Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

4.882 kr.
Rejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* voksenresort fra kun 4.882 kr. p.p. inkl. fly og halvpension
Rejser

Rejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* voksenresort fra kun 4.882 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Rejser |

Rejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* voksenresort fra kun 4.882 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Let’s face it. Det kolde efterårsvejr har indtaget Danmark. Og på vores breddegrader må vi nok erkende, at der går lidt tid, før solen og sommertemperaturerne kommer tilbage ( ). Men hvis ikke varmen kan komme til os, må vi jo komme til den! Spørgsmålet er bare, hvor man kan finde sol og varme i efterårs- og vintermånederne uden at skulle flyve i 14-16 stive timer? Svaret er De Kanariske Øer! Og i dag har jeg fundet en lækker rejse til Gran Canaria – på et lækkert firstjernet voksenresort med halvpension – så du kan komme ned til de spanske atlanterhavsøer og hilse på sol og 20+ grader igen. Lyder det ikke bare lækkert?  ☀️

Pakkerejse til Gran Canaria

året rundt

fra

4.882 kr.

Aalborg, København, Billund og Hamborg ✈ Gran Canaria

Julerejse til Gran Canaria

Rejse til Gran Canaria

Har du det bedst med lækre, anmelderroste hoteller, vil du elske den pakkerejse, jeg her har fundet!

Turen går som sagt til Gran Canaria, og her bliver du indlogeret på det lækre voksenresort Gran Canaria Princess (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) i Playa del Ingles på Gran Canarias sydkyst.

 

Gran Canaria Princess er et af den slags resorter, der i kraft af sin beliggenhed tilbyder det bedste fra to verdener. Resortet ligger nemlig i hjertet af Playa del Ingles, hvilket giver dig alletiders mulighed for at udforske byen til fods – og gå på opdagelse blandt de mange butikker, restauranter, barer og natklubber.

 

Samtidig har du byens store, gyldne sandstrand (som også hedder Playa del Ingles) små 750 meter fra hotellet. 

Resortets beliggenhed sikrer dig altså klassisk strandferie såvel som byferie med mulighed for shopping osv. Muy bien!

 

På selve resortet har du også masser af muligheder. Gran Canaria Princess byder bl.a. på et stort og lækkert poolområde med to swimmingpools (den ene opvarmet), palmer, liggestole, parasoller og poolbar. Så her skal du nok hygge dig!

 

Derudover tilbyder Princess-resortet også et wellnesscenter med sauna, tyrkisk bad, udendørs jacuzzi og mulighed for massage- og skønhedsbehandlinger (gebyr). 

De aktive typer er der også taget hensyn til, da du bl.a. kan brænde krudt af på resortets multisportsbane (basketball og volleyball) eller i fitnesscenteret.

 

Med halvpension inkluderet i opholdet vil du helt sikkert også sætte pris på, at resortet har to restauranter og tre barer. Og i denne sammenhæng vil jeg lige indskyde, at det også er muligt at bestille rejsen med helpension eller all inclusive

Rejse til Gran Canaria – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Det er både muligt at flyve fra Aalborg, København, Billund og Hamborg.

Priserne kan variere alt efter afrejselufthavn og rejsedato.

F.eks. kan du finde rejsen til fra Aalborg torsdag den 7. december. På denne dato koster rejsen kun 4.882 kr. pr. person – for flybilletter, firstjernet resort og halvpension!

Frapriser (pr. person inkl. halvpension)

  • Oktober: 6.961 kr.
  • November: 5.503 kr.
  • December: 4.882 kr.
  • Januar: 5.662 kr.
  • Februar: 6.904 kr.
  • Marts: 7.020 kr.
  • April: 7.876 kr.

Går du og leder efter en rejse her og nu, bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt 

Video og billeder fra hotellet

https://youtu.be/kpc1laQbgGI

Rejse til Gran Canaria

Rejse til Gran Canaria

Rejse til Gran Canaria

Rejse til Gran Canaria

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* voksenresort fra kun 4.882 kr. p.p. inkl. fly og halvpensionRejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* voksenresort fra kun 4.882 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar