• 23 sep 2017

  Få varmen på Gran Canaria: 1 uge på et lækkert hotel til kun 2.662 kr. inkl. fly

  Sommeren har forladt os. Og på vores breddegrader må vi nok erkende, at der går lidt tid, før den kommer tilbage. Men hvis ikke sommeren kan komme til os, må vi jo komme til den! Og netop sommervejret er en gammel ven, du kan møde på Gran Canaria i oktober! Jeg har her fundet både fly og hotel til en rigtig god pris, så du kan komme ned til den spanske ø lidt ud for den vestafrikanske kyst og hilse på solen igen. Lyder det ikke bare lækkert?

  Solferie på Gran Canaria
  oktober - november
  2.662 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Gran Canaria
  Hotel på Gran Canaria
  f.eks. det fine Apartmentos Las Camelia
  1.563 kr.
  OBS! Du skal selv indtaste rejsedatoerne (20.10. - 27.10)
  OBS! Du skal selv indtaste rejsedatoerne (20.10. - 27.10)
  Billige fly til Gran Canaria
  inkl. håndbagage
  1.099 kr.

  Hotel

  tripadvisor.dk har jeg fundet det indbydende Apartmentos Las Camelia (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet får rigtig fine anmeldelser, og tidligere gæster roser særligt Las Camelia for dets centrale placering, rene og komfortable værelser og et venligt personale. Hvad mere har man brug for? Selvfølgelig en swimmingpool – men det er der skam også!

  Prisen for et dobbeltværelse i 7 nætter er 3.125 kr., hvilket giver en pris på 1.563 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk at når du booker på tripadvisor.dk, skal du selv indtaste rejsedatoerne (i dette tilfælde 20.10. – 27.10). Vil du hellere selv finde et hotel, der passer til dine behov, kan du gøre det her. Og leder du efter enkeltværelser, skal du blot ændre søgningen øverst til højre på siden.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Gran Canaria (og Spanien generelt) på spies.dk – og der er billige afgange fra København, Billund og Aalborg. Jeg har f.eks. fundet en rejse fra København d. 20.10. – 27.10. til kun 1.099 kr. Men der findes en del andre afgange til lignende priser (mellem 1.100 til 1.600 kr.). Hos Spies er håndbagage inkluderet i prisen, vil du have mere med, skal du betale 250 kr. for indtjekket bagage for hele turen. Men det er trods alt heller ikke vintertøjet, der skal have med på denne tur!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 20.10. – 27.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnens Aeropuerto Sur Expres kan du tage bus 66 eller 90, som kører hver halve time, til Playa del Ingles. Herfra skal du gå ca. 200 meter til hotellet. Turen tager ca. 40 minutter og koster 40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *