• 11 jun 2016

  Error-fare: tur/retur til Santiago de Chile til kun 3.040 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_381788080

  Er du på udkig efter billige fly til Sydamerika, så har jeg i dag fundet noget for dig!

  Der findes lige nu en error-fare til Chiles hovedstad Santiago, hvor det lader til, at nogle portaler har beregnet brændstoftillægget forkert. Da fejlen ligger hos portalerne og ikke flyselskaberne, er sandsynligheden for, at bestillingen bliver annulleret, når de opdager fejlen, desværre lidt større end ved de error-fares jeg tidligere har skrevet om. Men man kan da altid prøve! Hvis bestillingen ikke går igennem, får man selvfølgelig sine penge tilbage (eller de bliver slet ikke hævet fra kontoen).

  Du flyver fra Hamborg til Santiago de Chile med Air France (inkl. 23 kg. bagage). Du kan finde billetter fra slutningen af august til begyndelsen af december.

  2016-06-11 10_41_33-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Tip! Kig lidt ned i listen på momondo, tit kan du finde meget bedre forbindelser til kun 30-40 kr. oveni.

  Bare til sammenligning, billetter til Chile koster normalt over 6.000 kr.

  OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaberne ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet (man får selvfølgelig sine penge retur, hvis billetten bliver annulleret)

  Pas også på, at du ikke tilkøber forsikringer el. lign. i bookingprocessen

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error-fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error-fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtig, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de kender til fejlen, retter de den!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *