• 13 mar 2018

  Billige fly til Florida i sommerferien: tur/retur til Orlando til kun 2.843 kr. – f.eks. fly og Ford Mustang i 1 uge til kun 3.998 kr.

  Så er der igen bud efter billige flybilletter til USA i sommerferien! Denne gang er det østkysten og solrige Florida, du kan komme billigt til i juli og august! American Airlines har nemlig skruet helt ned for prisen på fly fra København til Orlando i sommerferien. Her kombinerer jeg de billige flybilletter med en lejebil, så du i 7 dage (ud af rejsens i alt 14 dage) har en lejebil til rådighed. Dermed kan du opleve lige den del af Florida, du har allermest lyst til – f.eks. Miami, Everglades National Park, Key West eller Daytona Beach!

  Billige fly til Florida i sommerferien
  juni - august
  2.844 kr.
  København
  Orlando
  Billige fly til Orlando
  inkl. 23 kg bagage
  2.843 kr.

  Fly

  travelmarket.dk har jeg i dag fundet superbillige fly fra København til Orlando i sommerferien. Det er American Airlines, der udbyder billige billetter i hele sommerferien i juli og august til omkring 3.000 kr. inkl. 23 kg bagage. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet flybilletter fra København fredag den 27.07. til torsdag den 09.08. til kun 2.843 kr. Begge veje har du 2 korte mellemlandinger i London og Charlotte.

  Når du søger efter billetterne på travelmarket, bør du være opmærksom på flytiderne. Nogle gange er de bedste billetter ikke nødvendigvis de øverste/billigste billetter. På nogle af billetterne har du ret lange mellemlandinger, og måske skal du skifte lufthavn. I de tilfælde kan det bedre betale sig at betale en smule ekstra for ordentlige billetter med kortere mellemlandinger.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 27.07. – 09.08.  – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.07. – 19.07.
  • 06.07. – 22.07.
  • 09.07. – 22.07.
  • 13.07. – 29.07.
  • 16.07. – 31.07.
  • 20.07. – 03.08.
  • 27.07. – 09.08.
  • 30.07. – 12.08.
  • Og flere
  Lejebil
  med fri kilometer
  734 kr.
  eksempel med Ford Mustang el. lign.
  Fly
  2.843 kr.
  Lejebil
  734 kr.
  Total (pr.person)
  3.577 kr.

   

  Lejebil

  På skyscanner.dk har du et stort udvalg af lejebiler at vælge imellem. Du kan f.eks. leje en bil i en uge til kun 1.468 kr. – hvilket svarer til 734 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og er I flere afsted, bliver prisen bare endnu lavere!

  Til kun lidt flere penge kan du faktisk “cruise” med langt mere stil på de amerikanske veje. Fordi til 2.311 kr. (1.155 kr. pr. person ved 2 personer) kan du leje en Ford Mustang el. lign. Sammen med de billige fly kan du så få fly og en lejebil i en uge til kun 3.998 kr. Dem som har lejet bil før ved dog at el. tilsvarende kan betyde mange ting. Men det tilbud, som Skyscanner henviser til er til Sixt og hos dem får man enten en Ford Mustang, Chevrolet Camero eller en Audi A3 – allesammen nogle meget pæne biler. Men hvis man har drøm om at køre i en Mustang eller Camero (nok den bil jeg selv ville vælge) så kan jeg anbefale at skrive til udlejningsfirmaet lige efter du har booket og så igen ca. en uge før og lade dem vide om dit ønske. Det har indtil videre altid fungeret for mig selv.

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel

  Du får selvfølgelig også brug for et hotel (eller flere) på din ferie. Og dit valg afhænger selvfølgelig af, hvor turen går hen, og hvad du vil opleve. Nedenfor kan du søge efter hoteller i Orlando, hvor du nok gerne vil sove den første nat. Og herefter tilpasser du blot søgningen til dine egne ønsker.

   

  Roadtrip-inspiration

  Orlando: Byen du lander i ligger centralt i Florida og er nok mest kendt for Universal Studios og Disneyworld. Så hvis du er (Disney)-filmelsker og til rutsjebaner er det “the place to be”

  Miami: Floridas største by ligger ca. 3 timer fra Orlando og byder på rigtig meget. Strand, kultur, madoplevelser, shopping og meget mere. Det kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. Tag også forbi Little Havanna – bydelen, som er præget af de mange cubanske indvandere.

  Key West: Det er et must når man har sådan en bil i Floriday. Den 180 km lange køreture til USAs sydligste punkt på “Overseas-Highway”, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West er en kæmpe oplevelse!

  Gulf Coast: Nok lidt af en overset perle blandt folk fra Europa – men Floridas vestkyst byder på nogle af delstatens smukkeste strande. Faktisk blev Clearwater Beach ved Tampa kåret som en af de 20 smukkeste strande i verden!

  Everglades: Lige udenfor Miami begynder denne kæmpe store nationalpark, hvor du kan hel tæt (og forhåbentlig ikke for tæt) på aligatorer og masser andre dyr. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistede) at tage en tur på en hoverboat!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billige fly til Florida i sommerferien: tur/retur til Orlando til kun 2.843 kr. – f.eks. fly og Ford Mustang i 1 uge til kun 3.998 kr.

  1. Malthe says:

   Hej igen,
   Har du nogle fif til hvordan man kan leje en ok billig bil, hvis føren er 23? (dvs. under de 25)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Malthe 🙂

    Det er desværre almindelig praksis, at prisen for unge chauffører er dyrere. Det er svært at komme udenom. Det bedste råd jeg kan give dig vil være at sammenligne alle de forskellige tilbud/udbydere på skyscanner.

  2. Malthe says:

   Kan du stadig finde billige fly?
   Synes ikke jeg kan finde til de priser mere.

  3. Helle says:

   Vildt fedt tilbud!! Tog 9 dages roadtrip i foråret 2017, men desværre til en væsentlig højere pris på især bilen som vi så vidt jeg husker smed 7500 efter for 8 dages leje – endda en alm. standard bil og ikke noget specielt.

   Undskyld jeg spammer din side, men jeg var selv så begejstret for min tur dertil, at jeg ikke kan lade være med at smide lidt tips og inspiration derfra. Håber det er ok 🙂

   Everglades:
   Mange kører bare til nærmeste alligatorfarm eller igennem/langs Everglades.. Det er et MUST at køre ind til de forskellige visitorcenters på vej igennem parken, og derfra tage en gåtur på de opbyggede trails (som regel asfalt eller træ-stier bygget i en rute rundt i sumpen), hvor man kan opleve alligatorerne på helt tæt hold uden at det føles usikkert. Der er personale/guider at finde på de fleste trails.
   Alligatorerne er mest aktive morgen og sidst på eftermiddagen 🙂

   Key West:
   Tager man turen ned til Key West er der flere steder rastepladser hvor man kan komme ud og gå på den gamle bro som enkelte steder er bibeholdt og med fri adgang til brug som udkigssteder/fiskepladser.
   Hvis man er til den slags, kan man også tage afstikkere fra selve hovedvejen og ud til de små villaområder hvor man kan se mange store luksushuse med lækre både liggende i vandet få meter fra baghaven.
   Husk at spise frokost på én af de traditionelle diners der ligger i vejkanten 🙂

   Miami:
   Jeg vil anbefale, at man i Miami tager turen over broen om aftenen (hvis man bor på Miami Beach).
   I området ved Museum Park Baywalk og American Airlines Arena kan man parkere og se en fantastisk udsigt til Miami skyline som er rigtig flot om aftenen.
   Tag også en aftengåtur langs marinaen og se de flotte kæmpebåde der ligger på ræd og række.

   Jeg opbyggede turen i denne rækkefølge:
   Miami Beach 3 nætter – kørte fra Miami til ca. midt på Florida Keys, 1 overnatning – kørte til Key West om morgenen så jeg havde det meste af dagen dernede, kørte til Homestead sidst på eftermiddagen i ét stræk (ca. 3 timer), 4 nætter i Homestead hvor 2 dage blev brugt i Everglades på gåture, sejlture fra Flamingo visitorcenter (sejlturene er p.t. lukket grundet ødelæggelser efter orkanen Irma) og alligatorfarm med tur i Hoverboat. 1 dag brugte jeg i Homestead Bayfront park.

   For mig var højdepunkterne klart Everglades og Key West.
   Kunne godt have brugt en dag mere i Key West, men jeg bestilte få dage før afrejse og det var hundedyrt for selv de værste skodhoteller, så tog istedet en ekstra overnatning i Homestead til 1/6 af prisen i Key West.
   Alligatorfarmen var jeg skuffet over, men det er nok smag og behag. Der er flere af dem, så læs anmeldelser inden der vælges. Det gjorde jeg ikke!.
   Skulle jeg tage den samme tur igen ville jeg tage 2 nætter i Miami Beach, 1 nat i central Miami, 1 nat halvvejs til Key West, 1 nat i Key West og 3 nætter i Homestead, men det er selvfølgelig med udgangspunkt i mine interesser.

   God tur !! 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Tusind tak for din kommentar!

    Der er simpelthen ikke noget bedre end at høre fra læsere, der selv har været afsted, og som deler ud af egne rejseerfaringer med stor begejstring! Jeg er sikker på, at mange andre kan få stor glæde af dine guldkorn – så du spammer bare løs 😉

  se fly