• 20 mar 2019

  Familieferie på Mallorca: 5-9 nætter på et flot 3* hotel tæt på stranden fra kun 1.398 kr. inkl. fly

  Opskriften på en fantastisk ferie behøver overhovedet ikke at være så kompliceret. Faktisk kan et par tur/retur-billetter til Mallorca og et velvalgt hotel ved stranden klare tricket. Mere skal der ikke til. Så sørger Mallorcas solbeskinnede midddelhavsstrande og smukke natur for, at resten af ferien bliver en succes! I dag har jeg fundet et rejsetilbud, der netop følger denne ‘tried-and-tested’ opskrift – endda pakket ind som en nem og ligetil pakkeløsning, der også har haft øje for at gøre livet nemmere for børnefamilierne!

  Billig pakkerejse til Mallorca
  april - august
  fra1.398 kr.
  Billund og København
  Mallorca
  5-9 nætter på Mallorca
  inkl. 3* hotel ved stranden og fly
  fra1.398 kr.

  Familieferie til Mallorca

  Med tilbuddet ovenfor får du mellem 5 og 9 nætter på det anmelderroste 3* lejlighedshotel Playa Moreia i S’Illot. Hvis vi starter med det vigtigste, så ligger hotellet tæt på den skønne ​​Cala Moreia-strand. Herudover har hotellet også et par lækre sæsonåbne swimmingpools, så badeforholdene holder en høj standard – til glæde for alle vandhunde!

   

  Selve lejlighederne fejler heller intet. Tilbage i januar 2016 blev samtlige lejligheder på Playa Moreia nemlig renoveret. Så her kan du også forvente rigtig fine og funktionelle faciliteter. I øvrigt har lejlighederne balkon, hvilket altid er et plus i min bog.

   

  Du kan benytte dig af tilbuddet fra slut-april til og med august, og det er både muligt at flyve fra Billund og København. Priserne varierer naturligvis en del, alt efter rejselængden og -perioden. Den billigste afgang finder du fra Billund fra den 28.04. til den 03.05. På disse datoer koster rejsen kun 1.398 kr. pr. person ved en rejse for 2 (2.796 kr. i alt).

   

  Tilbuddet er som sagt også ganske familievenligt. Du har nemlig mulighed for at tilføje op til 2 børn i bookingen. Spædbørn under 2 år koster kun 498 kr., mens prisene på børn mellem 2 og 12 år varierer fra afgang til afgang. Hvis man tager udgangspunkt i det førnævnte eksempel, koster rejsen for 2 voksne og 2 børn kun 1.224 kr. pr. person (4.896 kr. i alt).

   

   

  Rejsen indeholder

  • Direkte fly fra København eller Billund til Mallorca t/r.
  • 1 stk. håndbagage à 10 kg pr. person, hvis du flyver fra København (med Norwegian)
  • 1 stk. håndbagage (lille taske i målene 40x20x25) pr. person, hvis du flyver fra Billund (med Ryanair)
  • Ophold på det 3-stjernede Hotel Playa Moreia
  • 5 – 9 overnatninger i egen lejlighed med balkon
  • Adgang til poolområde og strand

   

  OBS: Der skal betales en lokal turistskat á ca. 2,5 € pr. person pr. nat direkte til hotellet.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Sædvanligvis vil du kunne tage bus 412 fra Palma til S’Illot. Denne tur tager ca. halvanden time, og en enkeltbillet koster 9,90 euro (ca. 74 kr.). Du kan se ruteplanen her. Med nogle af rejserne ankommer du dog ret sent til Mallorca. Derfor vil den nemmeste måde at komme til hotellet nok være at booke en shuttle fra lufthavnen. Det kan du gøre for ca. 9 pund (ca. 78 kr.) på skyscanner.net.

   

   

  Lejebil

  Du kan også overveje at leje en bil, hvilket altid er et godt match til Mallorca (hotellet har gratis parkering). F.eks. kan du i hele rejseperioden ovenfor leje en bil til kun 472 kr. – altså 236 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  236 kr.

   

   

  Hotel Playa Moreia

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her