• 31 mar 2017

  Ferie i Portugal: 1 uge ved Algarvekysten på et lækkert 4* golf-hotel til kun 2.541 kr. inkl. fly og transport

  Den smukke Algarvekysten i Portugal, en lille perle på den Iberiske halvø og et sandt paradis for folk, der elsker sol, strand og hav. Her får du 150 kilometer sandstrande, kombineret med hyggelige små fiskerbyer og landsbyer, der viser det ægte Portugal. Der er naturskønt og masser af historie, så trænger du til et lille afbræk fra badeferien, så er det bare at tage på tur og få én på opleveren. Måske var det noget med et besøg til byen Sagresi, byen der er kendt som verdens ende.

  I dag har jeg fundet et spændende tilbud til den dejlige by Olhos d’Agua – en lille ferieby, med kun 10 minutters kørsel til den livlige by Albufeira. I maj får du sol og mellem 24-26 grader!

   

  Hotellet

  Sunweb.dk kan du lige nu finde et fantastisk ophold på det 4* Balaia Golf Village (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) til kun 2.541 kr. pr. person ved en rejse for 4 – perfekt til en rejse med familien eller vennerne. Hotellet har sin egen 9-hullers golfbane – er golf ikke lige noget for dig, så er der hele 6 pools du kan plaske rundt i eller slikke sol ved og sandstranden ligger kun 600 meter fra hotellet. Der er også et spaområde, fitnesscenter, tennisbaner og cykeludlejning. For børnene er der både børnepool, legeplads og børneklub. På hotellet finder du en gratis shuttlebus, der kører dig til centrum – nemt og hurtigt. Du får en 3 værelses superior lejlighed med balkon, fuldudstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine og så er der 2 soveværelser og 2 badeværelser – så der er rigelig plads til 4 personer!

  SE REJSETILBUD HER

   

  Du kan rejse til denne pris fra d. 27.05. – 03.06. fra enten København eller Billund. Prisen er inklusiv fly, hotel og transfer til/fra lufthavnen. Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg. og 120 kr. for 20 kg. bagage (begge veje pr. styk bagage).

  Du kan også rejse i juni (med priser fra 3.199 kr.), juli (med priser fra 5.386 kr.), august (med priser fra 3.059 kr.) og i september (med priser fra 2.711 kr.). Det er også muligt at rejse 2 eller 3 personer, her bliver prisen en lille smule dyrere. Du kan f.eks. rejse 2 personer d. 27.05. – 03.06. til 3.411 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *