• 22 jun 2017

  Ferie på Kreta: 1 uge på et dejligt 4* hotel til kun 2.264 kr. inkl. fly

  Klar til en uges sommerferie på Kreta? Her bliver du budt velkommen af 33 graders varme, smukke strande med de dejligste badeforhold og lækkert græsk mad og charme. Du kan enten slappe af ved pool og strand, snøre vandreskoene og tage på tur til f.eks. Elafonissi – stranden med det lyserøde sand eller besøge nogle af Kretas mange byer, hvor der både er plads til shopping og kulturelle oplevelser.

  1 uge på Kreta
  juni til juli
  2.264 kr.
  Billund og København
  Kreta
  4* Bella Vista Apartments
  4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  1.265 kr.
  prisen vises pr. nat
  Fly til Kreta
  inkl. håndbagage
  999 kr.
  Hotel
  1.265 kr.
  Fly
  999 kr.
  Total (pr.person)
  2.264 kr.

  Hotel

  Jeg har fundet et tilbud på det skønne 4* Bella Vista Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her får du den fineste udsigt ud over havet, 300 meter til sandstrand og et super hyggeligt poolområde – der er desuden ca. 2 km. til restauranter og minimarked. En studiolejlighed med egen balkon i 7 nætter koster 2.529 kr., dvs. 1.265 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er også muligt at booke lejligheder op til 4 personer på dette hotel.

  Der findes et stort udvalg af hoteller på Kreta – du kan se mere her, hvor du samtidig kan danne dig et overblik og finde præcis det hotel, der matcher dine behov. Hvis du leder efter hoteller med enkeltværelser, så finder du dem her.

   

  Fly

  Jeg har fundet lidt forskellige afgange til Kreta. På Kreta er der 3 forskellige lufthavne og med disse flyafgange jeg har fundet er der mulighed for at lande ved alle 3. Du kan f.eks. flyve fra København til Heraklion d. 29.06. – 06.07. til kun 999 kr. inkl. håndbagage eller fra Billund i samme periode, hvor du lander i Sitia til kun 748 kr. (husk, at vælge Billund under “vælg lufthavn” og den billigste pris først).

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København eller Billund d. 29.06. – 06.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 28 km. fra Heraklion lufthavn til hotellet. Hvis du vil med offentlig transport kører der en bus (linje 6, 8 eller 19) fra lufthavnen til ”Heraklion”, hvorfra du skal med en ny bus til ”Stalida” – herfra har du 1,7 km. til hotellet. Hele turen tager i alt lidt over 1,5 time og koster mellem 30-45 kr. Hvis du ikke lejer bil, så kan du også vælge at booke transfer f.eks. via skyscanner.dk – her kan du blive kørt helt til døren til 89 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du har lyst til at opleve lidt af Kreta på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel