• 12 apr 2019

  Fly & Drive i fantastiske Canada: 9 dage med lejebil og direkte fly til kun 2.934 kr.

  Fantastiske nationalparker, pulserende storbyer og skønne strande – det er kun en brøkdel af, hvad Canada kan tilbyde. Med dette eksempel lander du i Toronto, hvor du kan tage en tur i verdens 9. højeste bygning, CN Tower, gå på opdagelse på masser af museer, se flot arkitektur, besøge lækre restauranter og selvfølgelig shoppe amok. Og lad dig ikke snyde for en stor sportsoplevelse med Toronto Maple Leafs, byens ishockeyhold, Toronto Raptors, byens baskethold eller Toronto Blue Jays, byens baseballhold. Snup en pause fra byens energi og tag færgen ud til Toronto Islands, tag en tur ned til Niagara Falls eller tag på dagstur til den fantastiske Algonquin Provincial Park. Du får en bred vifte af oplevelser med hjem i bagagen fra dette skønne sted!

  Road trip i Canada
  maj - juni & september - oktober
  2.934 kr.
  København og Billund
  Toronto
  Billige fly til Toronto
  inkl. håndbagage
  2.558 kr.
  Direkte fly fra København
  Fly fra Billund
  Lejebil i Canada
  inkl. fri kilometer
  376 kr.
  Fly
  2.558 kr.
  Lejebil
  376 kr.
  Total (pr.person)
  2.934 kr.

  Billige fly til Toronto

  Lige nu kan du komme rigtig billigt til Toronto i Canada, hvor en masse fede oplevelser venter på dig! Fra København kan du nemlig flyve direkte til Toronto med AIr Canada og Lufthansa i maj – juni og igen til september – oktober – en perfekt periode, hvis du gerne vil opleve fænomenet “indian summer”. Billetterne koster mellem 2.560 – 2.670 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 08.05. – 16.05. til kun 2.558 kr. Flytiderne er supergode, så med denne afgang får du f.eks. 9 dage i skønne Canada.

   

  Du kan også flyve fra Billund til fine priser til mellem 2.500 – 3.100 kr. i perioden april – juni. Her kan du flyve med lidt forskellige selskaber, nemlig Lufthansa, Air Canada og Brussels Airlines inkl. håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 13.05. – 24.05.
  • 24.05. – 04.06.
  • 06.06. – 18.06.
  • 10.06. – 18.06.
  • 03.09. – 13.09.
  • 11.09. – 23.09.
  • 15.09. – 27.09.
  • 18.09. – 27.09.
  • 24.09. – 02.10.
  • 27.09. – 04.10.
  • 01.10. – 08.10.
  • 09.10. – 16.16.
  • 14.10. – 22.10. – i efterårsferien
  • 17.10. – 24.10.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  (afgange tirsdag – tirsdag)

  • 30.04. – 07.05.
  • 07.05. – 14.05.
  • 14.05. – 21.05.
  • 21.05. – 28.05.
  • 28.05. – 04.06.
  • 04.06. – 11.06.
  • 11.06. – 18.06.
  • 18.06. – 25.06.
  • Og flere

   

  Lejebil i Canada

  Når det nu er en fly & drive-tur, skal du selvfølgelig have en bil at køre i – og de er heldigvis billige i Canada. Jeg har ovenfor fundet en lejebil bil i hele perioden til kun 752 kr., hvilket svarer til 376 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen får en 8,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis shuttlebus fra lufthavnen til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Canada (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hoteller i Canada

  Du får naturligvis også brug for hoteller på din rundrejse. Herunder kan du lede efter hoteller i Toronto, men skal du naturligvis være velkommen til at tilpasse søgningen til din egen rejseplan, hvis du f.eks. har brug for en overnatning i Algonquin Provincial Park eller Ottawa.

  Hotel i Toronto

  Rejseinspiration

  Herunder kommer jeg med eksempler på, hvad du kan opleve på din rejse til smukke Canada.

   

  Toronto

   

  I Toronto er det nærmest et must med en tur i CN Tower. Her kan du nyde en middag eller eftermiddagskaffe i den 360 graders roterende restaurant, der giver en fantastisk udsigt over byen og Lake Ontario. Besøg det smukke Casa Loma, et historisk museum og landemærke. Se og smag på de mange delikatesser i St. Lawrence Market, eller snup en nem frokost i Kensington Market, hvor de mange forskellige nationaliteter skaber en skøn stemning. For et lille storby-break kan du tage færgen til Toronto Islands, hvor der er fred og ro, super smukt og en enestående udsigt til Toronto! Om sommeren kan du bade på en af de lækre strande på øerne.

   

  Slentre gennem de charmerende gader i Distillery District, hvor du på vejen kan slå et smut forbi Gooderham Building – Torontos ‘strygejern’, som faktisk er det første flatiron i verden! Stedet bliver tit brugt til at optage film, hvor handlingen foregår i New York. Du skal næsten også opleve Dundas Square, Torontos svar på Times Square – og hvem ved, måske er du heldig at løbe ind i en af de mange kendte, som oprindeligt er fra Toronto – blandt andet Drake og Shawn Mendes.

   

  Algonquin Provincial Park

   

   

  En tur til Algonquin Provincial Park er en oplagt dagsudflugt fra Toronto. Her kan du se klare, stærke farver i skovene, som reflekterer sig i de stille søer. Du kan møde flere dyr, blandt andet elge, bævere, sorte bjørne, ulve, jordegern og flere hundrede fuglearter, som alle lever vildt i parken. Du kan også komme på en guidet tur gennem parken eller leje en kano og sejle rundt i de idylliske omgivelser – endda med overnatning i parken.

   

  Niagara Falls & Dundas Peak

   

  Kun halvanden time fra Toronto finder du det storslåede Niagara Falls – bestemt et must-see. Naturens kræfter er så vilde, og det store, flotte vandfald flytter 3.160 tons vand i sekundet – det er ret meget vand, hvis du spørger mig. Nyd en frokost eller en is i en af cafeerne langs vandfaldet – du får brug for lidt tid til at kigge på det flotte vandfald. På vej derned kan du stoppe ved Dundas Peak og tage en dejlig gåtur gennem fantastisk skov, se spektakulære vandfald og ikke mindst den uforglemmelige udsigt fra netop Dundas Peak. Som afslutning på dagen kan du tage turen til en lille by, Niagara-on-the-Lake. Her er hovedgaden utrolig flot velholdt og bugner med små, charmerende butikker og restauranter. En perfekt slutning på en oplevelsesrig dag!

   

  Pas og visum

  Når du tager til Canada, skal du sørge for, at du har en elektronisk registrering i eTA. eTA er Canadas pendant til en ESTA, som du kender fra rejser til USA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Fly & Drive i fantastiske Canada: 9 dage med lejebil og direkte fly til kun 2.934 kr.

  1. Rikke says:

   Synes ikke jeg kan finde fra billund i oktober/september?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rikke,
    Som skrevet i artiklen, så findes de billige fly fra Billund i perioden april – juni. Men jeg kan se, at du også kan rejse nogenlunde billigt der – f.eks. d. 04.09. – 13.09. til ca 3.100 kr. 🙂 Du kan finde afgangen her.

  2. Mary-Anne Karas says:

   Hej Rejsespejder, hvad er de senest mulige rejsedatoer? Kan kun finde datoer i oktober, men er det muligt også at rejse i november?

  se fly se hotel