• 28 mar 2017

  Ferie på Lesbos: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 1.881 kr. inkl. fly og transport

  Lesbos er en græsk ø, hvor der udover den altid charmerende græske stemning også er de fineste strande, grøn natur med skov og olivenlunde og fantastisk badevand. En af Lebos specialiteter er ouzo, og på øen findes der hele 21 ouzo destillerier, så der skulle være rig mulighed for at smage på de græske våde varer. Har du lyst til at nyde varmen, sidde og kigge ud over det blå hav og nyde et veltilberedt græsk måltid med en lille ouzo on the side, så er det helt klart Lesbos du skal tage til!  

   

  Hotel

  Jeg har fundet et super tilbud på trivago.dk på det 3* Aeolis Apartments & Studios (5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger få meter fra stranden og der er 2 pools (også børnepool). Værelset er med balkon med udsigt over havet og gratis WiFi. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 1.763 kr., dvs. 882 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der er inkluderet gratis lufthavnstransport fra lufthavnen til hotellet. For hoteller med enkeltværelser, se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange forskellige hoteller på Lesbos – for at danne dig et overblik og finde det hotel, der passer dig bedst kan du se mere her.

  HOTELLER PÅ LESBOS

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet billige billetter til Lesbos. Det er med afrejse fra København d. 14.05. – 21.05. til 999 kr. – der findes også senere afgange fra København og Aalborg til flere penge i maj og juni.

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos Thomas Cook er der kun håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni for hele turen.

   

  Alternative datoer

   

  Fra Aalborg

   

   

   

  Hotel

  882 kr.

  Fly

  999 kr.

  TOTAL (per person)

  1.881 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *