• 20 mar 2016

  Familieferie på Kreta: 1 uge på børnevenligt 4* hotel med all-inclusive til kun 2.374 kr. pr. person inkl. fly og transport

  rsz_greece-997626_1280

  I fredags skrev jeg om et godt tilbud til Kreta og idag har jeg på Sunweb fundet et rigtig godt tilbud igen, denne gang med all-inclusive!

  Kreta er et sandt ferieparadis med lange sandstrande som møder det turkisblå Middelhav. Her kan du holde en dejlig solskinsferie blandt pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et krydret menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og moussaka.

  Besøg Chania eller måske Kretas hovedstad Iraklio (Heraklion), som har masser af græsk charme og smuk arkitektur i bedste græske stil. Kreta er bare et skønt feriested, som byder på mere end bare badeferie, hvis man er til det.

   

  Hotellet

  Sunweb.dk har jeg fundet det dejlige og meget børnevenlige 4* Hotel Mediterraneo (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 2.374 kr. pr. person, ved en rejse for 4 personer (2.689 kr. pr. person, hvis i rejser 2). F.eks. fra d. 30. april – 7. maj fra København. Hotellet ligger på en bakkeskråning kun få meter fra stranden og 1,5 km fra feriebyen Hersonissos, der har alt hvad en rigtig ferieby kan byde på. Der er to poolområder med både swimmingpool og børnepools med vandrutsjebaner. Af andre aktiviter blandt mange, kan nævnes tennisbane, fodboldbane, bordtennis, legerum og fitnessrum. Hotellet tilbyder også jacuzzi, massage og sauna, dog mod betaling.

  Læs mere om hotellet og tilbuddet her

  rsz_sunwebkreta

  SE REJSETILBUD HER

  Der findes forkellige datoer fra maj til august, som du kan se under "Vis priser og bestil" når du er inde på Sunwebs hjemmeside.

  I tilbuddet er der inkluderet både fly fra København, 4* hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

  Bemærk dog, at vandrutsjebanerne først åbner d. 25. maj.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: 30. april – 7. maj (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: DAT

  Til: Hersonissos, Kreta, Grækenland

  Hotel: 4* Hotel Mediterraneo

  Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *