• 01 mar 2020

  Roadtrip i fantastiske Canada: 8 dage med lejebil og direkte fly fra kun 2.925 kr.

  Fantastiske nationalparker, pulserende storbyer og skønne strande – det er kun en brøkdel af, hvad Canada kan tilbyde. I Toronto kan du tage en tur i verdens 9. højeste bygning, CN Tower, gå på opdagelse på masser af museer, se flot arkitektur, besøge lækre restauranter og selvfølgelig shoppe amok. Og lad dig ikke snyde for en storsportsoplevelse med Toronto Maple Leafs, byens ishockeyhold, Toronto Raptors, byens baskethold eller Toronto Blue Jays, byens baseballhold. Snup en pause fra byens energi og tag færgen ud til Toronto Islands, en tur til Niagara Falls eller tag på dagstur til den fantastiske Algonquin Provincial Park. Du får en bred vifte af oplevelser med hjem i bagagen fra dette skønne sted!

  Roadtrip i Canada
  marts - oktober
  2.925 kr.
  København
  Toronto
  Billige fly til Toronto
  inkl. håndbagage
  fra2.486 kr.
  Lejebil i Canada
  inkl. fair brændstofpolitik, ubegrænset kilometertal og gratis shuttlebus
  439 kr.
  Fly
  2.486 kr.
  Lejebil
  439 kr.
  Total (pr.person)
  2.925 kr.

  Fly til Toronto

  Lige nu kan du finde billige flybilletter til Toronto i Canada, hvor en masse fede oplevelser venter på dig! Fra København kan du nemlig flyve til Toronto med direkte fly allerede fra slutningen af marts til juni, hvor priserne ligger mellem ca. 2.500 – 2.800. Henover sommerferien er priserne noget højere og de billigste koster fra ca 3.700 kr. Men igen fra september kan du finde de billige afgange. Det er Air Canada og Lufthansa der udbyder de billige billetter.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg fundet en afgang fra tirsdag den 26. maj til tirsdag den 2. juni til kun 2.486 kr. Flytiderne er supergode, så med denne afgang får du 8 dage i skønne Canada. Her flyver du med Air Canada og må derfor medbringe en håndbagage, der overholder målene 55 x 40 x 23 cm samt en lille håndbagage til under sædet.

   

  Herunder får du lidt flere eksempler på datoer, hvor der er billige flybilletter.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.03. – 29.03.
  • 26.03. – 02.04.
  • 10.04./12.04. – 19.04.
  • 15.04. – 22.04.
  • 18.04. – 25.04.
  • 20.04. – 28.04.
  • 24.04. – 06.05.
  • 03.05. – 10.05.
  • 07.05. – 14.05.
  • 10.05. – 17.05.
  • 11.05. – 18.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 23.05. – 30.05.
  • 04.06. – 11.06.
  • 11.06. – 21.06.
  • 08.09. – 15.09.
  • 16.09. – 23.09.
  • 22.09. – 29.09.
  • 30.09. – 07.10.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil i Canada

  Når det nu er en fly & drive-tur, skal du selvfølgelig have en bil at køre i. Jeg har ovenfor fundet en lejebil i hele perioden til kun 878 kr., hvilket svarer til 439 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen får en 9,3 ud af 10-rating på Skyscanner og kommer blandt andet med fri kilometer, fair brændstofspolitik og gratis shuttlebus.

   

  OBS! Vær opmærksom på det høje sikkerhedsdepositum. Hvis du gerne vil undgå at reservere så mange penge på din konto, kan du finde en lidt dyrere bil med et lavere sikkerhedsdepositum.

  OBS! Mange biludlejningsfirmaer lejer ikke biler ud til personer under 25 år. Og hvis de gør, skal du som regel betale et gebyr, når du ankommer.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Canada (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hoteller i Canada

  Du får naturligvis også brug for hoteller på din rundrejse. Herunder kan du lede efter hoteller i Toronto, men skal du naturligvis være velkommen til at tilpasse søgningen til din egen rejseplan, hvis du f.eks. har brug for en overnatning i Algonquin Provincial Park eller Ottawa.

  Hotel i Toronto

  Rejseinspiration

  Canada er en ubeskrivelig flot destination. Det er et da de lande, hvor billederne på ingen måde kan måle sig med virkeligheden. Nedenfor kan du finde rejseinspiration til nogle af de mest spektakulære oplevelse nær Toronto.

   

  Toronto

   

  I Toronto er det nærmest et must med en tur i CN Tower. Her kan du nyde en middag eller eftermiddagskaffe i den 360 graders roterende restaurant, der giver en fantastisk udsigt over byen og Lake Ontario. Besøg det smukke Casa Loma, et historisk museum og landemærke. Se og smag på de mange delikatesser i St. Lawrence Market, eller snup en nem frokost i Kensington Market, hvor de mange forskellige nationaliteter skaber en skøn stemning. For et lille storby-break kan du tage færgen til Toronto Islands, hvor der er fred og ro, super smukt og en enestående udsigt til Toronto! Om sommeren kan du bade på en af de lækre strande på øerne.

   

  Slentre gennem de charmerende gader i Distillery District, hvor du på vejen kan slå et smut forbi Gooderham Building – Torontos ‘strygejern’, som faktisk er det første flatiron i verden! Stedet bliver tit brugt til at optage film, hvor handlingen foregår i New York. Du skal næsten også opleve Dundas Square, Torontos svar på Times Square – og hvem ved, måske er du heldig at løbe ind i en af de mange kendte, som oprindeligt er fra Toronto – blandt andet Drake og Shawn Mendes.

   

  Algonquin Provincial Park

   

   

  En tur til Algonquin Provincial Park er en oplagt dagsudflugt fra Toronto. Her kan du se klare, stærke farver i skovene, som reflekterer sig i de stille søer. Du kan møde flere dyr, blandt andet elge, bævere, sorte bjørne, ulve, jordegern og flere hundrede fuglearter, som alle lever vildt i parken. Du kan også komme på en guidet tur gennem parken eller leje en kano og sejle rundt i de idylliske omgivelser – endda med overnatning i parken.

   

  Niagara Falls & Dundas Peak

   

  Kun halvanden time fra Toronto finder du det storslåede Niagara Falls – bestemt et must-see. Naturens kræfter er så vilde, og det store, flotte vandfald flytter 3.160 tons vand i sekundet – det er ret meget vand. Nyd en frokost eller en is i en af cafeerne langs vandfaldet – du får brug for lidt tid til at kigge på det flotte vandfald. På vej derned kan du stoppe ved Dundas Peak og tage en dejlig gåtur gennem skoven, se spektakulære vandfald og ikke mindst den uforglemmelige udsigt fra netop Dundas Peak. Som afslutning på dagen kan du tage turen til en lille by, Niagara-on-the-Lake. Her er hovedgaden utrolig flot velholdt og bugner med små, charmerende butikker og restauranter. En perfekt slutning på en oplevelsesrig dag!

   

  Oplevelser i Toronto

  Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave i og omkring Toronto, så kan du se mere nedenfor. Du kan f.eks. tage på en dagstur til Niagara Falls eller sightseeing i Toronto by med cruise.

  Sightseeing i Toronto

   

  Pas og visum

  Når du tager til Canada, skal du sørge for, at du har en elektronisk registrering i eTA. eTA er Canadas pendant til en ESTA, som du kender fra rejser til USA. Du kan søge om eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Roadtrip i fantastiske Canada: 8 dage med lejebil og direkte fly fra kun 2.925 kr.

  1. Hanne says:

   Hej
   Hvordan er det lige med leje af bil i Canada, kan man så krydse grænse til USA uden problemer?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hanne 🙂

    Normalt plejer der ikke at være det store problem. Nogle udlejningsfirmaer (nok typisk budgetkæderne) kan dog opkræve et gebyr, hvis man vil krydse landegrænser. Så det vil være en god idé at undersøge dette hos det eller de firma(er), I overvejer at leje igennem 🙂

  2. Rikke says:

   Synes ikke jeg kan finde fra billund i oktober/september?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rikke,
    Som skrevet i artiklen, så findes de billige fly fra Billund i perioden april – juni. Men jeg kan se, at du også kan rejse nogenlunde billigt der – f.eks. d. 04.09. – 13.09. til ca 3.100 kr. 🙂 Du kan finde afgangen her.

  3. Mary-Anne Karas says:

   Hej Rejsespejder, hvad er de senest mulige rejsedatoer? Kan kun finde datoer i oktober, men er det muligt også at rejse i november?

  se fly se hotel