• 06 apr 2017

  Europa-rundrejse i sommerferien: 9 dage til Bruxelles – Venedig – Paris til kun 939 kr. inkl. alle fly

  Juli er kendt som rejsemåneden over dem alle, og derfor er priserne også tit derefter – men hvem siger det skal være så pokkers dyrt at rejse i juli? I dag har jeg fundet en Europa mini-rundrejse til under 1.000 kr.!

  Rigtig mange flyselskaber reklamerer med, at de flyver til en destination til en meget lav pris, men når man så går ind i tilbuddet finder man ud af, at det kun er en enkeltbillet og retur-flyet er alt, alt for dyrt. Nu har jeg været lidt kreativ og udnyttet de billige enkeltbilletter, så du kan få set mange steder til få penge.

  Som altid med rundrejser er det her kun et eksempel og du kan selvfølgelig sammensætte rejsen helt efter eget behov! Det gælder også for datoerne!

   

  Bruxelles (dag 1-3)

  Turen starter i København (i dette eksempel d. 03.07.) hvorfra du flyver til Bruxelles. Der er rigtig mange billige afrejsedatoer i juli og du kan komme afsted nærmest hele måneden til 149 kr. og det er helt klart her du skal flyve til, hvis du vil rejse videre til få penge i sommerferien!

  KØBENHAVN – BRUXELLES

   

  I Bruxelles har du næsten 3 hele dage til at nyde byen og alt, hvad den har at byde på. Hvis du, ligesom jeg er, er vild med mad, så er der super mange lækre Michelin restauranter, og du må heller ikke snyde dig selv for blandt andet moule frites, belgisk øl, chokolade og vafler. På trivago.dk kan du se en liste over alle de overnatningsmuligheder der findes i Bruxelles.

  HOTELLER I BRUXELLES

   

   

  Venedig (dag 3- 7)

  Efter et par dage i Bruxelles går turen videre til smukke Venedig. Flypriserne i juli måned ligger mellem 127-450 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 05.07. til kun 127 kr.

  BRUXELLES – VENEDIG

   

  Venedig er en helt unik og smuk by. Her kan du nyde stilheden fra den manglende trafik, spadsere rundt ved Markuspladsen, spise fantastisk is og gå omkring i de snørklede og charmerende gader fyldt med små butikker, mens du oplever den unikke atmosfære, der er i Venedig. Der er mange forskellige slags hoteller i Venedig – se her for en oversigt, så du kan finde præcis det hotel, der passer til dig.

  HOTELLER I VENEDIG

   

  Paris (dag 7-9)

  Fra Venedig er det videre til Paris. Flybilletterne ligger mellem 124 – 400 kr. i juli måned. Jeg har fundet en afgang d. 09.07. til kun 179 kr.

  VENEDIG – PARIS

   

  I Paris har du et par dage inden turen går hjemad mod København. I Paris er der noget for enhver smag – her får du museer, arkitektur, sightseeing, shopping og fantastiske madoplevelser! Du kan se her for en liste over hoteller i den charmerende storby, så du kan danne dig et overblik og finde det helt rigtige hotel.

  HOTELLER I PARIS

   

  Efter 9 dage i nogle af Europas mest spændende og smukke storbyer går turen atter mod København. En enkeltbillet fra Paris til København koster i juli måned mellem 400-800 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 11.07. til kun 484 kr.

  PARIS – KØBENHAVN

   

  København – Bruxelles

  149 kr.

  Bruxelles – Venedig

  127 kr.

  Venedig – Paris

  179 kr.

  Paris – København

  484 kr.

  TOTAL (per person)

  939 kr.

   

  Alle fly er med lavprisselskaber, så der er 10 kg håndbagage inkluderet i prisen, men det er også noget nemmere at rejse med håndbagage når man skal besøge flere destinationer på kort tid og 10 kg. er for de fleste nok til 9 dages rundrejse.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Europa-rundrejse i sommerferien: 9 dage til Bruxelles – Venedig – Paris til kun 939 kr. inkl. alle fly

  1. Johanne Spangsberg says:

   Hej 🙂 Vi er meget interesserede i denne rejse – men nogle af de lufthavne du har valgt, ligger et stykke væk fra selve byerne? Er der mulighed for transfer eller andre transportmidler der ikke ville være for dyre?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Johanne,

    Fedt at høre – jeg synes også selv det er en meget lækker rejse 🙂 For transfer i Bruxelles kan du se her og for Venedig kan du se her. Jeg håber I får en mega god tur!