• 22 mar 2016

  Familieferie ved Gardasøen: 1 uge på dejlig 3* campingplads ned til søen til kun 347 kr. pr. person

  rsz_malcesine-321342_1280

  Blandt os danskere, må Gardasøen være et synonym med ferie og kan vel med rette, kaldes et af de største varemærker for Italien. Her er masser af sol, et dejligt klima med 24 graders gennemsnitstemperatur i sommeren, krystalklart vand og en masse små hyggelige og autentiske italienske byer ud til vandet.

  Fra det bjergrige nord ved Riva del Garda, Limone og Torbole, til det flade syd ved Lazise, Sirmione og Desenzano – Gardasøen er et smukt og varieret landskab som kan imponere alle. Her er alverdens aktivitetsmuligheder, om du vil vandre, surfe, på udfluft til vinområdet Bardolino eller en tur til den smukke by Verona, hvor du kan se Romeo og Julies balkon. Her er noget for alle og specielt børnefamilier har stor glæde ved området.

   

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en dejlig ferie ved Gardasøen, til både børnefamilier men også par og andre som gerne vil have en rigtig billig ferie i dejlige omgivelser.

   

  Campingpladsen

  dincamping.dk har jeg fundet det super hyggelige og lækre 4* Camping Cisano & San Vito (3 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 347 kr. pr. person, ved en rejse for 4, i perioden d. 7 – 14 maj.

  Her bor i, i et 3-værelses mobilhome med to soveværelser og en stue/køkken/opholdsrum samt badeværelse. Campingpladsen er beliggende lige ud til vandet i byen Cisano, mellem byerne Bardolino og Lazise. Her er alt hvad familien kan tænke sig – swimmingpools, badeland, inden- og udendørs børnepool, børneklub, fodbold- og tennisbaner og sågar vandski og windsurfing. Derudover findes der supermarked og restaurant på pladsen.

  Læs mere om stedet her

  rsz_campingarda

  SE CAMPING-TILBUD HER

   

  Andre datoer

  Vil I gerne lidt længere hen i sommermånederne, kan i fx rejse d. 11 – 18 juni til kun 446 kr. pr. person hvis i er 4. Eller d. 2 – 9. juli til kun 1.267 kr. pr. person hvis i rejser 4.

  Inde på bestillingen kan i se hvilke datoer der er ledige og selv sammensætte jeres ferie.

   

  Turen dertil

  Fra den dansk-tyske grænse er der godt og vel 1.320 km. til campingpladsen og tager cirka 12-14 timer i bil. Vil du hellere flyve, har Ryanair ofte billige fly til Bergamo-lufthavnen, som ligger kun en times kørsel derfra.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Familieferie ved Gardasøen: 1 uge på dejlig 3* campingplads ned til søen til kun 347 kr. pr. person

  1. Trasnos says:

   Genial post. Gracias por aportarlo…Espero màs…

   Saludos