• 23 jun 2020

  Ferie midt i Norges skønneste naturområde: f.eks. 1 uge i en 4-personers-hytte til kun 960 kr. pr. person

  I dag vil jeg præsentere dig for en af Norges absolut skønneste naturperler. Ca. 300 kilometer nord for Oslo ligger skønne Randsverk, midt imellem både Jotunheimen og Rondane nationalpark. Her holder du ferie ved Norges højeste fjelde, krystalklare søer, fantastiske vandre- og cykel-ruter og fortryllende skovområder. Men er beskrivelsen ikke nok, så bare se billederne og videoen længere nede i artiklen!

  Det er her du finder Randsverk. Et ægte ferieparadis til alle dem, som elsker at være aktive og midt i et af verdens absolut smukkeste naturområder.

  Her tilbydes der både eksklusive pladser til autocampere, telte og campingvogne – og også hyggelige norske feriehytter med græstag og alt, hvad man har brug for til en perfekt sommerferie i Norge!

  Ferie i Norge
  fra960 kr.
  Randsverk i Norge
  kr.

   

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud til Randsverk. Et ferieresort midt i Norges skønne naturområde, som er den perfekte base for at opdage både Jotunheimen- og Rondane-nationalpark. Herfra findes der nemlig massevis af vandre- og cykelruter, så du kan opdage Randsverk, som byder på campingfaciliteter til både telt og campingvogne samt feriehytter.

  Randsverk får også virkelig gode anmeldelser på flere sammenligningssider på nettet.

  Selve campingpladsen har topmoderne faciliteter med masser af plads og både egen butik og café.

   

  Og så er der et hav af aktiviteter, som du kan benytte dig af under opholdet. Der er mulighed for bl.a. vandring, cykling, ridning og endda en elgsafari! Du kan læse mere om alle aktiviteterne her.

   

  Men det bedste er nok, at priserne er – for norske forhold – forholdsvis lave. Så kan du f.eks. leje en 4-personers-hytte i en hel uge i højsæsonen til bare 5.530 NOK (3.843 kr.), dvs. kun 960 kr. pr. person når man er 4 personer!

   

  Udover 4-personer-hytter har de også hytter med plads til 5, 6 og 8 personer.

   

  Kommer du med egen autocamper/campingvogn eller telt er priserne endnu lavere. En dag med campingvogn (inkl. 2 personer) koster kun 340 NOK (ca. 235 kr.) inkl. strøm og har du dit eget telt med koster det kun 230 NOK (ca. 160 kr.).

   

  Du kan læse mere om alle priser mm. her.

   

  På Randsverk.no har de også et lækkert 3D kort over hele området, som kan inspirere dig til at opleve området!

   

   

  Hvordan kommer man til Randsverk?

  Der findes mange muligheder for at komme til Randsverk alt afhængig af, hvor i Danmark du kommer fra og om du rejser med eller uden egen bil eller autocamper.

  Hvis du rejser med egen bil eller campingvogn kan du tage færgen fra Hirtshals til Kristiansand, Larvik eller Langesund eller fra København til Oslo og herfra tage turen videre til Randsverk.

  Den foretrukne – og helt klart naturmæssigt flotteste – rute til Randsverk er at sejle fra Hirtshals til hhv. Larvik eller Langesund og derfra på E18 til Drammen og videre på landevej 285 til E16 til Fagernes, hvorfra man kører videre på landevej 51 til Randsverk.

  Det er også muligt at leje en bil i Norge og køre derfra videre til Randsverk. Du kan finde lejebiler her.

   

  Uden egen bil er mulighederne en smule mere begrænsede. Den nemmeste måde er med toget fra Oslo til Otta og herfra kan man tage en bus videre til Randsverk. Alternativt, kan man også tage bussen fra Oslo til Vågå og herfra videre (med en anden bus) til Randsverk

   

   

   

   

  Randsverk og området

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *