• 19 apr 2018

  Fly & Drive i Frankrig: Oplev Atlanterhavskysten i Frankrig til sommer til kun 897 kr. inkl. fly og lejebil

  Det er snart tid til sommerferie, og en rundtur ved Atlanterhavskysten i Frankrig kunne lige være sagen! Du lander i Bordeaux, hvor du har et perfekt udgangspunkt for at udforske den fantastiske Aquitaine-region i det sydvestlige Frankrig. Regionen er særlig berømt for sine vidunderligt smukke vinmarker og vinslotte, hvor de verdenskendte Bordeaux-vine bliver lavet. Et andet highlight er Cote d’Argent – Sølvkysten – som er en kyststrækning ved Atlanterhavet, der har fået sit navn pga. sandets sølvagtige farve. Her finder du nogle af Europas længste strande – perfekt til dem, som bare vil slappe af og nyde den sydfranske sol. Og så er Cote d’Argent også et fremragende surferområder (hvis du er til sådan noget). Vil du oplev storby, så er Bordeaux en smadderhyggelig by med verdensklasse vine, lækre restauranter og adskillige arkitektoniske perler.

  Fly & drive i Bordeaux-regionen
  juni - august
  897 kr.
  Hamborg
  Bordeaux
  Billige fly til Bordeaux
  inkl. 10 kg håndbagage
  kr.
  Lejebil
  med afhentning i lufthavnsterminalen
  453 kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  444 kr.
  Lejebil
  453 kr.
  Total (pr.person)
  897 kr.

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly til Bordeaux i sommermånederne. Fra Hamborg kan du komme afsted fra omkring 450 kr. i juni og august, mens du i juli kan finde billetter fra ca. 1.000 kr. Jeg har f.eks. i eksemplet ovenfor fundet flybilletter med easyJet fra Hamborg fra d. 07.06. – 14.06. til kun 444 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  easyJet flyver fra Hamborg til Bordeaux 3 gange om ugen, og som regel er tirsdage og torsdage de billigste dage at rejse på.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.06. – 12.06.
  • 07.06. – 14.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 14.06. – 21.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • 21.06. – 28.06.
  • 26.06. – 03.07.
  • 14.08. – 21.08.
  • 16.08. – 23.08.
  • 21.08 – 28.08.
  • Og flere

   

  Lejebil

  skyscanner.dk kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. finde en lejebil i 7 dage for kun 906 kr. – dvs. 453 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Bilen her kan afhentes ved lufthavnsterminalen og kommer med 150 gratis km om dagen. Jeg har her taget udgangspunkt i det billigste eksempel, men hvis du gerne have en lejebil med f.eks. fri kilometer og fair brændstofpolitik, kan du også sagtens finde det til omkring 550 kr. pr. person. Så skal du bare scrolle lidt videre inde på skyscanner. Hvis du planlægger at køre langt, kan det nok godt betale sig at finde en lejebil med fri kilometer.

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hoteller

  Der er mange gode hoteller i Aquitaine-regionen – du kan se det store udvalg på skyscanner.dk.

  Er du mere til fede og luksuriøse campingpladser, hvor der er noget for hele familien, så skal du kigge forbi vacanceselect.dk. Her finder du masser af muligheder! (Du kan med fordel bruge kort-funktionen til at finde campingpladser i Aquitaine-området).

  Du kan også finde et bredt udvalg af flotte ferieboliger på interhome.dk – her er der virkelig gode muligheder, hvis du rejser med familien eller en flok venner. Jo flere personer I er afsted, jo billigere bliver det.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg?

  Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time indtil du står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel