29 sep 2016

FantARKTISK oplevelse: 6 dage til Helsinki, Polarcirklen og Julemandens landsby til kun 2.289 kr. inkl. hotel og fly

rsz_shutterstock_368267819

Vil du allerede komme i julestemning – så har jeg fundet det helt rigtige i dag! Turen går til Polarcirklen i det nordlige Finland. Her kommer du til at være omgivet at vidunderlig smukt natur og du kan se nordlys, tage på en hundeslæde-tur og ikke mindst besøge julemandens hjemby!

 

I dag har jeg fundet en Finland tur, hvor du tager forbi hovedstaden Helsinki og derfra til Polarcirklen i Rovaniemi. Du starter turen i København, hvorfra du flyver til Finlands hovedstad.

momondo.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud. Du flyver med Finnair direkte fra København til Helsinki. Med mit rejseeksempel rejser du fra d. 11. til d. 15. november til kun 665 kr. pr. person.  

fly-kbh-hel-kbh

SE FLY-TILBUD HER

Helsinki byder en lang række seværdigheder, hvor du bl.a. kan opleve Domkirken , som kan betragtes som Helsinkis varetegn, tilbringe en dag i zoologisk have eller leve dig tilbage til 1700-tallet når du besøger fæstningen Sveaborg, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen byder også på hyggelige gader og markeder, hvor du kan smage traditionelt finsk mad eller måske købe en pelshue eller luffer med hjem som en souvenir.

trivago.dk fandt jeg et centralt hotel, hvor du kan bo på det 3* Ava, der har fået 4 ud af 5 på Tripadvidsor. En overnatning koster 440 kr. (220 kr. pr. person) ved en rejse for 2.

hotel-helsinki-start

SE HOTEL-TILBUD HER

Efter en hyggeligt eftermiddag i Helsinki flyver du til Rovaniemi dagen efter. Jeg har fundet billige billetter på momondo.dk, hvor du kan flyve fra Helsinki til Rovaniemi til kun 390 kr. pr. person.

fly-hel-rvn-hel
SE FLY-TILBUD HER

I denne spændende by i Lapland i det nordlige Finland kommer du til at være omgivet af smuk natur, rensdyr og du kan ikke undgå at blive grebet af julestemning. Fordi det er her julemanden bor. Med over 300.000 besøgende hvert år er Julemandens landsby eller Santa Claus Village, som den også bliver kaldt, en af nordens mest besøgte turistattraktioner. Her kan du bl.a. besøge Polarcirkelhytten og Julemandens værksted. Men området er meget mere end kun julemanden og nisser – her kommer du til at se nordlys, køre med hundeslæde eller tage på arktiske vandreruter.

Jeg har fundet et meget centralt liggende hotel i Rovaniemi på trivago.dk. Her kan du bo på det 3* hotel Aakenus. Prisen for 3 nætter inkl. morgenmad er 1.692 kr. for 2 personer (846 kr. pr. person) ved en rejse for 2.

hotel-roman

SE HOTEL-TILBUD HER

Fra januar til februar kan du overnatte på et af de luksuriøse Iglo-hoteller i Rovaniemi. F.eks. det lækre Artic Snow Hotel, hvor du enten kan sove i en sne- eller glasiglo.

alternativ-hotel-romanie

SE HOTEL-TILBUD HER

Efter 3 dage med julestemning og et smukt snelandskab, så går turen tilbage til Helsinki, hvor du har en eftermiddag og aften inden afrejse til København om morgen. På trivago.dk fandt jeg Eurohostel, der ligger super centralt og har fået 3,5 ud af 5 på tripadvisor.dk. En overnatning her koster 377 kr. (188 kr.) ved en rejse for 2.

hotel-helsinki-hjem

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Hotel (Helsinki)

 408 kr.

Hotel (Rovaniemi)

 846 kr.

Fly (Helsinki)

 665 kr.

Fly (Rovaniemi)

 390 kr.

TOTAL (pr. person)

 2.289 kr.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *