar 2017

  Fly and Drive langs Den Italienske Riviera: 8 dage i sommeren til kun 777 kr. inkl. fly og lejebil

  I dag har jeg fundet en helt fantastisk mulighed for at rejse meget billigt i sommerferien med ”Fly and Drive”! Turen går til skønne Italien i det lækre område Ligurien, også bedre kendt som Den Italienske Riviera. Her ligger der den ene billedskønne ferieby efter den anden, lige ud til kysten. Udover hyggelige feriebyer, så byder Ligurien også på specialiteter som olivenolie, pesto, mandelkager og ansjoser og hele denne region emmer bare af italiensk charme og stemning. Du kan også køre til Gardasøen – her får du en masse sol, et mildt klima (gennemsnitstemperaturen om sommeren er på 24 grader) og en masse hyggelige små byer præger dette feriested. Hvis du er klar på et italiensk eventyr, så er det bare med at pakke tasken og komme afsted.

   

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet virkelig billige billetter til Milano. Du kan flyve fra Billund, København og Hamborg og du finder de billige billetter i maj – august. Hvis du vil afsted i juli, så er det billigst at flyve fra København eller Hamborg, hvor du kan komme afsted til omkring 380-580 kr. – hvilket er et helt vanvittigt tilbud taget i betragtning, at det er midt i skolernes sommerferien. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Hamborg d. 20.06. – 27.06. med Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage) til kun 194 kr.

  FLY FRA HAMBORG

  FLY FRA BILLUND

  FLY FRA KØBENHAVN

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (Hamborg)

  • 08.05. – 16.05.
  • 31.05. – 09.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • 04.07. – 11.07.
  • 19.07. – 27.07.
  • 08.08. – 15.08.
  • 22.08. – 29.08.
  • og mange flere

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (Billund)

  • 09.05. – 16.05.
  • 18.05. – 25.05.
  • 01.06. – 08.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • 17.08. – 24.08.
  • og mange flere

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

  • 09.05. – 16.05.
  • 23.05. – 30.05.
  • 07.06. – 14.06.
  • 21.06. – 28.06.
  • 05.07. – 12.07.
  • 18.07. – 25.07.
  • 12.08. – 18.08.
  • og mange flere

   

  Lejebil

  Når du lander i Milano lufthavn (der er ca. 2,5 times kørsel til Ligurien og 1 time og 15 minutters kørsel til Gardasøen), kan du leje en bil – det kan du f.eks. gøre på rentalcars.com. Her kan du få en lejebil i en hel uge til kun 1.166 kr., dvs. 583 kr. pr. person ved en rejse for 2, og endnu billigere, hvis I er flere om bilen. Bilen er inklusiv uforsikring (med selvrisiko) – tjek om din rejseforsikring dækker. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  SE LEJEBIL HER

   

  Billeje

  583 kr.

  Fly (Hamborg)

  194 kr.

  TOTAL (per person)

  777 kr.

   

   

  Rejseinspiration

  Der er mange forskellige steder og byer du kan besøge efter du er land. Her er lidt inspiration til, hvad du kan opleve på din rejse. Du kan tage på en rundtur eller tage til en af de mange strande på den italienske riviera.

   

   

   

  Genova

  Genova er en skøn havneby, faktisk Italiens største og så er det Christoffer Columbus’ fødeby. Byen er i dag en blanding mellem nyt og moderne og gamle, smukke bygninger. Domkirken San Lorenzo og Via Garibaldi er helt klart værd at se nærmere på, eller du kan besøge ”Acquario di Genova” – Europas største akvarium.

  Hoteller i Genova kan du finde her.

   

  Cinque Terre

  Du må næsten ikke snyde dig selv for Cinque Terre – en UNESCO verdensarvsliste nationalpark. Her skal du have de gode vandresko på, hvis du vil opleve alle de 5 små fiskebyer; Monterosso, Vernazza, Manarola, Corniglia og Riomaggiore. Hvis du vil vandre mellem disse byer skal du købe et ”Cinque Terre Card” – dette kan du købe på et af byernes turistkontorer.

   

  Pietra Ligure

  Denne by ligger på den vestlige del af den italienske riviera og Pietra by består af en gammel og ny bydel, hvilket er meget charmerende. Dette er en rigtig ferieby med mulighed for surfing, snorkling osv. På trivago.dk kan du finde en oversigt over hoteller i Pietra – her kan du danne dig et overblik og finde det hotel, der passer dig bedst.

   

  Finale Ligure

  Man siger at denne by er en af de smukkeste byer på Den Italienske Riviera og her finder du både afslapning på stranden og aktiv ferie med blandt andet vandsport og cykling. Der er sandstrand, palmer og en rigtig fin strandpromenade! Du kan finde hoteller i Finale Ligure her og vælge det hotel, der passer bedst til dig.

   

  Portofino

  Portofino må du endelig ikke snyde dig selv for – dette er en gammel fiskerlandsby med farvestrålende huse lige ned til vandet. I Portofino findes der mange forskellige slags hoteller. Du kan danne dig et overblik her, og finde det hotel, der passer dine behov og ønsker.

   

  Sestri Levante

  Her finder du virkelig lækre sandstrande og et fortryllende bjerglandskab. Byen ligger på en halvø med 2 bugter – La Baia del Silenzio og La Baia delle Favole (hvor H.C. Andersen tit boede under sine ophold i Italien). Du kan se en liste over hoteller i Sestri Levante her – så har du mulighed for at danne dig et overblik og finde det bedst mulige hotel for dig.

   

  Gardasøen

  Naturen ved Gardasøen varierer meget fra nord til syd. I nord indrammes steder som Riva del Garda, Limone og Torbole af de knejsende bjerge. På søens østlige side ligger det herlige Bardolino. Stedet er mest kendt for sine vine. Længere mod syd bliver landskabet fladere og søen bredere. Her finder du velbesøgte steder som Lazise, Sirmione og Desenzano, hvor du kan spadsere rundt i smalle gader og nyde den unikke charme. Hoteller ved Gardasøen kan du finde her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Fly and Drive langs Den Italienske Riviera: 8 dage i sommeren til kun 777 kr. inkl. fly og lejebil

  1. Stoyka says:

   Bare en nyttig info.Når i bruger rentalcars undgå at tage det billigste firma, gå efter de dyrere kendte rent a cars,da de snyder så meget!!! Vi er blevet snydt for mange euro fra firmaet Target rent eller Autovia -italien.Så pas meget på med de rent a cars.

   GOD FERIE