• 01 aug 2016

  Europas Caribien: 1 uge på Sardinien med lækkert hotel of fly til kun 1.254 kr.

  rsz_shutterstock_295714235

  Middelhavets anden største ø er et ægte ferieparadis. Vil du opleve krystalklart vand og dejlige strande er dette det helt rigtige sted. Sardinien er fantastisk frodigt og med et landskab der kan imponere enhver. Mød de lokale og smag på et af verdens absolut bedste køkkener. Så tag en tur til hvide strande, palmer og vuggende bølger på Sardinien.

  Idag har jeg fundet et super tilbud på en tur til smukke Sardinien.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre lejlighedshotel Sa Fiorida (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger blot 400 m fra den hvide sandstrand La Ciaccia. Der findes også restauranter og en supermarked kun 100 meter fra hotellet. Samtlige lejligheder har aircondition, køkken, vaskemaskine, balkon og grill.

  Lige nu kan du få en uges ophold på dette hotel til kun 556 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer (4 personer lejlighed). Eller 749 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer (2 personer-lejlighed). Der findes også lejligheder til op til 7 personer.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-08-01 01_45_46-CaptureSE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes masser af andre lækre hoteller på Gran Canaria. Kig forbi linket nedenfor og få et overblik over alle hoteller på øen

  HOTELLER PÅ SARDINIEN

   

  Fly

  StarTour.dk kan du lige nu få billige billetter til Sardinien. De billigste billetter koster kun 698 kr. og er et last-minute tilbud fra d. 3. til d. 10. august med afrejse fra Billund. Dog findes der masser af andre afgange (også fra Aalborg og København) til lidt over 1.000 kr. i august og september.

  2016-08-01 01_46_46-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel (v/ 4 pers.)

  556 kr.

  Fly

  698 kr.

  TOTAL (per person)

  1.254 kr.

   

  Hotel (v/ 2 pers.)

  749 kr.

  Fly

  698 kr.

  TOTAL (per person)

  1.447 kr.

   

   

  Lejebil

   

  Hvis ud vil opleve hele øen anbefaler jeg at leje en bil. Kig forbi rentalcars.com hvor du kan får et overblik over alle store udlejningsfirmaer.

   

  Transport

  Jeg anbefaler at leje en bil på Sardinien, fordi der er så meget at se på denne ø. Hvis du dog ikke ønsker/kan det, så kører der busser til ferieområdet (Valladoria).

  Busselskabet Digitur kører en gang om dagen fra luthavnen til alle feriebyer i området langs kysten. Du kan se tiderne her. Da bussen allerede kører kl. 12, er det ikke lige en option på vejen til hotellet (men tiderne passer meget godt ift. retur-flyet) Så man vil være nødt til at tage en overnatning i Alghero. Alternativt kan du tage de offentlige busser fra lufthavnen til lufthavnen til Sassari og derfra til Valladoria.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Europas Caribien: 1 uge på Sardinien med lækkert hotel of fly til kun 1.254 kr.

  1. Santia says:

   Is it valid for any time in October? 

  2. Poul Andersen says:

   Hotelpriserne er dobbelt så dyre – mindst – som det, du lokker med. Der er så vidt jeg kan se, ikke tale om noget "dejligt hotel", men en familiedrevet ejendom med ferielejligheder. Stedet har 0 stjerner, så kan du ikke lige forklare hvori det "dejlige" ligger?

   Vh/Poul

  3. Diana Korsgaard says:

   Hej, 

   Jeg har lige booket fly, men hotellet er desværre allerede udsolgt… Kender du andre billige hoteller til en 4 personers familie? 🙂

  4. Lissi Lyhne says:

   Den 14/8 ville jeg gerne have det skønne tilbud

  5. Helle says:

   Hej, 

   Er det muligt at du kan finde et lignende tilbud med afrejse 9-10-11 september fra Aalborg  og 1 uge frem. Så er jeg MEGET interesseret.

  6. Mette says:

   Hej Rejsespejder, linket til fly virker ikke 🙂

  7. Martin says:

   Hej 

   Jeg vil gerne høre om i har lignende tilbud til Sardinien i perioden 17/9 til 1/10, gerne i en uge. Så er jeg MEGET interesseret.