Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Oplev Niagara Falls 💦 fra 2.693 kr.
Design-uden-navn-94-1080x1080
Oversøiske

Roadtrip i Canada

9 dages mindeværdigt roadtrip gennem vilde naturlandskaber inkl. fly og lejebil

Oversøiske |

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada. Det lyder som en lille bucket-list drøm, gør det ikke? 🚗🛣️

Canada har fantastiske nationalparker, pulserende storbyer og skønne strande – og det er kun en brøkdel af, hvad et roadtrip i Canada kan tilbyde. I Toronto, hvor du lander, kan du f.eks. tage en tur i en af verdens højeste bygninger, CN Tower.

Snup en pause fra byens energi og tag færgen ud til Toronto Islands, en tur til Niagara Falls eller tag på dagstur til den fantastiske Algonquin Provincial Park!

Canada har det hele, og du har friheden til at udforske det.

Roadtrip i Canada

April – juni

2.693 kr.

✈️ Fly fra København til Toronto

🚗 Lejebil inkluderet i hele perioden

💦 Oplev Niagara Falls

Billige fly til Toronto

fra

1.814 kr.

Lejebil i Canada

879 kr.

Fly

1.814 kr.

Lejebil

879 kr.

Total (pr. person):

2.693 kr.

Roadtrip i Canada – fly til Toronto

Lige nu kan du finde billige flybilletter til Toronto i Canada, hvor en masse fede oplevelser venter på dig!

Fra København kan du nemlig flyve til Toronto allerede fra slutningen af april til slutningen af juni, hvor priserne ligger mellem ca. 2.000 – 3.500 kr. tur/retur.

I eksemplet ovenfor har jeg fundet en afgang fra fredag den 7. juni til søndag den 16. juni. På disse datoer koster flybilletterne kun 1.814 kr, hvor du flyver med det islandske flyselskab PLAY og derfor har en kort mellemlanding i Reykjavik på halvanden time.

Flytiderne er tilmed gode, og du får derfor hele 9 dage i skønne Canada.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Mange billige afgange med flyselskabet PLAY i maj og juni

Lejebil i Canada

Når det nu er et roadtrip, skal du selvfølgelig have en bil at køre i. Jeg har ovenfor fundet en lejebil i hele rejseperioden til i alt 1.758 kr., hvilket svarer til kun 879 kr. pr. person.

Bilen kommer med gratis afbestilling, fair brændstofpolitik og 200 km inkluderet om dagen – så du kommer super godt fra start.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Canada (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Roadtrip i Canada- hoteller i Canada

Du får naturligvis også brug for hoteller på din rundrejse.

Jeg har herunder fundet et hotel til den første overnatning, og så kan du selv tage den derfra. Det er jo dit roadtrip, det handler om 🚗😍

Du er naturligvis også velkommen til at tilpasse søgningen til din egen rejseplan, hvis du f.eks. har brug for en overnatning i Algonquin Provincial Park eller Ottawa ved Niagara Falls.

Hotel i Toronto

Roadtrip i Canada – Rejseinspiration

Canada er en ubeskrivelig flot destination. Det er et da de lande, hvor billederne på ingen måde kan måle sig med virkeligheden. Nedenfor kan du finde rejseinspiration til nogle af de mest spektakulære oplevelser nær Toronto.

Toronto

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

I Toronto er det nærmest et must med en tur i CN Tower. Her kan du nyde en middag eller eftermiddagskaffe i den 360 graders roterende restaurant, der giver en fantastisk udsigt over byen og Lake Ontario. Besøg også det smukke Casa Loma, et historisk museum og landemærke.

Se og smag på de mange delikatesser i St. Lawrence Market, eller snup en nem frokost i Kensington Market, hvor de mange forskellige nationaliteter skaber en skøn stemning. For et lille storby-break kan du tage færgen til Toronto Islands, hvor der er fred og ro, super smukt og en enestående udsigt til Toronto! Om sommeren kan du bade på en af de lækre strande på øerne.

Slentr gennem de charmerende gader i Distillery District, hvor du på vejen kan slå et smut forbi Gooderham Building – Torontos ‘strygejern’, som faktisk er det første flatiron i verden! Stedet bliver tit brugt til at optage film, hvor handlingen foregår i New York.

Du skal næsten også opleve Dundas Square, Torontos svar på Times Square – og hvem ved, måske er du heldig at løbe ind i en af de mange kendte, som oprindeligt er fra Toronto – blandt andet Drake og Shawn Mendes.

Algonquin Provincial Park

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

En tur til Algonquin Provincial Park er en oplagt dagsudflugt fra Toronto. Her kan du se klare, stærke farver i skovene, som reflekterer sig i de stille søer. Du kan møde flere dyr, blandt andet elge, bævere, sorte bjørne, ulve, jordegern og flere hundrede fuglearter, som alle lever vildt i parken. Du kan også komme på en guidet tur gennem parken eller leje en kano og sejle rundt i de idylliske omgivelser – endda med overnatning i parken.

Niagara Falls & Dundas Peak

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

Roadtrip i Canada

Kun halvanden time fra Toronto finder du det storslåede Niagara Falls – bestemt et must-see. Naturens kræfter er så vilde, og det store, flotte vandfald flytter 3.160 tons vand i sekundet – det er ret meget vand. Nyd en frokost eller en is i en af cafeerne langs vandfaldet – du får brug for lidt tid til at kigge på det flotte vandfald.

Hvis du er på udkig efter en rejse, der er skræddersyet til Niagara Falls, er du velkommen til at kigge nærmere her.

På vej derned kan du stoppe ved Dundas Peak og tage en dejlig gåtur gennem skoven, se spektakulære vandfald og ikke mindst den uforglemmelige udsigt fra netop Dundas Peak. Som afslutning på dagen kan du tage turen til en lille by, Niagara-on-the-Lake. Her er hovedgaden utrolig flot velholdt og bugner med små, charmerende butikker og restauranter. En perfekt slutning på en oplevelsesrig dag!

Roadtrip i Canada – Oplevelser i Toronto

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave i og omkring Toronto, så kan du se mere nedenfor. Du kan f.eks. tage på en dagstur til Niagara Falls eller sightseeing i Toronto by med cruise.

Pas, visum og corona

Canada er visumfrit i op til 6 måneder. Dit pas skal være gyldigt udover opholdets varighed. Og ligesom med rejser til USA skal man udfylde et online-skema (eTA), inden man rejser, hvilket man kan gøre på cic.gc.ca.

Du kan læse meget mere om reglerne angående visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i CanadaRoadtrip i Canada

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud